rk7000 3344 #126 Posted April 6 I teraz wszystko działa, zamówienie złożone. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Orzechowski 3568 #127 Posted April 6 52 minuty temu, rk7000 napisał(-a): I teraz wszystko działa, zamówienie złożone. Jeszcze nie do końca. Cały czas pracujemy nad poprawą funkcjonalności naszego sklepu. Trochę przyrdzewiał przez te lata. Prośba Romanie o przesłanie informacji czy zamawiasz książkę z autografem i podanie adresu e-mail. Prześlij proszę te informację na priv, tak aby już nie prowadzić korespondenci w tym wątku. W głównym forum dotyczącym publikacji będę zamieszczał listę zamawiających z dodatkowymi danymi tak aby nikogo i niczego nie pominąć. 2 Share this post Link to post Share on other sites
sergius 1431 #128 Posted April 6 A za granice wysylacie? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Londek 49622 #129 Posted April 12 Z miłą chęcią nabędę taką bransoletę, nową lub w bardzo dobrym stanie… może ktoś ma sztukę na zbyciu? 0 Share this post Link to post Share on other sites
rk7000 3344 #130 Posted April 12 1 godzinę temu, Londek napisał(-a): Z miłą chęcią nabędę taką bransoletę, nową lub w bardzo dobrym stanie… może ktoś ma sztukę na zbyciu? Mam - stan niezły ale nie idealny. Wystawimy w licytacjach dla Krzysia - dasz ile będziesz uważać za stosowne a kasa zasili konto młodego miłośnika zegarków który cały czas walczy o swoje zdrowie. Może tak być? Link do naszej akcji https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=1806805 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Share this post Link to post Share on other sites
Londek 49622 #131 Posted April 13 13 hours ago, rk7000 said: Mam - stan niezły ale nie idealny. Wystawimy w licytacjach dla Krzysia - dasz ile będziesz uważać za stosowne a kasa zasili konto młodego miłośnika zegarków który cały czas walczy o swoje zdrowie. Może tak być? Link do naszej akcji https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=1806805 Witaj. Dziękuję za odzew i propozycję… wcześnie odezwał się już inny forumowy kolega posiadający ową bransoletę, także finalizuję tą sztukę… mam nadzieję 🤭 Co do wsparcia… zajrzę do linka i zobaczę jakie są opcje wpłaty, dorzucę coś do puli🙌🏻 Pozdrawiam Seweryn. 1 Share this post Link to post Share on other sites
frugoman 60 #132 Posted April 13 W dniu 4.04.2025 o 15:21, frugoman napisał(-a): Elektromechaniczny Łucz z mechanizmem 3055, u mnie od 3 lat, ostatni rok przeleżał w szufladzie. Dziś dostał nową baterię i ruszył od razu ale założyłbym że wymaga przeglądu. Jutro będę w stanie powiedzieć jak bardzo się spóźnia/spieszy Tarcza, indeksy wskazówki w stanie idealnym. Szkiełko i koperta ma rysy jak widać. 420PLN + ewentualny inpost lub odbiór w Warszawie. Po 9 dniach nadal chodzi i to całkiem nieźle jak na 3055 bo zgubił może 2 minuty. Obniżka ceny na 380PLN. 0 Share this post Link to post Share on other sites
mst 443 #133 Posted April 14 (edited) Witam Takie pewnie na ekspozytor, jedna bransoletka ZiM, wstępnie 30 z wysyłką... - nieaktualne Edited April 28 by mst 1 Share this post Link to post Share on other sites
Antiquarius 915 #134 Posted April 18 (edited) Pobieda 1991 r. NOS z paszportem, numery zgodne. Stan techniczny bez uwag. 80 zł plus przesyłka. Edited June 27 by Antiquarius 1 Share this post Link to post Share on other sites
frugoman 60 #135 Posted April 19 W dniu 4.04.2025 o 15:21, frugoman napisał(-a): Elektromechaniczny Łucz z mechanizmem 3055, u mnie od 3 lat, ostatni rok przeleżał w szufladzie. Dziś dostał nową baterię i ruszył od razu ale założyłbym że wymaga przeglądu. Jutro będę w stanie powiedzieć jak bardzo się spóźnia/spieszy Tarcza, indeksy wskazówki w stanie idealnym. Szkiełko i koperta ma rysy jak widać. 420PLN + ewentualny inpost lub odbiór w Warszawie. 360PLN 0 Share this post Link to post Share on other sites
Antiquarius 915 #136 Posted April 27 W dniu 18.04.2025 o 10:48, Antiquarius napisał(-a): Pobieda 1991 r. NOS z paszportem, numery zgodne. Stan techniczny bez uwag. 145 zł plus przesyłka. Jestem otwarty na negocjacje ;). Może jakaś zamiana? 0 Share this post Link to post Share on other sites
frugoman 60 #137 Posted April 29 W dniu 4.04.2025 o 15:21, frugoman napisał(-a): Elektromechaniczny Łucz z mechanizmem 3055, u mnie od 3 lat, ostatni rok przeleżał w szufladzie. Dziś dostał nową baterię i ruszył od razu ale założyłbym że wymaga przeglądu. Jutro będę w stanie powiedzieć jak bardzo się spóźnia/spieszy Tarcza, indeksy wskazówki w stanie idealnym. Szkiełko i koperta ma rysy jak widać. 420PLN + ewentualny inpost lub odbiór w Warszawie. Po ponad 3 tygodniach w szufladzie z nową baterią radziecki spring drive zgubił 10 minut. Dalej tyka i ma się dobrze, dziś wziąłem go na spacer. Obniżam cenę do 340PLN. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bury. 5731 #138 Posted May 18 (edited) Kosz Edited May 31 by Paweł Bury. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Remi124 3442 #139 Posted May 18 Poszło PW na temat burana w chromie. 0 Remi Share this post Link to post Share on other sites
lfkp 180 #140 Posted May 18 (edited) Bylo w innym wątku, ale tu wrzucę. Może ktoś potrzebuje do swoich zegarków radzieckich/rosyjskich? 1. Bransoletka do amfibii - nowa. Endlinki (chyba tak to się nazywa?), maskownice? Są tylko przymocowane spinaczem, by się niezgubiły. Ściągnąłem z nowej amfibii od razu, gdyż zmieniłem na pasek. 2.K.Reda z podkładą. Nowy. Szer 18mm. 3. Nato Diloy. Brązowy, skórzany. szer. 18mmm. Używany sporadycznie. Pozatym leżał w szufladzie założony do też do amfibii. Stąd na powierzchni są ślady. Za całość 60 zl razem z wysyłką listem priorytetowym poleconym. Możliwa niewielka negocjaja Edited June 2 by lfkp 0 Share this post Link to post Share on other sites
frugoman 60 #141 Posted May 19 W dniu 29.04.2025 o 11:10, frugoman napisał(-a): 300PLN, chyba przepłaciłem za niego 1 Share this post Link to post Share on other sites
mst 443 #142 Posted May 22 Witam, może ktoś chce taką Ruhle, niby chodzi,ale do regulacji, a oryginalna koronka się rozwaliła i teraz wałek wypada, ... Za jakąś symboliczną kwotę, żeby się chciało na pocztę wstąpić...😜 0 Share this post Link to post Share on other sites
jac-st 236 #143 Posted June 13 (edited) Poljot automatic w pozłacanej kopercie z rzymskimi indeksami.Bardzo ładny stan ,na dobrym chodzie ,boczny przycisk zmiany daty działa ,mechanizm przerzuca.Szkiełko/pleksa ma widoczne małe pęknięcie, dołączam oryginalne "szkiełko" w cenie zegarka do ew.wymiany. Poproszę 185 zł ,paczkomat po mojej stronie. Edited June 21 by jac-st 4 Share this post Link to post Share on other sites
Kacperek_77u 6793 #144 Posted June 19 Witam, kupie mira, drużbe, dorożnyja i inne budziki na slavie z lat 50. Najbardziej poszukuje egzemplarza z miedzianą tarczą. Zdjęcia przykładów: 2 ,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. Share this post Link to post Share on other sites
Antiquarius 915 #145 Posted June 25 (edited) W dniu 18.04.2025 o 10:48, Antiquarius napisał(-a): Pobieda 1991 r. NOS z paszportem, numery zgodne. Stan techniczny bez uwag. 145 zł plus przesyłka. Pobieda 80 zł plus przesyłka Poljot de luxe automatic 29 kamieni. Po serwisie jakieś dwa lata temu, technicznie bez uwag. Piękny stan koperty, tarcza z patyną. Na pewno warty uwagi 380 zł plus przesyłka. Edited October 6 by Antiquarius 1 Share this post Link to post Share on other sites
Antiquarius 915 #146 Posted June 25 (edited) Kosz Edited October 6 by Antiquarius 1 Share this post Link to post Share on other sites
Walter_87 6497 #147 Posted June 25 Godzinę temu, Antiquarius napisał(-a): Poljot stalowy w pięknym stanie. Jest po serwisie, technicznie sprawny ale wydaje mi się że sprężyna może być trochę krótsza, nakręca się z oporem tylko na ok 15 przekreceń. Na szkle pod światło widać starzenie się szkła. Cena 199 zł plus przesyłka Poproszę Poljota 0 KMZiZ Share this post Link to post Share on other sites
Antiquarius 915 #148 Posted June 25 (edited) Dziękuję Edited June 26 by Antiquarius 0 Share this post Link to post Share on other sites
rysqut 742 #149 Posted June 25 Uuu, stalowiec w super cenie 👌🏻 1 Share this post Link to post Share on other sites
mst 443 #150 Posted September 9 (edited) Witam, rzadko występujacą złoconą ekskluzywną wersję UMF Ruhla, 36 mm koperta, 20 mm w uszach, wymieniłbym na automat, najchętniej Poljot 29 kam. Zegarek jak widać na zdjęciach mało noszony, działa, ale wymaga regulacji....👋 Edited September 9 by mst 0 Share this post Link to post Share on other sites