Czujnik 572 #51 Napisano 26 Września 2024 W dniu 21.09.2024 o 15:03, loco50 napisał(-a): Linka z paracordu zawsze się może przydać. tapatalked 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62770 #52 Napisano 26 Września 2024 34 minuty temu, pmwas napisał(-a): Ja akurat uważam, że czasy mamy takie, że coraz mniej przejmujemy się tym co wypada, a czego nie wypada i to akurat dobrze. Współczesny świat ma wiele wad w porównaniu z dawnymi czasami, ale akurat to, że możemy "wyrażać siebie" na różne sposoby to dobra rzecz. Nawet jeśli niektórzy mocno przesadzają... Sygnet rodowy "jeśli przysługuje" to oczywiście super, ale jeśli nie przysługuje, to ja osobiście uważam, że co kto lubi. Sam czasem występuję z "pierścieniem Nerona", który kupiłem, bo... bardzo mi się podobał. Piękny kawałek srebra... A jak mi brat mówi, że stylowa jak Elton John... Cóż, traktuję jak komplement Czad 👍👍👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 197 #53 Napisano 26 Września 2024 Do pewnego momentu nosiłem łańcuszek, później doszła obrączka i zegarek. Ostatnio byłem u naturopatki i doradziła mi abym wprowadził do swojej aury coś czerwonego i będąc na wakacjach w Turcji takie coś do mnie przemówiło. 2 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49549 #54 Napisano 27 Września 2024 Dobre osiem lat temu Pavulon zrobił dla mnie i żony takie coś, ściągam tylko gdy idę na rezonans lub podobne badania… żona jeszcze nie musiała. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62770 #55 Napisano 27 Września 2024 Godzinę temu, Londek napisał(-a): Dobre osiem lat temu Pavulon zrobił dla mnie i żony takie coś, ściągam tylko gdy idę na rezonans lub podobne badania… żona jeszcze nie musiała. Ładna 🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #56 Napisano 28 Września 2024 W dniu 27.09.2024 o 17:06, Londek napisał(-a): Dobre osiem lat temu Pavulon zrobił dla mnie i żony takie coś, ściągam tylko gdy idę na rezonans lub podobne badania… żona jeszcze nie musiała. Zastanawia mnie bohater drugiego planu... Możesz napisać co to jest? Aby znaleźć odpowiedź wrzuciłem zdjęcie do chatGPT. Wypisał że zdjęcie jest zbyt rozmazane aby rozpoznać.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49549 #57 Napisano 28 Września 2024 3 minutes ago, Remy said: Zastanawia mnie bohater drugiego planu... Możesz napisać co to jest? Przypuszczam że wypatrzyłeś to coś? https://www.waterrower.co.uk/waterrower-pure-vr3-oak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #58 Napisano 29 Września 2024 18 godzin temu, Londek napisał(-a): Przypuszczam że wypatrzyłeś to coś? https://www.waterrower.co.uk/waterrower-pure-vr3-oak Dokładnie. Purystyczne 👌 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9027 #59 Napisano 5 Października 2024 Spinki z szafirami i zegarek z brylantami. Spinki kupiłem do slubnego garnituru. Ciężko było dostać spinki z szafirami, ale trafiłem na ebayu takie i mi się podobają... Wyrób rzemieślniczy, jakość roboty przeciętna, ale jak nie oglądać z bliska wyglądają ślicznie. 6 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9027 #60 Napisano 10 Kwietnia (edytowane) Samolocik Quimbaya znany z serii o starożytnych kosmitach. Nie żebym był aż tak wielkim fanem, po prostu mi się bardzo spodobał 😀 Wyprodukowano w Kolumbii Edytowane 10 Kwietnia przez pmwas 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62770 #61 Napisano 10 Kwietnia Godzinę temu, pmwas napisał(-a): Samolocik Quimbaya znany z serii o starożytnych kosmitach. Nie żebym był aż tak wielkim fanem, po prostu mi się bardzo spodobał 😀 Wyprodukowano w Kolumbii Bo takie rzeczy mają się podobać 🤗🤗🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62770 #62 Napisano 14 Września Supełkuje Żonie taki delikatny naszyjnik z bursztynu, chciała mieć podobny do mojego 😁😁😁 Mój ściągam tylko do kąpieli. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62770 #63 Napisano 15 Września Powiązana, ale nadal jest za długa 😭😭😭 Trzeba będzie porozcinać, skrócić i znów wiązać, tak to jest z naszyjnikami wiązanymi, ciężko ustalić długość , paluchy już bolą 🤗🤗🤗 Ale ich zaletą jest to że jak się zerwą to się nie rozsypują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84537 #64 Napisano 15 Września 4 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): Powiązana, ale nadal jest za długa 😭😭😭 Trzeba będzie porozcinać, skrócić i znów wiązać, tak to jest z naszyjnikami wiązanymi, ciężko ustalić długość , paluchy już bolą 🤗🤗🤗 Ale ich zaletą jest to że jak się zerwą to się nie rozsypują. Dlaczego ciężko ?? Mierzysz np sam sznurek jakiś kładziesz obok naszyjnika i robisz taką długość ?? 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62770 #65 Napisano 15 Września Teraz, kornel91 napisał(-a): Dlaczego ciężko ?? Mierzysz np sam sznurek jakiś kładziesz obok naszyjnika i robisz taką długość ?? Czytałeś co pisałem, oglądałeś ja to wygląda 🤔🤔🤔 1 minutę temu, kornel91 napisał(-a): Dlaczego ciężko ?? Mierzysz np sam sznurek jakiś kładziesz obok naszyjnika i robisz taką długość ?? A wiesz ile Ci wyjdzie luzu między bursztynami 🤔🤔🤔 3 minuty temu, kornel91 napisał(-a): Dlaczego ciężko ?? Mierzysz np sam sznurek jakiś kładziesz obok naszyjnika i robisz taką długość ?? Między bursztynami wiąże supełki , nigdy nie wychodzi idealnie tak samo, milimetr różnicy i na 10 wychodzi 1cm , a jak jest 100 , wiesz o co chodzi 🤔🤔 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84537 #66 Napisano 15 Września 14 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Czytałeś co pisałem, oglądałeś ja to wygląda 🤔🤔🤔 A wiesz ile Ci wyjdzie luzu między bursztynami 🤔🤔🤔 Między bursztynami wiąże supełki , nigdy nie wychodzi idealnie tak samo, milimetr różnicy i na 10 wychodzi 1cm , a jak jest 100 , wiesz o co chodzi 🤔🤔 🤔 No ale chyba tam jakieś zapięcie jest ? Patrząc po Twoim to przez głowę go nie zdejmujesz ?? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62770 #67 Napisano 15 Września (edytowane) 23 minuty temu, kornel91 napisał(-a): No ale chyba tam jakieś zapięcie jest ? Patrząc po Twoim to przez głowę go nie zdejmujesz ?? No jest, ale tutaj nic nie pokombinujesz . Żonie moja jest za długa, chcę żeby była krótsza, póki nie zrobisz to do końca nie wiesz jaka długa wyjdzie . Teraz jest powiązana to będę przycinał z dwóch końców, długość która zostanie znów będę musiał przewiązać, tak to wygląda, to nie jest maszynowa robota 😁😁😁 Edytowane 15 Września przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2019 #68 Napisano 16 Września Dostałem od rodziny z Nowej Zelandii oryginalny Paua Shell.Nowy, zapakowanyNie używany.Oddam w dobre ręce (oczywiscie za darmo).Niech cieszy.Piękny ale nie mój styl.Kto pierwszy ten lepszy.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stefanekmac 41 #69 Napisano 16 Września Może ja? Szukam prezentu na 18 dla wnuka. Tak miałby 2 prezenty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62770 #70 Napisano 16 Września W dniu 15.09.2025 o 07:30, TomcioMiki napisał(-a): No jest, ale tutaj nic nie pokombinujesz . Żonie moja jest za długa, chcę żeby była krótsza, póki nie zrobisz to do końca nie wiesz jaka długa wyjdzie . Teraz jest powiązana to będę przycinał z dwóch końców, długość która zostanie znów będę musiał przewiązać, tak to wygląda, to nie jest maszynowa robota 😁😁😁 No w końcu gotowe, długość odpowiednia, paluchy bolą, Żona zadowolona 😁😁😁 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2019 #71 Napisano 17 Września Może ja? Szukam prezentu na 18 dla wnuka. Tak miałby 2 prezenty.Byłeś 1-szy - gratulacje.W sprawie przekazania/wysyłki pisz w DMWysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6346 #72 Napisano 17 Września Ciechoplastyka 2 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62770 #73 Napisano 17 Września 1 godzinę temu, teston napisał(-a): Ciechoplastyka Z czego jest krzyż 🤔🤔🤔 1 godzinę temu, teston napisał(-a): Ciechoplastyka A i pokaż zapięcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6346 #74 Napisano 17 Września Z brązu 1 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62770 #75 Napisano 17 Września 1 minutę temu, teston napisał(-a): Z brązu Dzięki 🤗 🤗 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach