Sign in to follow this
Followers
0
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Stan_101
Sprzedam Tag Heuer Carrera CAR2014.BA0799 bardzo mało używany.
Zegarek kupiony w styczniu 2020 r. Sprzedaję z całym kompletem, tj. kartonik, pudełko, książeczki, ogniwa do bransolety.
Carrere nosiłem sporadycznie, tylko w weekendy na zmianę z 2 innymi automatami.
Stan oceniam na 8,5/10. Posiada bardzo delikatne ślady użytkowania, jedynie jakieś włoskowate mikroryski na gładkich powierzchniach. Szkło czyste, bransoleta w super stanie, nie ma nawet za bardzo śladów od desk divingu, starałem się wszystko pokazać na zdjęciach. Antyrefleks w tym zegarku jest świetny. Zegarek na żywo robi "robotę"
Cena: 10 500 zł.
-
By Stan_101
Zegarek kupiony w styczniu 2020 r. Sprzedaję z całym kompletem, tj. kartonik, pudełko, książeczki, ogniwa do bransolety.
Stan oceniam na 8,5/10. Posiada bardzo delikatne ślady użytkowania, jedynie jakieś włoskowate mikroryski na gładkich powierzchniach. Szkło czyste, bransoleta w super stanie, nie ma nawet za bardzo śladów od desk divingu, starałem się wszystko pokazać na zdjęciach. Antyrefleks w tym zegarku jest świetny. Zegarek na żywo robi "robotę"
-
By Stan_101
-
By mlody_dron
Cześć,
Na amazonie natknąłem się na taki zegarek Roamera: https://www.amazon.pl/Roamer-zegarek-analogowy-kwarcowy-szlachetna/dp/B0BCFSX7CQ/ref=sr_1_104?__mk_pl_PL=ÅMÅŽÕÑ&crid=VAS8I8OYLTTC&keywords=roamer&qid=1668872981&qu=eyJxc2MiOiI1LjA0IiwicXNhIjoiMy44NCIsInFzcCI6IjAuMDAifQ%3D%3D&sprefix=roamer%2Caps%2C150&sr=8-104&th=1
Cena wydaję się być normalna, ale po przeszukaniu internetu nie znalazłem praktycznie żadnych informacji o tym modelu. Stąd moje pytanie czy jest to oryginalny model czy jakaś dziwna podróbka?
Pozdrawiam
-