Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Okazje zakupu China watch

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, tomaliusz napisał(-a):

Panowie, kończy się wyprzedaż.

Co kupić bo trochę pkt. nazbierałem.

Najlepiej z dużą zniżka monetową ? 

Edit: już nieaktualne ?

Cronos robi fajne zegarki zaryzykuj tylko nie podróbkę ?

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kody podane z linku z peppera już nie działają. Za długo się wahałem.

Edit:

Jednak działają, tylko niektóre i nie na wszystkich aukcjach.

Działa też SS40. 

Więc się skusiłem na dwie pozycje.

Edytowane przez koorchuck

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taka okazja za 336zł miała bycScreenshot_20240624-141506_AliExpress.thumb.jpg.52bca3a6feefc97c0fc76ea1e5d468ad.jpg a przyszedł kwarc ,coraz wiecej szujostwa pojawia sie na alliexpres.takze ku przestrodze

20240624_115533.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, jarek08s napisał(-a):

taka okazja za 336zł miała bycScreenshot_20240624-141506_AliExpress.thumb.jpg.52bca3a6feefc97c0fc76ea1e5d468ad.jpg a przyszedł kwarc ,coraz wiecej szujostwa pojawia sie na alliexpres.takze ku przestrodze

20240624_115533.jpg

To miałeś pecha. Spróbuj reklamować. Ja ostatnio kupiłem za 275 zł i był taki jaki miał być (ST1901). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.06.2024 o 19:49, Paulus57 napisał(-a):

To miałeś pecha. Spróbuj reklamować. Ja ostatnio kupiłem za 275 zł i był taki jaki miał być (ST1901). 

Właśnie przed chwilą odeslalem

Pieniądze zwrócili na konto bonus,więc jakby ktoś widział  takiego w dobrej cenie to proszę o linka

Edytowane przez jarek08s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

PAGANI DESIGN PD-1782
https://a.aliexpress.com/_EuJNLsJ - $58.5 - z oferty "big save". Odnoszę wrażenie, że jest to najniższa albo jedna z najniższych cen od premiery.

//edycja:

Właśnie kliknąłem ten zegarek - niebieska tarcza, na bransolecie. Wymieniłem kredyty uzbierane w EuroCupManii (w aplikacji ali) na równowartość $24,50 i w efekcie cena końcowa wyniosła $34,03.

Edytowane przez Hoffhoffski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś, coś......zbliża sie nowe jakieś tam "daysy" ;)......może ktoś coś poleci fajnego.....Nie żebym kupił, ale może 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, podpowiedzcie proszę, jak u was wygląda kwestia rabatu za monety?

U mnie do tej pory było tak, że w zwykłej przeglądarce rabaty były dość niskie, ale w aplikacji bardzo często trafiały się zniżki rzędu 50%. Ostatnią taką ofertę ogarnąłem w ubiegłym miesiącu i wszystko działało jak powinno - odjęło monety i naliczyło zniżkę.

Niestety, w tym miesiącu sytuacja wygląda tak, że owszem, w aplikacji pokazuje zniżkę za monety np. 40% czy 50%, ale jak przechodzę do kasy, to odejmuje tylko kilkanaście złotych (przykładowo - oferta bazowa za 400zł, informacja o promocji 50% z monet, a przy kasie odejmuje około 30zł). Monet mam dużo więcej, niż potrzeba, ale system nie chce ich wykorzystać, zjada tylko tyle, ile potrzeba na tą niewielką zniżkę. I nigdzie nie mogę tego przestawić.

Czy to tylko u mnie, czy po prostu teraz tak to u chińczyka wygląda?

Edytowane przez GrzesiekW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam to zjawisko również u siebie - w aplikacji wysoka zniżka procentowa z monet rzędu kilkudziesięciu procent, a przed płatnością obniża o kilka dolarów przy wartości początkowej również kilkadziesiąt dolarów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coś namieszane z monetami. Albo jakiś błąd Ali albo sprzedawcy piszą co chcą a potem wygląda jak wygląda .Choć i tak ja większość obniżek za monety to mam ostatnio 3 max. 10%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@piatorrwylde, choć podobają mi się te zegarki, to nie posiadam żadnego (może kiedyś), jednakże w ostatnim czasie moją uwagę zwróciła wydana nie tak dawno temu wersja od Watchdives z uwagi na krótszy w porównaniu do innych L2L - 48 mm. Z tego co pamiętam, to reszta klonów ma przynajmniej te 50 mm. Link dla podglądu, natomiast recenzje znajdziesz na YT.

https://www.aliexpress.com/item/1005006923757271.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[mention=107215]piatorrwylde[/mention], choć podobają mi się te zegarki, to nie posiadam żadnego (może kiedyś), jednakże w ostatnim czasie moją uwagę zwróciła wydana nie tak dawno temu wersja od Watchdives z uwagi na krótszy w porównaniu do innych L2L - 48 mm. Z tego co pamiętam, to reszta klonów ma przynajmniej te 50 mm. Link dla podglądu, natomiast recenzje znajdziesz na YT.
https://www.aliexpress.com/item/1005006923757271.html

Dziękuje

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bartek jest?

Wrzuć coś z okazji na punkty bo żem na głodzie zakupowym 😅 

A Paweł co?

Co tam teraz na tapecie warto kupić? 🤔 

Swierzbiom paluchy a nic ciekawego nie widzę 😐

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, tomaliusz napisał(-a):

Bartek jest?

Wrzuć coś z okazji na punkty bo żem na głodzie zakupowym 😅 

A Paweł co?

Co tam teraz na tapecie warto kupić? 🤔 

Swierzbiom paluchy a nic ciekawego nie widzę 😐

Ja mam w koszyku jak zwykle prawie setkę, ale kupuję tylko te które są znacznie przecenione. Cena czyni cuda. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Ja mam w koszyku jak zwykle prawie setkę, ale kupuję tylko te które są znacznie przecenione. Cena czyni cuda. ;) 

No nie daj się prosić 😆 

Wrzuć ze 2-3 linki do zakupu 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, tomaliusz napisał(-a):

O kuwa ... grubo 😱

Mam pytanie, czy jak klikasz w te linki, to od razu wchodzisz na stronę sklepu, czy też na stronę z reklamami na Ali?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@tomaliusz, póki co cienko ze zniżkami z monet - niby przy niektórych rzeczach widnieje kilkadziesiąt procent zniżki, a w koszyku okazuje się ledwie kilka dolców...

@Paulus57, u mnie na desktopie przy niektórych wyskakiwał błąd 404 (produkt niedostępny), a niektóre pojawiły się od razu. Po wykasowanie ciągu po ".html" przedmioty były widoczne. Teraz na drugi raz odpalane z Twoich linków również są widoczne. Ogólnie to wklejając takie linki lepiej jest od razu wywalać te zbędne stringi po ".html".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Mam pytanie, czy jak klikasz w te linki, to od razu wchodzisz na stronę sklepu, czy też na stronę z reklamami na Ali?

No mi od razu wskakuje sklep.

Chyba znaczenie ma czy się ma zainstalowana aplikacje Ali jak podajesz z niej linki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, Hoffhoffski napisał(-a):

@tomaliusz, póki co cienko ze zniżkami z monet - niby przy niektórych rzeczach widnieje kilkadziesiąt procent zniżki, a w koszyku okazuje się ledwie kilka dolców...

@Paulus57, u mnie na desktopie przy niektórych wyskakiwał błąd 404 (produkt niedostępny), a niektóre pojawiły się od razu. Po wykasowanie ciągu po ".html" przedmioty były widoczne. Teraz na drugi raz odpalane z Twoich linków również są widoczne. Ogólnie to wklejając takie linki lepiej jest od razu wywalać te zbędne stringi po ".html".

A masz zapas monet pokrywający pełną zniżkę? Mnie zawsze zaliczało to co miało być. Raz nawet 60%. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Paulus57, jasne, że tak. W tej chwili mam 11 tys. monet. I o ile w okolicach Mistrzostw Świata faktycznie te zniżki z monet działały, tak teraz jest bryndza - w koszyku wychodzi maks kilka procent zamiast deklarowanych kilkudziesięciu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Hoffhoffski napisał(-a):

@Paulus57, jasne, że tak. W tej chwili mam 11 tys. monet. I o ile w okolicach Mistrzostw Świata faktycznie te zniżki z monet działały, tak teraz jest bryndza - w koszyku wychodzi maks kilka procent zamiast deklarowanych kilkudziesięciu.

No to nie potrafię znaleźć wytłumaczenia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi