Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Niestety, odpowiadasz sobie - bo na pewno nie na to, co ja napisałem.

Zrozumiałem co napisałeś. Ty zapewne także moją odpowiedź. Ja jestem dumny z Igi, z tego, co zrobiła dla polskiego tenisa ziemnego i jak go reprezentuje na arenach całego świata. Nie wygwizduję jej słabszych meczów, i nie opluwam ekranu telewizora. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Zrozumiałem co napisałeś. Ty zapewne także moją odpowiedź. Ja jestem dumny z Igi, z tego, co zrobiła dla polskiego tenisa ziemnego i jak go reprezentuje na arenach całego świata. Nie wygwizduję jej słabszych meczów, i nie opluwam ekranu telewizora. 

Nigdzie nie pisałem o „wygwizdywaniu”, „opluwaniu” ani o braku dumy z Igi - odnosiłem się wyłącznie do poziomu tego jednego, konkretnego meczu i do obu zawodniczek. Ty dyskutujesz ze swoimi projekcjami i próbujesz przenieść rozmowę z meczu na mnie. Bez sensu.

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Nigdzie nie pisałem o „wygwizdywaniu”, „opluwaniu” ani o braku dumy z Igi - odnosiłem się wyłącznie do poziomu tego jednego, konkretnego meczu i do obu zawodniczek. Ty dyskutujesz ze swoimi projekcjami i próbujesz przenieść rozmowę z meczu na mnie. Bez sensu.

Ty czułeś wstyd I zażenowanie oglądając dzisiejszy mecz Igi, ja dumę, że pomimo słabszego drugiego seta, udało jej się pozbierać i wygrać mecz. Brawo Iga! 👏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Ty czułeś wstyd I zażenowanie oglądając dzisiejszy mecz Igi, ja dumę, że pomimo słabszego drugiego seta, udało jej się pozbierać i wygrać mecz. Brawo Iga! 👏

Naprawdę czujesz to co kto inny czuje podczas oglądania jakiegoś wydarzenia sportowego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, kingcrimson napisał(-a):

Naprawdę czujesz to co kto inny czuje podczas oglądania jakiegoś wydarzenia sportowego?

Przecież opisał swoje odczucia.

6 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

6:1, 1:6, 6:1. W sumie to już mówi sporo o poziomie meczu. Nie licząc "pokazówki" Sabalenki z Kyrgiosem, to chyba ten mecz był największą antyreklamą kobiecego tenisa, jaką widziałem w ostatnich paru miesiącach. Druga vs. trzydziesta trzecia aktualnie zawodniczka w rankingu. Znacie na pewno to uczucie, kiedy na ekranie telewizora dzieje się coś tak żenującego, że ogarnia Was wstyd i swoiste poczucie winy, chociaż przecież w żaden sposób w danym zdarzeniu nie bierzecie udziału. Ja tak dzisiaj parę razy podczas tego meczu miałem. Returny wywalane gdzieś prawie w publiczność, co chwila prosta piłka... prosto w siatkę, etc. No cóż... Ważny kolejny tryumf Najjaśniejszej Rzeczypospolitej nad orkami! :D;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Przecież opisał swoje odczucia.

Zapytałem, bo miałem wrażenie że wiesz lepiej co czuje sam autor. W sumie to nie ma o co kruszyć kopi. Kibicować Idze to łatwa i przyjemna sprawa, bo tu sukces goni sukces. Być kibicem Huberta Hurkacza to dopiero droga przez mękę. Ciągle nadzieję, a na na każdym turnieju  to samo czyli wtopa. Nic dziwnego, że żaden kibic tenisa na tym forum z nim się nie identyfikuje 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hurkacz i tak ma zachowania i wyniki o niebo lepsze niż kiedyś Janowicz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, stefanekmac napisał(-a):

Hurkacz i tak ma zachowania i wyniki o niebo lepsze niż kiedyś Janowicz.

Zgadzam się, ale trzeba przyznać, że Janowicz zawiesił poprzeczkę bardzo nisko. Moim zdaniem to wina polskich mediów i tych wszelkiej maści znawców i komentatorów, którzy przeciętnych zawodników pompują na nowe gwiazdy światowego tenisa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, kingcrimson napisał(-a):

Zapytałem, bo miałem wrażenie że wiesz lepiej co czuje sam autor. W sumie to nie ma o co kruszyć kopi. Kibicować Idze to łatwa i przyjemna sprawa, bo tu sukces goni sukces. Być kibicem Huberta Hurkacza to dopiero droga przez mękę. Ciągle nadzieję, a na na każdym turnieju  to samo czyli wtopa. Nic dziwnego, że żaden kibic tenisa na tym forum z nim się nie identyfikuje 😉

