Sol 7154 #451 Napisano 10 Czerwca 2023 Nerwy były jak na maturze ustnej z polaka 3 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 12020 #452 Napisano 10 Czerwca 2023 Thriller, po którym mistrzostwo smakuje pewnie jeszcze lepiej! 0 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67669 #453 Napisano 10 Czerwca 2023 Iga trzeci raz zdobywa Paryż! Brawo!!!✊ 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #454 Napisano 10 Czerwca 2023 Prosto nie było, mecz godny finału 👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kurzy 1587 #455 Napisano 10 Czerwca 2023 Brawo, brawo, brawo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wamo 9015 #456 Napisano 11 Czerwca 2023 Swoja drogą dzis mi gdzieś mignęło przed ślepiami że konkurentka miała coś z płucami więc dlatego przegrała. Dlaczego mi to przypomina lata świetności Kowalczyk i jej konkurentek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8449 #457 Napisano 11 Czerwca 2023 Iga w wersji eleganckiej z pucharem za zwycięstwo w Roland Garros. I oczywiście z Rolexem na nadgarstku. 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67669 #458 Napisano 7 Lipca 2023 Magda Linette zaczyna właśnie mecz z Belindą Bencic o 4 rundę Wimbledonu. Za mniej więcej godzinę lub chwilę dłużej na kort wyjdą Iga Świątek i Petrą Martić. Hubert Hurkacz już zameldował się w czwartej rundzie po wygranej w trzech setach z Włochem Musetti. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #459 Napisano 7 Lipca 2023 Szkoda Magdy, Hubert czeka na Djokovicza, a Iga klasa 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67669 #460 Napisano 7 Lipca 2023 Magda miała słabszy dzień, szkoda mojej krajanki. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MarcinWola #461 Napisano 9 Lipca 2023 Owszem miała słabszy dzień, też długo czekała na mecz. Na RG to było jakoś tak wszystko fajnie zorganizowane. Emocje były od rana aż do nocy. Tutaj cisza nocna itp. powodzenia dziś 🎾👑👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67669 #462 Napisano 9 Lipca 2023 Iga walczy w tej chwili z Belindą Bencic o ćwierćfinał Wibledonu. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kurzy 1587 #463 Napisano 9 Lipca 2023 2 godziny temu, mario1971 napisał(-a): Iga walczy w tej chwili z Belindą Bencic o ćwierćfinał Wibledonu. Poszło!💪 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MarcinWola #464 Napisano 9 Lipca 2023 Bardzo duże emocje, fajnie się oglądało. Mecz Azarenki również interesujący. Czekam na jutro Rybakina z moja ulubiona tenisistka Beatriz Maia👌. 🎾👑👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67669 #465 Napisano 9 Lipca 2023 A Hurkacz walczy z Djokovicem. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8230 #466 Napisano 9 Lipca 2023 Brawo, Iga od piłki meczowej dla Szwajcarki do zwycięstwa. Hubert na razie świetny mecz. W jakim zegarku gra? 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #467 Napisano 9 Lipca 2023 (edytowane) 25 minut temu, lukebor napisał(-a): Brawo, Iga od piłki meczowej dla Szwajcarki do zwycięstwa. Hubert na razie świetny mecz. W jakim zegarku gra? Gerald Charles (Genta) Edytowane 9 Lipca 2023 przez sanik 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67669 #468 Napisano 11 Lipca 2023 To będą ciekawe ćwierćfinały: Iga Świątek — Elina Switolina Jessica Pegula — Marketa Vondrousova Ons Jabeur — Jelena Rybakina Madison Keys — Aryna Sabalenka 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MarcinWola #469 Napisano 11 Lipca 2023 4 godziny temu, mario1971 napisał(-a): To będą ciekawe ćwierćfinały: Iga Świątek — Elina Switolina Jessica Pegula — Marketa Vondrousova Ons Jabeur — Jelena Rybakina Madison Keys — Aryna Sabalenka Bardzo ciekawe, poziom moim zdaniem jest wyrównany. Oczywiście Iga👌🇵🇱, jest najlepsza, ale wszystkie kobiety dobrze grają. Jestem ciekaw meczu Rybakiny. Praktycznie nie miała poważnego testu. Szkoda Brazylijki Beatriz Maia😌. Pamietam jej mecz z Ons Jabur na RG. Były emocje. Jessica z USA też wydaje mi się taka głodna zwycięstwa, trochę nabuzowana, zbuntowana jak się nią obserwuje. Moim skromnym zdaniem. Iga 👑, Pegula, Ons i Sabalenka🎾. Może coś obstawie… . Chodź ostatnio Azarenka mi zepsuła kupon😡. spokojnego dnia😊 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #470 Napisano 11 Lipca 2023 Jest to gdzieś do obejrzenia oprócz kanałów płatnych? Eurosport nie daje Wimbledonu 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MarcinWola #471 Napisano 11 Lipca 2023 1 minutę temu, Sol napisał(-a): Jest to gdzieś do obejrzenia oprócz kanałów płatnych? Eurosport nie daje Wimbledonu Tak są np. Polsat sport, polsat sport News. Też ubolewam nad tym że nie ma na Europoort. Transmisje były cały czas. Live zaczynał się o 10/11 a kończył w nocy. Ale nie jest źle na polsat… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #472 Napisano 11 Lipca 2023 Tyle, że polsat sport jest kanałem płatnym, którego nie mam w pakiecie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MarcinWola #473 Napisano 11 Lipca 2023 23 minuty temu, Sol napisał(-a): Tyle, że polsat sport jest kanałem płatnym, którego nie mam w pakiecie Ok rozumiem. Czasem mecze są do obejrzenia na stronach bukmacherów, wystarczy się zarejstrować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67669 #474 Napisano 11 Lipca 2023 47 minut temu, Sol napisał(-a): Jest to gdzieś do obejrzenia oprócz kanałów płatnych? Eurosport nie daje Wimbledonu Na kanałach Polsat Premium masz wszystkie mecze na żywo + powtórki. U mnie są dołożone jako pakiet gratisowy do pakietu Orange Premium. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 302 #475 Napisano 11 Lipca 2023 (edytowane) 6 godzin temu, mario1971 napisał(-a): To będą ciekawe ćwierćfinały: Iga Świątek — Elina Switolina 6:3, 6:2 Jessica Pegula — Marketa Vondrousova 7:5, 6:3 Ons Jabeur — Jelena Rybakina Madison Keys — Aryna Sabalenka 6:2, 6:0 Tak to widzę (Keys, to może nie ugrać nawet tych 2 gemów, u niej głowa jest do całkowitej "wymiany"). Nie potrafię wskazać faworyta w parze Jabeur - Rybakina. Tam może być 3 setowa batalia, może być także szybkie 2:0 dla każdej z zawodniczek. Nie mniej, trzymam kciuki za Tunezyjkę. Edytowane 11 Lipca 2023 przez Keniutek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach