Hogg 884 #201 Napisano 18 Stycznia 2022 Hej Hogg 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #202 Napisano 18 Stycznia 2022 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #203 Napisano 21 Stycznia 2022 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reborn 5829 #204 Napisano 23 Stycznia 2022 Jednak został i na chwile obecną nigdzie się nie wybiera. Przekonałem się do bateryjki, coraz częściej wpada na rękę. Chyba można myśleć o kolejnej sygnaturce. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84860 #205 Napisano 23 Stycznia 2022 6 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #206 Napisano 1 Lutego 2022 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #207 Napisano 5 Lutego 2022 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43707 #208 Napisano 6 Lutego 2022 (edytowane) Nuda, niezmiennie... Edytowane 6 Lutego 2022 przez lysolek007 6 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84860 #209 Napisano 6 Lutego 2022 6 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AspirantS 26343 #210 Napisano 16 Lutego 2022 Chyba ktoś szukał: https://www.olx.pl/d/oferta/citizen-signature-perpetual-calendar-diver-300m-CID87-IDIx2KH.html#633821b874 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84860 #211 Napisano 20 Lutego 2022 5 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #212 Napisano 21 Lutego 2022 (edytowane) W dniu 16.02.2022 o 14:34, AspirantS napisał(-a): Chyba ktoś szukał: Nie szukałem, ale dzięki za info 😂 Następnego dnia był już u mnie Tymczasem Edytowane 21 Lutego 2022 przez M.Mike 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AspirantS 26343 #213 Napisano 21 Lutego 2022 5 godzin temu, M.Mike napisał(-a): Nie szukałem, ale dzięki za info 😂 Następnego dnia był już u mnie Tymczasem Z ciekowości - w jakim stanie był oferowany zegarek? Bo miałem wątpliwości co do stanu bransolety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #214 Napisano 21 Lutego 2022 Z ciekowości - w jakim stanie był oferowany zegarek? Bo miałem wątpliwości co do stanu bransolety.Poza ryskami na klamrze i w jej okolicach - prawie jak nówka. Nie raz dostawałem powystawówki/pozwrotowe w gorszym stanie. Miałem blisko więc podjechałem i nawet nie miałem się czego czepić przy oględzinach. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #215 Napisano 30 Maja 2022 Odświeżę temat, co prawda nie Signature, ale "zwykły" Citizen toto nie jest.Jeden ze starej kolekcji Series 8.Nie jestem fanem takiego kształtu koperty, ale dla takiej jakości jestem w stanie zrobić wyjątek. Nadal jestem pod dużym wrażeniem od kiedy go dorwałem. Jakość na najwyższym poziomie i jako fan serii Signature muszę przyznać że ten jest "wyżej". Z fajnych rzeczy - bardzo zwarta bransoleta (mimo pinów i tulejek), niewidzialne szkło, szybka i bezproblemowa synchronizacja RC, prosto obsługiwany stoper (bez odciągania i kręcenia koronką), skręcana koperta. Polecam i pozdrawiam 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #216 Napisano 30 Maja 2022 (edytowane) Godzinę temu, M.Mike napisał(-a): Odświeżę temat, co prawda nie Signature, ale "zwykły" Citizen toto nie jest. Jeden ze starej kolekcji Series 8. Nie jestem fanem takiego kształtu koperty, ale dla takiej jakości jestem w stanie zrobić wyjątek. Nadal jestem pod dużym wrażeniem od kiedy go dorwałem. Jakość na najwyższym poziomie i jako fan serii Signature muszę przyznać że ten jest "wyżej". Z fajnych rzeczy - bardzo zwarta bransoleta (mimo pinów i tulejek), niewidzialne szkło, szybka i bezproblemowa synchronizacja RC, prosto obsługiwany stoper (bez odciągania i kręcenia koronką), skręcana koperta. Polecam i pozdrawiam bardzo fajne - ale to tylko w Japonii dostępne ? czy w Europie tez ? ten kształt koperty jest fajny taki bardziej nietypowy i dla mnie bardziej futurystyczny - wiec jest spoko !!! Edytowane 30 Maja 2022 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #217 Napisano 30 Maja 2022 bardzo fajne - ale to tylko w Japonii dostępne ? czy w Europie tez ? ten kształt koperty jest fajny taki bardziej nietypowy i dla mnie bardziej futurystyczny - wiec jest spoko !!!Dawna kolekcja Series 8 była dostępna tylko w Japonii. Ten zegarek jest z 2014 i był to raczej schyłek produkcji.Ostatnio wskrzesili kolekcję i miała pójść na świat, ale nie wiem jak z dostępnością 830, 831 i 870 (modele przewijają się chyba i w tym temacie).No właśnie nieco dziwny kształt koperty w połączeniu z super wykończeniem mi odpowiadają (podobnego kształtem, ale jednak zwykłego BZ1001 bym nie zniósł ) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #218 Napisano 30 Maja 2022 Godzinę temu, M.Mike napisał(-a): Dawna kolekcja Series 8 była dostępna tylko w Japonii. Ten zegarek jest z 2014 i był to raczej schyłek produkcji. Ostatnio wskrzesili kolekcję i miała pójść na świat, ale nie wiem jak z dostępnością 830, 831 i 870 (modele przewijają się chyba i w tym temacie). No właśnie nieco dziwny kształt koperty w połączeniu z super wykończeniem mi odpowiadają (podobnego kształtem, ale jednak zwykłego BZ1001 bym nie zniósł ) poszperam i poczytam o nich dzięki za informacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #219 Napisano 8 Czerwca 2022 Dzieki koledze@Reborn stałem się posiadaczem takiej petardy. Trzecia Sygnatura w kolekcji. Robi wrażenie. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #220 Napisano 29 Czerwca 2022 Może ktoś się już nacieszył swoim signature i chce się rozstać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #221 Napisano 30 Czerwca 2022 15 godzin temu, eddi87 napisał(-a): Może ktoś się już nacieszył swoim signature i chce się rozstać? na ryneczku formowym jest jeden https://zegarkiclub.pl/forum/topic/203087-citizen-signature-grand-classic-bi-color-9184/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84860 #222 Napisano 3 Lipca 2022 5 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #223 Napisano 12 Lipca 2022 (edytowane) Poszukiwany signature diver na baterię bez chrono na kajdanie w stanie od 9. Edytowane 12 Lipca 2022 przez eddi87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorro 269 #224 Napisano 14 Lipca 2022 (edytowane) W dniu 30.05.2022 o 19:06, M.Mike napisał(-a): Odświeżę temat, co prawda nie Signature, ale "zwykły" Citizen toto nie jest. Jeden ze starej kolekcji Series 8. Nie jestem fanem takiego kształtu koperty, ale dla takiej jakości jestem w stanie zrobić wyjątek. Nadal jestem pod dużym wrażeniem od kiedy go dorwałem. Jakość na najwyższym poziomie i jako fan serii Signature muszę przyznać że ten jest "wyżej". Z fajnych rzeczy - bardzo zwarta bransoleta (mimo pinów i tulejek), niewidzialne szkło, szybka i bezproblemowa synchronizacja RC, prosto obsługiwany stoper (bez odciągania i kręcenia koronką), skręcana koperta. Polecam i pozdrawiam Pierwszy z góry leżał i leżał jakieś dwa miesiące temu na chrono24 za 3,5k PLN. Nie wiem czy się sprzedał czy sprzedający zdjął ogłoszenie. Sprzedawca był z Niemiec. VAT i cło odpadały. Edytowane 14 Lipca 2022 przez zorro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84860 #225 Napisano 31 Lipca 2022 5 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach