Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rk7000

Rozmowy o bazarku - temat roboczy

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, rysqut napisał(-a):

Bazarek Wschodnie Czasy  😅

Świetne! Albo po prostu "Wschodnie Czasy" :)

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Regulamin dziś został przesłany do ewentualnych poprawek i akceptacji Zarządowi.   Mam nadzieję, że nowy temat ruszy szybko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 8.09.2023 o 22:28, Walter_87 napisał(-a):

Świetne! Albo po prostu "Wschodnie Czasy" :)

Wtedy nie będzie wiadomo o co chodzi trochę 🙃

,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazwałbym ten temat "Czerwony Bazarek" ale chyba za późno na propozycje.

Otwieramy sząłpana ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to znane mi określenie 😁

Dzięki Przemek za post otwierający bramy bazaru 🙂

Ten temat zostawiam na  48 h  - jakby ktoś miał jeszcze jakieś uwagi to dawajcie tutaj. Później temat pójdzie do zamknięcia. 

Dziękuję wszystkim Użytkownikom za wypowiedzi, Wasze głosy zaowocowały nowym tematem. Oby ten temat pozostał w tym dziale na stałe. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym dziada nie zamykał, niech se wisi. Jeść nie woła, a jak ktoś kiedyś będzie miał jakieś pytania, wnioski czy coś takiego, to będzie miał gdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że to będzie never ending story 😁

Pierwsze uwagi mile widziane  a później to już samo będzie się musiało kręcić 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że bazarek ruszył. Od razu pojawiły się wpisy ;)

Najważniejsze jest, żeby jakiś ruch był bo chyba nie zawsze chodzi o piniondze ..

Dopytam o dwie kwestie (z ciekawości raczej).

1.

Jeden post dopuszcza 5 zdjęć zegarka. Czy jednym zdjęciem może być tzw "kolaż" ukazujący zegarek np z 4-ech lub więcej  różnych stron?

w zasadzie jest to jedno zdjęcie, aczkolwiek.. no wiecie..

2.

W jednym poście maksymalnie 5 zegarków, ale zachowana jest reguła 5-u zdjęć.. czyli gdy wystawiany jest jeden zegarek, to może mieć 5 zdjęć a gdy 5 zegarków, to już tylko "jedno zdjęcie na zegarek".

Jak można zinterpretować te zagadnienia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o to, żeby nie było postów z milionem zdjęć, przez który ciężko będzie się przebić. Przypuszczam, ale to tylko przypuszczenie, że jeśli dodatkowo wrzucisz link do jakiejś galerii zdjęć i w niej dasz więcej dodatkowych zdjęć, to nikt Cię nie zbanuje ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dyskutowaliśmy o tym dość długo, wszystko zależy od sprzedającego.

Może być jedno zdjęcie i dosłanie reszty na pw, może być 5 zdjęć zegarka ale wtedy jedna oferta. Co nie oznacza, że nie można wstawić kolejnej oczywiście z zachowaniem  zasady że nie wstawiamy postu pod własnym postem :)

Edycja

Nie bawmy się w  kolaże - dziś każdy telefon to zrobi tylko w jakim celu? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, renqien napisał(-a):

jeśli dodatkowo wrzucisz link do jakiejś galerii zdjęć

ja nic nie sprzedaję, nawet nie pomyślałem, że mógłbym z moimi złomkami iść na bazarek.. może kiedyś przemyślę i coś wystawie, ale muszę złapać wiatr w tym kierunku..

2 godziny temu, rk7000 napisał(-a):

Nie bawmy się w  kolaże - dziś każdy telefon to zrobi tylko w jakim celu?

Na rożnych forumach zacząłem wstawiać kolaże (nie sprzedażowe, tylko informacyjnie dot wyglądu "czegoś-tam") i przyznam, że podoba mi się możliwość ukazania w jednym zdjęciu kilku stron/elementów dotyczących konkretnego elementu, rzeczy..

Ale rozumiem, nie każdemu musi się podobać to co mi, można mieć różne spojrzenie na te sprawy.

Chyba moja ciekawość została zaspokojona i nie przewiduję kolejnych pytań ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, zadra napisał(-a):

... 

Na rożnych forumach zacząłem wstawiać kolaże (nie sprzedażowe, tylko informacyjnie dot wyglądu "czegoś-tam") i przyznam, że podoba mi się możliwość ukazania w jednym zdjęciu kilku stron/elementów dotyczących konkretnego elementu, rzeczy..

Ale rozumiem, nie każdemu musi się podobać to co mi, można mieć różne spojrzenie na te sprawy.

Chyba moja ciekawość została zaspokojona i nie przewiduję kolejnych pytań ;)

Informacyjnie jak najbardziej  tak - wszyscy znamy i lubimy zdjęcia netgrafik  i inne.  Sprzedażowo  - zakazu nie ma, ja obawiam się tylko tego, że jeśli użyjemy zdjęć dużej rozdzielczości to taki kolaż będzie się długo ładował, jak małej to niewiele będzie widać na powiększeniu. Ale możemy testować jeśli ktoś ma ochotę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat handlowy  wystartował i ma udany początek. Mam nadzieję że z biegiem czasu będzie się rozkręcał. 

Ten temat zamykam. Gdyby była potrzeba dyskusji to mamy przecież temat do tego :)

Dziękuję wszystkim za pomoc. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.