Lincoln Six Echo 91004 #601 Posted January 13 8 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Share this post Link to post Share on other sites
gamemaster 549 #602 Posted January 14 Taki o to field dla Biurowych Jednostek Specjalnych 10 Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 25968 #603 Posted January 14 30 minut temu, gamemaster napisał(-a): Taki o to field dla Biurowych Jednostek Specjalnych Faxowi Bojówkarze łączmy się ✊ 1 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 63752 #605 Posted January 16 10 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 25968 #606 Posted January 16 43 minuty temu, Dnlaie napisał(-a): Weź przestań ja sobie nie mogę kupić expa to byłoby nieodpowiedzialne 1 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 63752 #607 Posted January 16 16 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Weź przestań ja sobie nie mogę kupić expa to byłoby nieodpowiedzialne Oczywiście, że nie możesz! Dałeś słowo, że nie kupisz nic w tym roku! Założyłeś nawet specjalny temat (w pełni rozumiem intencje ; ). Wyśmiewałeś Kolegów, którzy mają dość fiksacji na punkcie zegarków i rozważają opcje zostania jednozegarkowcem heh A na serio, to ja zachęcam i polecam Exa (doskonały sikor pod każdym względem). I ja dalej czyje spełnienie! Tylko brakuje mi teraz z jednego funkcjonalnego (tańszego) zegarka, którego nie szkoda byłoby na niektóre okazję. *Najchętniej powróciłbym do BB'54 (który jednak jest trochę za drogi na niektóre akcje) lub czarnego GSa w kwarcu '37 (tu już lepiej pod względem finansowym i z racji mechanizmu - może grzać pudło czekając na akcję) *Rozważam też coś innego (shocki jakoś mnie odrzucają, myślałem o Vulcain Skindiver lub coś innego), ale boje się że nie spełni oczekiwań (nie będzie tak cieszył jak np. te wymienione wyżej) i zaraz zacznie się kolejna rotacja...a ja nie mam ochoty się w to bawić Kiedyś się człowiek zaraził myślą, że zegarki mechaniczne są nieśmiertelne i będą do grobowej dechy a potem zaczęła się ciągła zmiana i gonitwa za czymś nowym (zwariować można) 2 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 25968 #608 Posted January 16 52 minuty temu, Dnlaie napisał(-a): Oczywiście, że nie możesz! Dałeś słowo, że nie kupisz nic w tym roku! Założyłeś nawet specjalny temat (w pełni rozumiem intencje ; ). Wyśmiewałeś Kolegów, którzy mają dość fiksacji na punkcie zegarków i rozważają opcje zostania jednozegarkowcem heh A na serio, to ja zachęcam i polecam Exa (doskonały sikor pod każdym względem). I ja dalej czyje spełnienie! Tylko brakuje mi teraz z jednego funkcjonalnego (tańszego) zegarka, którego nie szkoda byłoby na niektóre okazję. *Najchętniej powróciłbym do BB'54 (który jednak jest trochę za drogi na niektóre akcje) lub czarnego GSa w kwarcu '37 (tu już lepiej pod względem finansowym i z racji mechanizmu - może grzać pudło czekając na akcję) *Rozważam też coś innego (shocki jakoś mnie odrzucają, myślałem o Vulcain Skindiver lub coś innego), ale boje się że nie spełni oczekiwań (nie będzie tak cieszył jak np. te wymienione wyżej) i zaraz zacznie się kolejna rotacja...a ja nie mam ochoty się w to bawić Kiedyś się człowiek zaraził myślą, że zegarki mechaniczne są nieśmiertelne i będą do grobowej dechy a potem zaczęła się ciągła zmiana i gonitwa za czymś nowym (zwariować można) Posypuję glowę popiołem własnie ta gonitwa mnie zmęczyła... a GS w kwarcu jest super btw. Mi się podoba Twój ruch: pogonić tańsze, kupić dwa lepsze i spokój. Prawda?? 1 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 63752 #609 Posted January 16 Teraz, Funky_Koval napisał(-a): Posypuję glowę popiołem własnie ta gonitwa mnie zmęczyła... a GS w kwarcu jest super btw. Mi się podoba Twój ruch: pogonić tańsze, kupić dwa lepsze i spokój. Prawda?? Prawda, super. Ja się cieszę z tego co zrobiłem. Fajnie to wszystko wyszło. *czasem tylko szkoda, brać na niektóre akcje - Rolka i wtedy przydałoby się coś tańszego (może pomyślę jeszcze o tym GS / ale póki co jestem spłukany, goły i wesoły heh) 1 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
nav 15980 #611 Posted January 16 6 godzin temu, Funky_Koval napisał(-a): Weź przestań ja sobie nie mogę kupić expa to byłoby nieodpowiedzialne E tam, weź sobie kup i po sprawie. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lincoln Six Echo 91004 #612 Posted January 22 11 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 25968 #614 Posted January 23 4 minuty temu, beriam napisał(-a): bardzo fajny zawodnik. Lubię grube indeksy 1 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 25968 #616 Posted January 24 24 minuty temu, gamemaster napisał(-a): Bardzo fajny i te nakładane indeksy 1 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
Sulej 355 #618 Posted January 27 W dniu 22.01.2026 o 18:08, Lincoln Six Echo napisał(-a): Świetny jest ten RZE, szkoda że ma tylko 38mm 0 Share this post Link to post Share on other sites
Lincoln Six Echo 91004 #619 Posted January 27 14 minut temu, Sulej napisał(-a): Świetny jest ten RZE, szkoda że ma tylko 38mm 38 mm to dziś jeden z najszybciej wracających rozmiarów - szczególnie w field/tool watchach. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Share this post Link to post Share on other sites
Sulej 355 #620 Posted January 27 Wiem wiem, dlatego żadna Nivada Antarctic czy inna Traska Sumiteer do mnie niestety nie trafią 0 Share this post Link to post Share on other sites
Duszpasterz 270 #621 Posted January 28 To tak dzisiaj 12 Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 25968 #622 Posted January 28 Godzinę temu, Duszpasterz napisał(-a): To tak dzisiaj No i to jest klasyka g10 0 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 25968 #623 Posted January 29 13 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites