Bartheck 10 #26 Napisano 3 Grudnia 2007 Gratulacje Klaudiusz :!: Piękny zegarek świetnej firmy, niech się nosi 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #27 Napisano 3 Grudnia 2007 Krotko Klaudiuszu- jest swietny i szczerze gratuluje i ciesze sie razem z Toba!! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #28 Napisano 3 Grudnia 2007 Gratuluję. Ja leczę się z Rogera Dubuisa .... Choć choroba ciągle trwa. 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #29 Napisano 4 Grudnia 2007 Ja gratulowałem już zakupu zegarka, to teraz dla odmiany gratuluję córki. Może i ona będzie kiedyś miłośniczką zegarków . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TEKNIK #30 Napisano 4 Grudnia 2007 Gratuluję nowego nabytku, zegarek jest piękny...pierwszy Rolex który naprawdę mi się podoba :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Stanisław Czerny #31 Napisano 7 Grudnia 2007 Klaudiusz jak zwykle zaskakujesz, szokujesz i powalasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #32 Napisano 7 Grudnia 2007 Gratuluję świetnego zegarka.Niech się dobrze nosi 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stork 28 #33 Napisano 7 Grudnia 2007 ... ech swietny jest jeden z niewielu "rolkow", ktore nie wygladaja jak z "Dynastii" GRATULACJE! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerry db 0 #34 Napisano 19 Grudnia 2007 Gratuluję.Trudności z zakupem pewnych modeli daja mi wrażenie że Rolex robi za tanie zegarki :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #35 Napisano 19 Grudnia 2007 Gratuluje :shock: Wskazowka sekundowa mnie urzekla!Zegarek prezentuje sie swietnie 8) ciekaw jestem jak wyglada sie na czarnym pasku? Moze jakas mala fotka na pasku?Pozdrawiam niech sie dobrze i dlugo nosi... 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #36 Napisano 19 Grudnia 2007 Millgauss jest do obejrzenia w salonie Kruka w Warszawie- trzeba sie jednak spieszyc, bo zostal juz ostatni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 13 #37 Napisano 19 Grudnia 2007 Dopiero teraz zauważyłem ten wątek.Klaudiusz, gratuluję tego Rolexa,Jest extra. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 35 #38 Napisano 19 Grudnia 2007 Millgauss jest do obejrzenia w salonie Kruka w Warszawie- trzeba sie jednak spieszyc, bo zostal juz ostatni Nic mi nawet nie mów... Miałem rezerwację na Milgauss'a z zielonym szafirem, niestety dziś się sprzedał u Kruka pewnej personie... :evil: Został tylko ten "zwykły"... Czy ktoś się przyzna do tego zakupu? :oops: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1717 #39 Napisano 20 Grudnia 2007 taki jubileusz 1000 -czny post i taka widomosc :? 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #40 Napisano 24 Grudnia 2007 spóźnione, ale szczere: gratuluję "R"! Klasyka gatunku - znakomity. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bromba 0 #41 Napisano 13 Stycznia 2008 w końcu udało mi się dotrzeć do kruka i zobaczyć Milgaussa na żywo i szczerze mówiąc mnie strrrasznie rozczarował. Na zdjęciach wygląda super, w sekundniku się zakochałem od razu, ale testu nadgarstkowego nie przeszedł. Ale Klaudiuszowi gratuluję i niech się dobrze nosi. 0 Fortis World Record "Skarzynski" / Omega Seamaster Professional 2531.80.00 / Panerai PAM114 / Manometro MRP01N / Xicorr FSO M20 / Tissot Couturier Automatic Chrono Marcin Gortat Limited Edition T035.627.16.051.02 / ORIS Challenge 1932 (Żwirko i Wigura) 733.7669.40.84 LS / Hamilton Pulsomatic H52515139 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #42 Napisano 13 Stycznia 2008 Hmm, az sie przejde sam zobaczyc, bo mnie tez powala na fotkach i az nie chce mi sie wierzyc, ze na zywo jest gorzej :roll: 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #43 Napisano 14 Stycznia 2008 A mnie jakos tek Milgauss nie podchodzi, sorry. Nic, IMO, wizualnie specjalnego (a juz ta wskazowka sekundnika... OCHYDNA!). Jak Rolex, to tylko o tradycyjnym wygladzie. Nie wiem, byc moze sie starzeje, ale tak uwazam.Ale, jest to oczywiscie tylko i wylacznia moja podyktowana osobistymi preferencjami opinia, najwazniejsze ze posiadaczowi sie ten Rolex podoba.(Mam rowniez nadzieje ze nie zostane za taka moja 'wychylke' w kwestii tego czasomierza 'ukrzyzowany' i ze zostanie mi to wybaczone ) __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cepeen 2 #44 Napisano 14 Stycznia 2008 ja skolei uważam że jest prześliczny a sekundnik to już wogóle bajka, ale mam dużo do czynienia z energetyką więc to może takie skrzywienie, dla mnie jak na rolexa 10/10 0 Omega Automatic cal. 1012 | Rakieta 24h cal. 2623 | Seiko SNK621 cal. 7s26 | Vostok Europe Mriya Automatic cal. 2432 | Zeno 6001 cal. Unitas FHF469 | Adriatica 8102 cal. Unitas 6497 | Seiko SNM011 cal. 7s35 | Casio G-9100 Gulfman cal. Kwarcok | Seiko SRP005 cal. 4r16 | Aviator 3105/6973645 cal. 3105 | Seiko SKX007 cal. 7s26 | Citizen BL-5314 cal. E812 | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 35 #45 Napisano 19 Stycznia 2008 No więc kupiłem go, bo to jedyny Rolex, który w tej chwili jest wart kupienia IMHO. Dlaczego tak uważasz? Czy chodzi Ci o wzrost wartości materialnej, czy też bardzo subiektywną ocenę designu Rolexów? Jakby nie było nie mogę się zgodzić z Twoim stwierdzeniem :wink: Pozdrawiam, Igor 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #46 Napisano 19 Stycznia 2008 gratuluje Rolexa...chociaz ja tam osobiscie wole Twojego Dornblutha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #47 Napisano 19 Stycznia 2008 No więc kupiłem go, bo to jedyny Rolex, który w tej chwili jest wart kupienia IMHO. Dlaczego tak uważasz? Czy chodzi Ci o wzrost wartości materialnej, czy też bardzo subiektywną ocenę designu Rolexów? Jakby nie było nie mogę się zgodzić z Twoim stwierdzeniem :wink: Pozdrawiam, Igor Jak napisałem, to moje prywatne zdanie. Drugim będzie nowy sub, z ceramicznym bezelem, nową bransoletą. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biuroart 0 #48 Napisano 5 Lutego 2008 Kiedyś mój Ojciec pracował w Polskiej Akademii Nauk, gdzie mieli pewnych słusznych rozmiarów elektromagnes. Pracując w jego polu magnetycznym było ponad 1000 Gausów (Milgaus=1000 gausów), ten kto zapomniał zdjąć zegarek przy pracy był zdziwiony, że zegarek przestawał tykać... Gdyby tak miał ktoś na nadgarstku Milgausa Rolexa, nie miał by tego problemu... Cóż, zegarek piękny - szczere gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach