Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Masu

Konkurs fotograficzny LUTY "Męski Świat" - GŁOSOWANIE

Męski Świat  

77 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Masu napisał(-a):

trzeba doceniać tych, którym się chce

Nie dość, że się chce, to jeszcze całkiem fajnie wychodzi:) 

Ale jak przyjdzie mi po zakończeniu odnieść się do wszystkich fotek, to pół dnia będę pisać 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam będę miał czas - jutro ostatni dzień pracy w tym miesiącu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, Masu napisał(-a):

Ja tam będę miał czas

Haha, mogę podyktować 😜🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Carrot napisał(-a):

Haha, mogę podyktować 😜🤣

To, że będę miał czas nie oznacza, że będą chęci :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem wiem, tylko głupie żarty się mnie trzymają 😀 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Carrot napisał(-a):

Wiem wiem, tylko głupie żarty się mnie trzymają 😀 

Mnie też, właśnie się pochwaliłem Orientem w dziale zegarki szwajcarskie i jeszcze pytałem co zrobiłem nie tak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo, to coś mnie ominęło, ale już nadrabiam zaległości 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i poszło, na trzy tym razem.

"Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta." - Stanisław Lem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i elegancko. Już mamy 66 głosów oddanych na zdjęcia :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Nocny duch napisał(-a):

A jaki jest/był rekord?

Chyba 77 głosów w edycji starość to radość. Jest szansa na pobicie, gdyby jeszcze kilku osobom się zechciało oddać głos :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze prawie tydzień, więc chyba jest szansa.

Czy byłaby możliwość dogadania się z administracją i powieszenia banera do sekcji konkursów na głównej stronie forum? Może to ściągnęłoby więcej forumowiczek i forumowiczów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
38 minut temu, Gio napisał(-a):

Jeszcze prawie tydzień, więc chyba jest szansa.

Czy byłaby możliwość dogadania się z administracją i powieszenia banera do sekcji konkursów na głównej stronie forum? Może to ściągnęłoby więcej forumowiczek i forumowiczów.

Jasne, szansa jest spora, ale trzeba trochę pomęczyć konkursem w innych działach. Moim (i pewnie @Carrot) marzeniem jest aby konkursy były na tyle oczywiste, że każdy by tu zaglądał co jakiś czas i głosował lub przesyłał pracę. Niestety gdyby nie nasze spamowanie w innych, popularnych tematach to pewnie byśmy kończyli w granicach 30-40 głosów, co przy tak dużym forum jest wynikiem beznadziejnym. 

Co do promocji na banerze to już kiedyś ten temat się pojawiał. Ja jestem na nie z kilku powodów. 1. Są ważniejsze rzeczy na forum niż nasza zabawa i wolałbym aby tamto miejsce została na ważne licytacje, pomoc ludziom i różne inicjatywy o większym kalibrze. 2. Administracja (a dokładnie @Eugeniusz Szwed) już nam pomaga dorzucając co jakiś czas jakieś gadżety do konkursów. Dość powiedzieć, ze zeszłoroczna nagroda główna pojawiła się w konkursie dzięki dobrym relacjom Balticusa i właśnie Eugeniusza. 

Podsumowując, temat aktywizacji ludzi to ciężka sprawa, nawet w internecie. Ale nie robimy tego dla cyferek z drugiej strony. Jasne, fajnie zobaczyć większe zainteresowanie, tym bardziej że jest to dla nas forma docenienia tego co robimy, ale z drugiej strony, nie rozpaczam jeśli konkurs jest zawężony do kilkunastu, stałych bywalców. Takie życie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jeszcze kilka dni głosowania, potem już karty zostaną odkryte :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.02.2021 o 13:00, Masu napisał(-a):

Jasne, szansa jest spora, ale trzeba trochę pomęczyć konkursem w innych działach. Moim (i pewnie @Carrot) marzeniem jest aby konkursy były na tyle oczywiste, że każdy by tu zaglądał co jakiś czas i głosował lub przesyłał pracę. Niestety gdyby nie nasze spamowanie w innych, popularnych tematach to pewnie byśmy kończyli w granicach 30-40 głosów, co przy tak dużym forum jest wynikiem beznadziejnym. 

Co do promocji na banerze to już kiedyś ten temat się pojawiał. Ja jestem na nie z kilku powodów. 1. Są ważniejsze rzeczy na forum niż nasza zabawa i wolałbym aby tamto miejsce została na ważne licytacje, pomoc ludziom i różne inicjatywy o większym kalibrze. 2. Administracja (a dokładnie @Eugeniusz Szwed) już nam pomaga dorzucając co jakiś czas jakieś gadżety do konkursów. Dość powiedzieć, ze zeszłoroczna nagroda główna pojawiła się w konkursie dzięki dobrym relacjom Balticusa i właśnie Eugeniusza. 

Podsumowując, temat aktywizacji ludzi to ciężka sprawa, nawet w internecie. Ale nie robimy tego dla cyferek z drugiej strony. Jasne, fajnie zobaczyć większe zainteresowanie, tym bardziej że jest to dla nas forma docenienia tego co robimy, ale z drugiej strony, nie rozpaczam jeśli konkurs jest zawężony do kilkunastu, stałych bywalców. Takie życie :)

Dzięki za odpowiedź. 

I jeszcze jedno pytanie - widziałem że są dostępne kalendarze forumowe. Czy nie byłoby sensowne wydawać taki kalendarz ze zwycięskimi zdjęciami z 12 edycji konkursu? A może był już taki pomysł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Gio napisał(-a):

Dzięki za odpowiedź. 

I jeszcze jedno pytanie - widziałem że są dostępne kalendarze forumowe. Czy nie byłoby sensowne wydawać taki kalendarz ze zwycięskimi zdjęciami z 12 edycji konkursu? A może był już taki pomysł?

Z tego co pamiętam to był taki pomysł, ale według mnie aktualna formuła jest lepsza bo jest bardziej różnorodna. Wystarczy zobaczyć ile osób od początku tegorocznej (od września) edycji wygrało i okazałoby się, że połowę zdjęć nadesłał by @PistolPete:)

Poza tym świadomość, że moje zdjęcie może być w kalendarzu działa zachęcająco w temacie zakupu. Wiele osób z pewnością decyduje się na kalendarz bo pojawia się tam ich zdjęcie. 

Ja bym raczej wolał aby poszło to w drugą stronę i chciałbym aby osoby, które nadesłały zdjęcia do kalendarza brały udział w naszych konkursach. Wtedy to byśmy mieli poziom :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, Masu napisał(-a):

Z tego co pamiętam to był taki pomysł, ale według mnie aktualna formuła jest lepsza bo jest bardziej różnorodna. Wystarczy zobaczyć ile osób od początku tegorocznej (od września) edycji wygrało i okazałoby się, że połowę zdjęć nadesłał by @PistolPete:)

Poza tym świadomość, że moje zdjęcie może być w kalendarzu działa zachęcająco w temacie zakupu. Wiele osób z pewnością decyduje się na kalendarz bo pojawia się tam ich zdjęcie. 

Ja bym raczej wolał aby poszło to w drugą stronę i chciałbym aby osoby, które nadesłały zdjęcia do kalendarza brały udział w naszych konkursach. Wtedy to byśmy mieli poziom :)

W takim razie wygląda na to, że nie byłem świadomy procesu jaki stoi za kalendarzem 🙂 W takim układzie jak najbardziej masz rację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam do głosowania, zostały ostatnie dni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wieczorem już wszystko będzie jasne :) Kto tak jak ja nie może się doczekać wyników? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Nocny duch napisał(-a):

Na ten przykład ja emoji16.png

No i to rozumiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się w ogóle nie emocjonuję, W ogóle 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Gio napisał(-a):

A ja się w ogóle nie emocjonuję, W ogóle 😜

Kto by się tam emocjonował jakimiś podiami, punktami i zegarkami w ogóle :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Nocny duch napisał(-a):

Na ten przykład ja emoji16.png

I ja i ja, choć cudów się nie spodziewam😬

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszy mnie niezła frekwencja, zawsze to lepiej jak na 18 zdjęć odda głos 70 osób niż 50 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi