Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
unadarek

OKAZJE ZAKUPU/SPRZEDAŻY/POSZUKUJĘ CITIZEN

Rekomendowane odpowiedzi

Gość grzechu87
Godzinę temu, Miszkolc napisał(-a):

Prawdopodobnie jest to sprzedaż lombardowa. Jak Ci się podoba to go bierz. Jak myślisz że nie siądzie, to daj sobie spokój. Będzie trudniej go odsprzedać.

Dobre toto tam wyżej? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dobre toto tam wyżej? 

Na nadgarstek 16,5cm jak znalazł. Bierz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, karloss napisał(-a):

przefajne cykadło :) kto tak jak ja nie ma - polecam zakup - to jedynie 1290 okrągłych przedmiocików na Planecie Ziemia  nazywanych monetami   !!!

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chorowałem na ten model długo, ale przymierzyłem i jednak sporo za duży .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
51 minut temu, karloss napisał(-a):

Chorowałem na ten model długo, ale przymierzyłem i jednak sporo za duży .

aj tam za duży.. jak się podoba to brać - za duży pojęcie względne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość grzechu87

Tamten solar radio wyżej za 800 pójdzie za 700 ostatecznie gdyby kto się mierzył do niego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.12.2021 o 23:17, karloss napisał(-a):

Jak ktoś wziął z forum to super bo cena ekstra. 

Czym one się różnią od mojego jakiś nowszy mechanizm niż w as4020. Dekiel brzydszy to pewne i pasek do kosza albo póki nowy sprzedać 😀

Ok. Ktoś na końcu mojej recenzji opisał różnice. Czy na plus czy na minus to nie wiem 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tym bardziej trzeba licytować, bo jak kolega się pół roku namyślał, to jeszcze gotów zmienić zdanie na temat sprzedaży ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, clusca napisał(-a):

Tym bardziej trzeba licytować, bo jak kolega się pół roku namyślał, to jeszcze gotów zmienić zdanie na temat sprzedaży ;)

:) żeby o jedno zero mniej było ...eh  ale ogólnie to mu to zero się należy tak fajny jest  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, beriam napisał(-a):

Gdybym nie miał Hama, to bym się skusił ;)

fajny jest :)  ale już nie ma  :(  wykupują jak coś taniej i dobrego szybko. 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, Miszkolc napisał(-a):

Dziękuję za uznanie emoji6.png

A proszę bardzo 🙂 nie szkoda oddawać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, incubus05 napisał(-a):

A proszę bardzo 🙂 nie szkoda oddawać?

przyłączam się do pytania :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez beriam
      Kupię j/w.
    • Przez tt55
      Poszukuję tarczy do zegarka z pasującymi wskazówkami do Citizen mech. 5500 - z dniem i datą.
      Może być to stary zegarek z niedzialajacym mechanizmem z tymi częściami.
      Przykładowa tarcza na zdjęciu.

• Przez GostRado
      Dzień dobry 

Moją pasją jest kawa i wszystko, co jest z nią związane, co widać na zdjęciu. Myślę, że osiągnąłem już w tej dziedzinie "game over", no może prawie 😉 W razie pytań związanych z ziarnami kawy, młynkami, ekspresami i kawowymi akcesoriami służę pomocą 🙂 

Co do zegarków mam sprecyzowany gust. Kiedyś marzyłem o Louis Erard 1931 retrograde i Breitling blackbird. Obecnie najbardziej podobają mi się czarne zegarki: sportowe (mam Tissot Supersport Chrono i klasyczne szkieletowe ( posiadam Roamer competence skeleton). Od ponad 20 lat mam Citizena promaster, który dużo przeszedł perypetii i wciąż chodzi, jest niezniszczalny, a jedyna konserwacja to wymiana baterii.

Zapisałem się do Waszego forum, aby zdobyć "zegarkową" wiedzę dla samej przyjemności oraz w celu wykorzystania w przyszłości do zakupów zegarków. 

W Nowym Roku życzę Wszystkim  zdrowia, szczęścia i mnóstwa pieniędzy na zakupy wymarzonych zegarków!

Grzegorz 

PS
      Roamer, po zdobyciu dzięki Wam wiedzy, idzie na sprzedaż 🙂

• Przez Sol
      Citizen NY0040, czyli tak zwany "Majtek", to popularny budżetowy diver, czasem jednak niedoceniany.
      Model produkowany od 1997 roku i posiadający swoją własną historię.
      Często porównywany z SKX007 od Seiko.
      (Chyba ze względu na cenę... chociaż to w tej chwili nieaktualne, bo ceny SKX-a poszybowały w górę tak bardzo, że Majty możemy kupić za pół ceny, bo jeżeli chodzi o jakość, to Citizen wygrywa.)
      SKX jest ponoć kultowy, ale to Citizen ma fajną historię w tle - był używany przez płetwonurków włoskiej marynarki wojennej
      Podoba mi się także to, że zegarek ma swoją własną nazwę nadaną przez użytkowników, czego nie doczekał się konkurent.

Nie wchodząc dalej w porównania, powiem krótko: Majtek na pewno nie jest gorszy i zasługuje na swój wątek.

To zacznę od mojego.
      Myślałem, że będę nosił na meshu, ale na dobrej gumie jest trudny do pokonania

• Przez szczepan601
      Witam, od jakiegoś czasu szukam zegarka Citizen Satellite Wave lecz nie potrafię znaleźć. Jak to jest z dostępnością tych zegarków? Czy są one jeszcze produkowane, czy były to pojedyncze serie i nie ma co liczyć na wcześniejsze modele?
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.