Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
JustWalker

Cena realizacja - co to oznacza w ofercie sprzedaży?

Recommended Posts

Temat może dziwny, ale niektóre oferty sprzedaży zegarków zamiast ceny mają dopisek "Cena realizacja".

Przeczytałem regulamin sprzedaży i nie znalazłem tam żadnego wyjaśnienia.

Czy ktoś z doświadczonych forumowiczów może wyjaśnić o co w tym chodzi?

Realizacja ,znaczy realizacja transakcji ,nie kosztować, do póki kasa nie wpłynie na konto . Po transakcji jak wszystko będzie ok .sprzedający pisze ,kosz i oferta ginie z forum

Edited by revolta4

Ale sprzedający nie ma do niego 100% zaufania...

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

3 minuty temu, revolta4 napisał(-a):

Realizacja ,znaczy realizacja transakcji ,nie kosztować, do póki kasa nie wpłynie na konto . Po transakcji jak wszystko będzie ok .sprzedający pisze ,kosz i oferta ginie z forum

Dziękuję za wyjaśnienie. 👍

Pod regulaminem jest tylko napisane: "Uprzejma, ale stanowcza prośba. Zmieniajcie tytuły nieaktualnych tematów - ofert na KOSZ."

27 minut temu, Anansi napisał(-a):

Ale sprzedający nie ma do niego 100% zaufania...

Niekoniecznie. Czasami ktoś chce przyjechać i looknąć. Czyli temat w zawieszeniu. Ale można pisać, ze jeżeli byłoby aktualne, to prosisz o kontakt. 

Niestety są forumowicze, którzy nie potrafią zapamiętać że termin "realizacja" powinien zostać uaktualniony i często wisi to "latami". Prośba o "KOSZ" wydaje im się zbyteczna i tak tworzą bałagan na bazarku.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By phiszek
      Hej,

Poszukuję eleganckiego zegarka na niezbyt duzy budzet - max 350 zł, i czy możecie mi cos doradzić? Wazne aby był na pasku. Ten model mi sie podoba http://allegro.pl/zegarek-meski-adriatica-a12406-5224-okazja-i6975796385.html?snapshot=MjAxOC0wMy0xMVQxNjowMjozMy41NzdaO2J1eWVyO2RjZjM1ZTZiMWViODlkODA3NTYzOWU2ZjBmMmI2ZGU2MzNlZTFiMGZlY2ZlM2UwMWVjYzlhYzNkN2EwNmFmNmQ%3D 

Co myslicie? Byloby fajnie jakbyscie rzucili jakies propozycje
    • By Watch&Love
      Jakie są wasze przemyślenia o marce Czeskiej JVD ?
    • By ajin
      Chciałbym zakupić Casio Gshock ga100, słyszałem iż ten zegarek dość często jest podrabiany.
      Potrzebuję jakiegoś sprawdzonego sprzedawce z rozsądnymi cenami.
      Interesuje mnie kolor zegarka:
      -cały czarny
      -czarny z czerwonymi wstawkami 
      Gwarancja fajnie jakby była 24msc+
      Pozdrawiam i dziękuje, nie wiem czy post został umieszczony w dobrym miejscu w razie czego proszę o przeniesienie
      -Ajin
    • By Patrict12
      Witam, jako konsument mam pewną propozycje dla bazarku. Ostatnio rozglądałem sie za zegarkiem, i zwróciłem uwage na jedną rzecz. Proponuję wprowadzić obowiązek wpisywania w opisie tematu cene zegarka. Czyli np.: mamy tytuł: Rolex Submariner Date, a w opisie tematu poniżej cene np: 30tys. 
      Nie widziałem żeby była taka propozycja. Z perspektywy kupującego, uważam że to bardzo usprawni handel i pomoże w wyborze zegarka. 
      Jeżeli był już taki temat to przepraszam.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.