Lincoln Six Echo 77225 #601 Napisano Wtorek o 21:20 7 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gamemaster 401 #602 Napisano Środa o 11:11 Taki o to field dla Biurowych Jednostek Specjalnych 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 21018 #603 Napisano Środa o 11:42 30 minut temu, gamemaster napisał(-a): Taki o to field dla Biurowych Jednostek Specjalnych Faxowi Bojówkarze łączmy się ✊ 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 19360 #604 Napisano wczoraj o 10:42 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 54398 #605 Napisano 1 godzinę temu 2 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 21018 #606 Napisano 1 godzinę temu 43 minuty temu, Dnlaie napisał(-a): Weź przestań ja sobie nie mogę kupić expa to byłoby nieodpowiedzialne 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 54398 #607 Napisano 35 minut temu 16 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Weź przestań ja sobie nie mogę kupić expa to byłoby nieodpowiedzialne Oczywiście, że nie możesz! Dałeś słowo, że nie kupisz nic w tym roku! Założyłeś nawet specjalny temat (w pełni rozumiem intencje ; ). Wyśmiewałeś Kolegów, którzy mają dość fiksacji na punkcie zegarków i rozważają opcje zostania jednozegarkowcem heh A na serio, to ja zachęcam i polecam Exa (doskonały sikor pod każdym względem). I ja dalej czyje spełnienie! Tylko brakuje mi teraz z jednego funkcjonalnego (tańszego) zegarka, którego nie szkoda byłoby na niektóre okazję. *Najchętniej powróciłbym do BB'54 (który jednak jest trochę za drogi na niektóre akcje) lub czarnego GSa w kwarcu '37 (tu już lepiej pod względem finansowym i z racji mechanizmu - może grzać pudło czekając na akcję) *Rozważam też coś innego (shocki jakoś mnie odrzucają, myślałem o Vulcain Skindiver lub coś innego), ale boje się że nie spełni oczekiwań (nie będzie tak cieszył jak np. te wymienione wyżej) i zaraz zacznie się kolejna rotacja...a ja nie mam ochoty się w to bawić Kiedyś się człowiek zaraził myślą, że zegarki mechaniczne są nieśmiertelne i będą do grobowej dechy a potem zaczęła się ciągła zmiana i gonitwa za czymś nowym (zwariować można) 0 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach