-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez pepepatryk
Witam
Drodzy forumowicze, może komuś akurat się przyda fajny sprzęt jakim jest zegarek Garmin Fenix 8, świetny kompan w dniu codziennym jak i podczas różnych aktywności. Zegarek od nowości u mnie. Mam go dwa lata. Kupiony w dniu premiery na holenderskiej stronie Garmina. W trudniejszych warunkach zawsze był odziany w transparentne etui, przez co zegarek jest w świetnym stanie. Pomimo szkła szafirowego, była naklejona szybka ochronna. Można się dopatrzeć jednej-dwóch małych rysek na bezelu, które probowałem wyeksponować na zdjęciach, ale w codziennym użytkowaniu są praktycznie niewidoczne. Dodatkowo dorzucam 3 oryginalne paski (jak dla mnie czarny nylon to hit), dodatkową ładowarkę na która można położyć zegarek jak i specjalne uchwyty na rower. Mam też przejściówkę z USB-C na port Garmina w postaci breloczka do kluczy, też dorzucę przyszłemu właścicielowi. Zegarek nigdy nie naprawiany, nie otwierany.
Mieszkam w Holandii więc tylko wysyłka wchodzi w grę, chyba że ktoś będzie w okolicach Amsterdamu - Haarlemu.
Za zegarek życzę sobie 550 euro, lub 2500 złotych (koszt wysyłki biorę na siebie)
Zapraszam do kontaktu,
Pepe
-
Przez Novikus257
Witam wszystkich i każdego z osobna.
Zarejestrowałem się na forum, ponieważ znalazłem je dość niedawno, a wydaje mi się bardzo ciekawe.
Sam posiadam niewiele zegarków, ale noszę jakiś zawsze, niemal nieprzerwanie od 16 roku życia. Mówią, że to jedyna biżuteria odpowiednia dla mężczyzny.
Posiadam w swojej mikro "kolekcji":
Casio F-91W
Lorus RT365EX9
Festina 16234/6
Seiko SUR375P1
A aktualnie wszystkie poszły nieco w odstawkę, bo dwa tygodnie temu nabyłem za śmieszne pieniądze wręcz, nowiutkiego Garmin Epix pro gen 2 47mm.
Pozdrawiam!
-
-