Hurkacz w tej chwili jest na 55 pozycji w rankingu, ale trzeba pamiętać, że był kiedyś nr 6. Żaden inny Polak tak wysoko nie był. Ma na koncie m.in. półfinał Wimbledonu, 8 tytułów ATP, Masters 1000, wiele wygranych z absolutną czołówką światowego tenisa, etc. Oczywiście, podobnie, jak Iga Świątek miewał też mecze fatalne, ale sądzę, że generalnie nie jest źle. Wiadomo, jako kibic tenisa człowiek zawsze chciałby więcej.. ;) :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Wiadomo, jako kibic tenisa człowiek zawsze chciałby więcej.. ;) :) 

To, co Iga do tej pory osiągnęła prawdopodobnie już nikt z Polaków nie osiągnie biorąc pod uwagę całą historię polskiego tenisa, więc ciesz się z tego, że możesz za swojego życia oglądać tak wybitny tenis w jej wykonaniu i nie zrzędź, jeśli raz na jakiś czas przytrafi jej się wygrać  mecz na niższym poziomie. 

Edytowane przez GostRado

=> Joie de Vivre <=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Hurkacz w tej chwili jest na 55 pozycji w rankingu, ale trzeba pamiętać, że był kiedyś nr 6. Żaden inny Polak tak wysoko nie był. Ma na koncie m.in. półfinał Wimbledonu, 8 tytułów ATP, Masters 1000, wiele wygranych z absolutną czołówką światowego tenisa, etc. Oczywiście, podobnie, jak Iga Świątek miewał też mecze fatalne, ale sądzę, że generalnie nie jest źle. Wiadomo, jako kibic tenisa człowiek zawsze chciałby więcej.. ;) :) 

Niezłe statystyki, ale spektakularnych sukcesów brak. Oceniam jego ostatnia formę, zeszły sezon kontuzje, teraz AO  zaskakująco dla wszystkich szybko kończy. Ja Hurakoczowi życzę jak najlepiej choćby dlatego, żeby już nie słuchać, że najlepszy polski tenisista to Fibak, bo to  przecież zamierzchła historia i postać😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, kingcrimson napisał(-a):

Niezłe statystyki, ale spektakularnych sukcesów brak. Oceniam jego ostatnia formę, zeszły sezon kontuzje, teraz AO  zaskakująco dla wszystkich szybko kończy. Ja Hurakoczowi życzę jak najlepiej choćby dlatego, żeby już nie słuchać, że najlepszy polski tenisista to Fibak, bo to  przecież zamierzchła historia i postać😀

W ramach ciekawostki: na identycznie postawione pytanie o najlepszego polskiego tenisistę w historii, Grok i Chat GPT odpowiedziały, że Hubert, a Gemini, że Fibak.  ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, kingcrimson napisał(-a):

Kibicowałem Idze w czasach, kiedy większość ludzi nawet nie wiedziała o jej istnieniu, grubo przed jej pierwszymi dużymi sukcesami na światowych kortach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Kibicowałem Idze w czasach, kiedy większość ludzi nawet nie wiedziała o jej istnieniu, grubo przed jej pierwszymi dużymi sukcesami na światowych kortach. 

Byłem wielkim kibicem Agnieszki Radwańskiej, bo grała ładnie, technicznie z wielką gracją i elegancją. Niestety z męską siłą sióstr Williams nie miała większych szans. Czasami oglądanie samego piękna gry jest ciekawsze, wartościowsze niż  wymierny wynik sportowy. Tylko Iga i może jej ojciec wiedzą ile wyrzeczeń kosztowało ją osiągnięcie obecnej pozycji. Kibice często o tym zapominają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, kingcrimson napisał(-a):

Byłem wielkim kibicem Agnieszki Radwańskiej, bo grała ładnie, technicznie z wielką gracją i elegancją. Niestety z męską siłą sióstr Williams nie miała większych szans. Czasami oglądanie samego piękna gry jest ciekawsze, wartościowsze niż  wymierny wynik sportowy. Tylko Iga i może jej ojciec wiedzą ile wyrzeczeń kosztowało ją osiągnięcie obecnej pozycji. Kibice często o tym zapominają.

Agnieszka grała niezwykle przyjemny dla oka - lekki i finezyjny tenis. Jej zagrania często zdobywały tytuły zagrania roku czy też danego turnieju. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, kingcrimson napisał(-a):

Byłem wielkim kibicem Agnieszki Radwańskiej

Do niedawna moja sąsiadka z góry, nadal trzymam kciuki za nią i męża.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi