Mirosuaw 27179 #701 Napisano 6 Czerwca Tegoroczny Roland Garros dla Igi nie był ani bardzo słaby, ani bardzo dobry. I mam takie wrażenie, że to chyba najgorszy scenariusz, bo nic się nie zmieni, nastąpi stabilizacja na średnim poziomie. Ale może się mylę, czas pokaże... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 283 #702 Napisano 7 Czerwca Finał dla panny bez forhendu i drugiego serwisu. Pokonana Sabalenka... 67 niewymuszonych błędów, oczy (a także uszy) krwawią do teraz. Dobrze, że już jutro pokaz prawdziwego tenisa 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 9620 #703 Napisano 8 Czerwca (edytowane) Nie Iga, co za kosmiczny męski finał RG, a Carlos, był o krok od przegrania 3:5, 0:40, by w końcu po 5 godzinach zwyciężyć 👏👏👏 Rolex: Edytowane 8 Czerwca przez GostRado 2 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67180 #704 Napisano 8 Czerwca Męski finał FO stał na kosmicznym poziomie. 3 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67180 #705 Napisano 7 Lipca Iga zameldowała się w ćwierćfinale Wimbledonu. 😀 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 283 #706 Napisano 8 Lipca (edytowane) Bardzo dobry wynik, drabinka ułożyła się mocno korzystnie i Iga to wykorzystała, brawo. U panów, szkoda Dimitrova. Grał doskonały mecz, prowadził 2:0 w setach ze światowym #1... i kontuzja 🥺 To już piąty turniej Wielkiego Szlema z rzędu, który kończy przez kontuzje. Ciało daje chyba znak, że czas odwiesić tenisowy sprzęt do szafy. Edytowane 8 Lipca przez Keniutek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #707 Napisano 9 Lipca Było małe wahnięcie, ale ostatecznie pewny wjazd do półfinału 💪🏼 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 283 #708 Napisano 9 Lipca Przed turniejem, większość z nas (a pewnie także i Iga) brałaby ten wynik w ciemno. Teraz... brak awansu do finału będzie zawodem 🤭 Także, "JAZDA"!!! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70936 #709 Napisano 10 Lipca Niesamowity półfinał i Sabalenka out. Anisimowa zagrała mecz życia. 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67180 #710 Napisano 10 Lipca Iga także zameldowała się w finale. 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #711 Napisano 10 Lipca Iga dziś momentami grała jak facet (Nole). Co-za-mecz 🤯 Niechże dziewczyna utrzyma ten poziom w finale... 🤞 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 283 #712 Napisano 10 Lipca Rozjechała Belindę jak czołg, głupio byloby teraz nie wygrać w finale 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70936 #713 Napisano 10 Lipca Ja, naturalnie, z całego serca kibicuję Idze i życzę jej zwycięstwa w Łimbledonie. Byłby to niebywały sukces nie tylko całego suwerena, ale i jej własnej rakiety - dzięki temu, być może (w nagrodę) pozdrowiłby ją nawet z kosmosu nasz Astronaucjusz Swójżoński! Tym niemniej, nie otwierajmy jeszcze szampana - żeby potem nie było traumy quasi-rafalskiej. Ci, którzy widzieli drugi półfinał i coś tam z tenisa kojarzą, poza podjarą od przypadku do przypadku, na pewno wiedzą, co mam na myśli... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70936 #714 Napisano 12 Lipca Napięcie przed historycznym (a może - oby - i TURBO historycznym ) finałem rośnie, więc na "lekkie rozluźnienie" proponuję odrobinkę zabawy w rozpoznawanie znanych postaci na fotkach z tegorocznego Wimbledonu. Ciekawe, czy ktoś będzie na tyle spostrzegawczy, że "ustrzeli" wszystkie gwiazdy (niektórym fociom - podpowiem nieco - trzeba się MOCNO przyjrzeć...)... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67180 #715 Napisano 12 Lipca Iga dobrze weszła w ten mecz. Oby tak było do końca. 😀 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 283 #716 Napisano 12 Lipca Ja j**ie ale demolka 🤯 2 wygrywające uderzenia... a set wygrany do zera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67180 #717 Napisano 12 Lipca Coś nieprawdopodobnego! Dwa razy 6:0 i pierwszy londyński Szlem dla Igi! Kosmos!!! 🚀 3 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czuszka 6791 #718 Napisano 12 Lipca Coś niesamowitego! 🏆🏆🏆🏆🏆🏆 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27179 #719 Napisano 12 Lipca W tym momencie odszczekuję wszystkie swoje pesymistyczne wpisy w tym wątku i mogę z radością napisać: brawo Iga Świątek! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70936 #720 Napisano 12 Lipca Piękna sprawa. Iga zagrała, oczywiście, bardzo dobrze. Ale, swoją drogą, wyraźnie coś siadło w mentalu przeciwniczki. Nie wytrzymała. Przyznam, że mnie to zaskoczyło, bo po naprawdę mocnym półfinale z Sabalenką miałem pewne obawy. Ale, na szczęście, Iga była skoncentrowana od początku do końca i spełniła nie tylko swoje marzenie. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 445 #721 Napisano 12 Lipca Zrobiła rowerek. Do 2 zer. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67180 #722 Napisano 12 Lipca 33 minuty temu, Mirosuaw napisał(-a): W tym momencie odszczekuję wszystkie swoje pesymistyczne wpisy w tym wątku i mogę z radością napisać: brawo Iga Świątek! Nawet u mnie słychać tę karawanę! 😂 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9031 #723 Napisano 12 Lipca 👏👏👏 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #724 Napisano 13 Lipca 18 godzin temu, Mirosuaw napisał(-a): W tym momencie odszczekuję wszystkie swoje pesymistyczne wpisy w tym wątku i mogę z radością napisać: brawo Iga Świątek! Dużo prawdy w tych wpisach było. Osobiście swoich nie zmienie na temat pani Dari. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63065 #725 Napisano 13 Lipca 🥳🥳🥳 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach