unadarek 3339 #176 Napisano 6 Listopada 2021 1 godzinę temu, Hogg napisał(-a): Jak myślicie, co decyduje o tym, że naprawdę porządne modele /serie przestają być produkowane? Chociażby seria signature. Mam jednego i zarówno design jak i wykonanie high level. O co chodzi Hogg jak nie wiadomo o co chodzi ... to chodzi o $$$ stara zasada jak świat a dlaczego teraz samochody jednorazówki produkują, albo nienaprawialny sprzęt agd ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #177 Napisano 6 Listopada 2021 [mention=66134]M.Mike[/mention] napisz czym Ty takie fotki robisz ??? Kurła masz moje zegarki, ale lepiej wyglądają u Ciebie Raczej przeciętnym telefonem, na zewnątrz (dużo światła) i trochę oszukuję filtrami Już był, nie liczy się Jak myślicie, co decyduje o tym, że naprawdę porządne modele /serie przestają być produkowane? Chociażby seria signature. Mam jednego i zarówno design jak i wykonanie high level. O co chodzi Hogg Myślę, że trochę się przeliczyli. Mało kto chciał to kupować po cenach z metki - były zauważalnie droższe od innych serii, a Citizen na świecie jeszcze parę lat temu był utożsamiany z zegarkami za kilkadziesiąt, max niskie kilkaset $. Spowodowało to, że przez lata wyprzedawali Signatury za "pu" ceny. W późniejszym okresie kontrola jakości niekoniecznie dawała radę (niektórzy mogą pamiętać moją walkę o idealnie rozmieszczone indeksy, wycentrowane chapter ringi i indeksy. Zdarzały się paprochy, niedopolerowane logo, zaszczotkowane fabrycznie uszkodzenie koperty) - więc nie oszukujmy się, idealnie nie było.Myślę, że za parę lat linia Signature wróci jak Series 8, chociaż pewnie w "nowych" cenach. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84806 #178 Napisano 7 Listopada 2021 5 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4361 #179 Napisano 7 Listopada 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #180 Napisano 10 Listopada 2021 Moja kolej 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43687 #181 Napisano 11 Listopada 2021 ;] 9 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #182 Napisano 11 Listopada 2021 28 minut temu, lysolek007 napisał(-a): ;] O yeah bunny 😜 Trochę pobawione filtrami, ale efekt wow jest 👏 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #183 Napisano 3 Grudnia 2021 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4361 #184 Napisano 6 Grudnia 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #185 Napisano 10 Grudnia 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43687 #186 Napisano 12 Grudnia 2021 ;] 6 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #187 Napisano 12 Grudnia 2021 Też umiem zostawić kolor na tarczy A nie, zły przykład 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #188 Napisano 12 Grudnia 2021 Teraz, M.Mike napisał(-a): Też umiem zostawić kolor na tarczy A nie, zły przykład spokojnie każdy sobie pokoloruje według gustu !!! 👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #189 Napisano 12 Grudnia 2021 spokojnie każdy sobie pokoloruje według gustu !!! Dobra, z trudem udało mi się wycisnąć z niego trochę koloru, ale więcej już się nie da 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #190 Napisano 12 Grudnia 2021 23 minuty temu, M.Mike napisał(-a): Dobra, z trudem udało mi się wycisnąć z niego trochę koloru, ale więcej już się nie da pod praską może jeszcze trochę wydusisz koloru hihihihi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4361 #191 Napisano 13 Grudnia 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amatsubu 466 #192 Napisano 16 Grudnia 2021 Sprzedawać czy nie, oto jest pytanie:p 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 57636 #193 Napisano 16 Grudnia 2021 Nie... Będziesz żałował. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #194 Napisano 16 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Amatsubu napisał(-a): Sprzedawać czy nie, oto jest pytanie:p Nie ... bo potem wyrzuty sumienia, żal, tęsknota ...alkohol i po Tobie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amatsubu 466 #195 Napisano 16 Grudnia 2021 No właśnie się obawiam, że mogę potem żałować, bo skurczybyk rzadki i ładny😛 W sumie mógłbym się też zamienić za innego Signature, żeby poeksperymentować:p 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #196 Napisano 16 Grudnia 2021 (edytowane) Pewnie kilku kolegów się ze mną zgodzi - ich się nie sprzedaje, je się kupuje. Kiedyś sprzedałem kilka zegarków z tej serii i teraz mam problem z odkupieniem konkretnych wersji. Nie chcę popełnić kolejny raz tego błędu. Właśnie przyszło coś extra do uzupełnienia mojej kolekcji, produkcja maj 2012 r, stan prawie NOS (widywałem powystawówki z większą ilością śladów używania) Edytowane 16 Grudnia 2021 przez M.Mike 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #197 Napisano 16 Grudnia 2021 Pewnie kilku kolegów się ze mną zgodzi - ich się nie sprzedaje, je się kupuje. Kiedyś sprzedałem kilka zegarków z tej serii i teraz mam problem z odkupieniem konkretnych wersji. Nie chcę popełnić kolejny raz tego błędu. Właśnie przyszło coś extra do uzupełnienia mojej kolekcji, produkcja maj 2012 r, stan prawie NOS (widywałem powystawówki z większą ilością śladów używania) No to żeś mnie teraz zabił.. Nie dość, że znowu Octavka to jeszcze taka piękna.. A idź! Graty pięknej sztuki! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #198 Napisano 16 Grudnia 2021 Godzinę temu, M.Mike napisał(-a): Pewnie kilku kolegów się ze mną zgodzi - ich się nie sprzedaje, je się kupuje. Kiedyś sprzedałem kilka zegarków z tej serii i teraz mam problem z odkupieniem konkretnych wersji. Nie chcę popełnić kolejny raz tego błędu. Właśnie przyszło coś extra do uzupełnienia mojej kolekcji, produkcja maj 2012 r, stan prawie NOS (widywałem powystawówki z większą ilością śladów używania) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4361 #199 Napisano 8 Stycznia 2022 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43687 #200 Napisano 12 Stycznia 2022 ;] 5 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach