Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Okazje zakupu China watch

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, Hoffhoffski napisał(-a):

To jeszcze jedna propozycja związana z obecnie trwającą promocją monetową. Seestern Sub 600T z ceramicznym bezelem do kupienia za 89 USD. Jak wcześniej, ofertę należy odwiedzić a następnie wyszukać ją w "discount finder" w sekcji monet w aplikacji - powinna widnieć przy niej zniżka 36%.

US $134.44 | SEESTERN Watch of Man Diver Automatic Mechanical Wristwatches NH35 Luminous Ceramic Sapphire Crystal Waterproof Jubilee New 600T

1573052442_Screenshot_20240529-141719_AliExpress3.thumb.png.9e9db9fabf1615a3c473afe64cf9befb.png

Super okazja. Gdybym wcześniej nie kupił na pewno bym skorzystał. Tak niskiej ceny jeszcze nie było. Gdzie TY to znalazłeś? Są jakieś jeszcze inne oferty "w tym klimacie"? ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

nope, chyba to jest tak, że każde konto ma inaczej, mi nie wyszukuje tego seesterna co napisałeś tylko droższe za ok 900zł. Ale szukając wskoczyły mi nh35 za 67zł, a to jest b dobra cena za ten mechanizm

Edytowane przez nh35

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, nh35 napisał(-a):

nope, chyba to jest tak, że każde konto ma inaczej, mi nie wyszukuje tego seesterna co napisałeś tylko droższe za ok 900zł. Ale szukając wskoczyły mi nh35 za 67zł, a to jest b dobra cena za ten mechanizm

podeslij linka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, jarek08s napisał(-a):

podeslij linka

do nh35? w aplikacji, jak wchodzisz w monety to na górze masz zniżki na monety-> i tam są takie grube okazje typu 50-75%, i tyle. tylko, że ja sobie hodowałem mój algorytm i miałem nh35tki w koszyku i w ulubionych itd. ps vk63 mi też wyszedł za śmieszne pieniądze - 31zł. no i trzeba mieć te monety oczywiście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Super okazja. Gdybym wcześniej nie kupił na pewno bym skorzystał. Tak niskiej ceny jeszcze nie było. Gdzie TY to znalazłeś? Są jakieś jeszcze inne oferty "w tym klimacie"? ;) 

Ten zegarek mam dodany od dłuższego czasu w koszyku. Prawdopodobnie również musiałem go w ostatnim czasie oglądać w aplikacji, bo pojawił mi się w historii "discount finder" ze zniżką 36%. A że często zaglądam do tej sekcji, no to oferta akurat rzuciła się w oczy :) Obecnie jej niestety nie widzę. Pewnie jakieś algorytmy aliexpress za to odpowiadają.

Z takich ofert mam jeszcze jedną.

Factory Original 42mm Cooper Submaster SAS SBS Military 300M Diver Men's Watch with Super Luminous NATO STRAP 8016 R New Arrive
https://a.aliexpress.com/_EHbYD9d

375000305_Screenshot_20240529-173223_AliExpress2.thumb.png.12aa4f2a82eba062e0a681ce7f5339be.png

2 godziny temu, nh35 napisał(-a):

J/w. Obecnie też nie widzę tej oferty. Niewykluczone, że jeszcze zechce się pojawić, ale to nic pewnego - niezbadane są algorytmy z aliexpress ;) Zniżki procentowe w ofertach monetowych również potrafią się wielokrotnie zmieniać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Hoffhoffski napisał(-a):

Ten zegarek mam dodany od dłuższego czasu w koszyku. Prawdopodobnie również musiałem go w ostatnim czasie oglądać w aplikacji, bo pojawił mi się w historii "discount finder" ze zniżką 36%. A że często zaglądam do tej sekcji, no to oferta akurat rzuciła się w oczy :) Obecnie jej niestety nie widzę. Pewnie jakieś algorytmy aliexpress za to odpowiadają.

Z takich ofert mam jeszcze jedną.

Factory Original 42mm Cooper Submaster SAS SBS Military 300M Diver Men's Watch with Super Luminous NATO STRAP 8016 R New Arrive
https://a.aliexpress.com/_EHbYD9d

375000305_Screenshot_20240529-173223_AliExpress2.thumb.png.12aa4f2a82eba062e0a681ce7f5339be.png

J/w. Obecnie też nie widzę tej oferty. Niewykluczone, że jeszcze zechce się pojawić, ale to nic pewnego - niezbadane są algorytmy z aliexpress ;) Zniżki procentowe w ofertach monetowych również potrafią się wielokrotnie zmieniać.

Tu już drugi model to nie homar, ale podróbka. Lepiej omijać. Choć u mnie działa i cena obniżona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Paulus57, możesz rozwinąć?

@nh35, jeżeli ten w/w seestern Cię interesuje, to sprawdź go jeszcze raz - właśnie wszedłem na niego przez przeglądarkę na PC i pod ceną mam podane 35% zniżki z monet.

20240529_205455_brave_nHeQjgxR1U.thumb.png.42d87660bee62e8891c64f20a4b447de.png

20240529_205657_brave_yClwO1OqXq.png.ddcf3274b937b83e7f214ceefb0b6f17.png

Edytowane przez Hoffhoffski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
Godzinę temu, Hoffhoffski napisał(-a):

@nh35, jeżeli ten w/w seestern Cię interesuje, to sprawdź go jeszcze raz - właśnie wszedłem na niego przez przeglądarkę na PC i pod ceną mam podane 35% zniżki z monet.

20240529_205455_brave_nHeQjgxR1U.thumb.png.f684bf8a58bac57ff48ef0026f3be48f.png

Rzeczywiście.. po prostu link i kup teraz wychodzi ok 360zl. Dzięki za info. Kupiony. Bym dał Ci plusa ale nie wiem jak:)

ps. info: no ale trzeba miec te 5000 monet;/ 

Edytowane przez nh35

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Hoffhoffski napisał(-a):

20240529_205455_brave_nHeQjgxR1U.thumb.png.f684bf8a58bac57ff48ef0026f3be48f.png

Na jednym z modeli jest użyta marka oryginału. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Paulus57, odnosisz się do marki Cooper? Z tego co udało mi się doszukać, to Qimei jest (wielce bardzo prawdopodobne) producentem tych zegarków (OEM).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Hoffhoffski napisał(-a):

@Paulus57, odnosisz się do marki Cooper? Z tego co udało mi się doszukać, to Qimei jest (wielce bardzo prawdopodobne) producentem tych zegarków.

Nie znam dokładnie sprawy, ale "te same" zegarki na stronie Coopera kosztują 4 razy drożej. To daje , do myślenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Paulus57, również nie znam dokładnie sprawy, ale na ich stronie nie widzę modeli submaster z własnym logo, kosztujących 4 razy więcej... Raczej okolice 90-95 funtów. I są to submastery, które qimei również ma w ofercie. Cooper dodatkowo na swojej stronie mają sekcję z zegarkami typu "rekwizyty filmowe", gdzie można kupić m.in. kilka bondów (bez brandu, czyste tarcze), co sugeruje (jak dla mnie przynajmniej) ciągnięcie tego z Chin. Qimei jednocześnie ogłasza się w opisach, że może zrealizować zamówienie z logiem klienta (od 20 sztuk). Wspomnę jeszcze tylko, że na reddicie znalazłem post kogoś, kto miał okazję porównać te same zegarki zakupione na ali i bezpośrednio ze strony marki i nie stwierdził żadnych różnic (przy czym zdaję sobie sprawę, że są to tylko słowa jakiegoś randoma z sieci). Dlatego też nie doszukiwałbym się tutaj podróbki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Hoffhoffski napisał(-a):

@Paulus57, również nie znam dokładnie sprawy, ale na ich stronie nie widzę modeli submaster z własnym logo, kosztujących 4 razy więcej... Raczej okolice 90-95 funtów. I są to submastery, które qimei również ma w ofercie. Cooper dodatkowo na swojej stronie mają sekcję z zegarkami typu "rekwizyty filmowe", gdzie można kupić m.in. kilka bondów (bez brandu, czyste tarcze), co sugeruje (jak dla mnie przynajmniej) ciągnięcie tego z Chin. Qimei jednocześnie ogłasza się w opisach, że może zrealizować zamówienie z logiem klienta (od 20 sztuk). Wspomnę jeszcze tylko, że na reddicie znalazłem post kogoś, kto miał okazję porównać te same zegarki zakupione na ali i bezpośrednio ze strony marki i nie stwierdził żadnych różnic (przy czym zdaję sobie sprawę, że są to tylko słowa jakiegoś randoma z sieci). Dlatego też nie doszukiwałbym się tutaj podróbki...

Robienie z "własnym logo" to zakamuflowana oferta tworzenia podróbek. Natomiast to, że mikro-brandy bardzo często tworzą "żółtymi rączkami" to tajemnica poliszynela. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miejsce trochę nieodpowiednie, ale nie chce zakładać nowego tematu. Poszukuję czegoś ciekawego na "ryżowej" bransolecie. W głowie siedzi mi merkur z fotki ale od dawna niedostępny. Może ktoś z Was chce się pozbyć takowego?
A może macie jakieś propozycje? AlaDoxy itp odpadają ponieważ chce czegoś cienkiego i wygodnego3109be1149a782a44b093949a4756433.jpg

Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Kolejny seestern w fajnej cenie, tym razem homar 62mas - z monetami ("75%" zniżki) do kupienia za 105 USD (wersja na gumowym pasku). Na PC wchodząc bezpośrednio przez link podana jest wartość zniżki "25%", a cena końcowa to niecałe 110 USD.

SEESTERN 62MAS Diving Watch Men Automatic Mechanical Wristwatch Luminous Bezel Waterproof NH35 Movement Sapphire Glass Bracelet
https://a.aliexpress.com/_EG2yBLZ

1431086799_Screenshot_20240530-163644_AliExpress2.thumb.png.d197eca96e52b840d7391015620e7021.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba też okazja? ? 

Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! 
649,73zł | Top marka zegarek dla nurka mężczyźni SUB300T automatyczne mechaniczne szafirowe szkło Luminous data 200m kolei bransoletka Seestern zegarek Retro V2
https://a.aliexpress.com/_Ev9Xvaf

Screenshot_2024-05-30-18-22-20-21_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

20 godzin temu, nh35 napisał(-a):

Rzeczywiście.. po prostu link i kup teraz wychodzi ok 360zl. Dzięki za info. Kupiony. Bym dał Ci plusa ale nie wiem jak:)

ps. info: no ale trzeba miec te 5000 monet;/ 

Ciekawe czy będzie pojutrze z tymi monetami zbijać bo nie wiem czy czekać czy lecieć i zbierać monety gdzie się da ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiedziałbym, żeby cena ze screena była jakąś okazją na ten zegarek. Ale od 1 czerwca rozpoczyna się Choice Sale i w połączeniu z kodem na 20$ i z uwzględnieniem monet pewnie zejdzie się poniżej 130$. Wydaje mi się jednak, że można było ustrzelić jeszcze niższą cenę na jakichś większych wyprzedażach (ale głowy nie dam).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@nh35, dzięki za info o mechanizmach. Skusiłem się na NH36A za $18. A odnośnie plusów - można je dawać po przekroczeniu zdaje się 50 postów - ostatnio pojawiła mi się taka możliwość.

@tomaliusz, przy niektórych ofertach w aplikacji widoczny jest baner o "super coins discount", trwającym do 1 czerwca do godziny 9:00. Bardzo możliwe zatem, jak wpadnie choice sale, to znikną spore zniżki monetowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi wchodzą tylko automatyczne kupony (urzędnik aliexpress czy coś tam takiego). Te z popularnych stron też mi w ogóle mi nie działają...

Edytowane przez Bonthyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, choroba postępuje. Klikłem pomarańcze monstera od tandorio?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi