Osiem 290 #10426 Napisano 2 Października 2014 Powiem szczerze jeżeli chodzi o mnie Ferrari od dłuższego czasu mnie nie rusza,przy Lambo to bieda..Lambo to VW. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10427 Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Do mnie wspolczesne auta z francji jakos nie przemawiaja...Ale kazdy woli Co innego...A co powiesz na C5 III generacji hydro?Nie wiem, czy jeździłeś, ale to klasa sama w sobie. Do sportu sie nie nadaje ale do dystyngowanej i nawet szybkiej autostradowej jazdy z rolexem na łapce jak najbardziej Natomiast klasyki francuskie biorę w ciemno o nic nie pytając Edytowane 2 Października 2014 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #10428 Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Do C5 III generacji nie da się wsiąść ani wysiąść bo jakiś kretyn wymyślił krawędź dachu nad drzwiami na wysokości oczu kierowcy. Ale podążające za kierownicą i ukształtowaniem terenu reflektory są fajne. Edytowane 2 Października 2014 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #10429 Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Nie mialem okazji jezdzic...Ale jesli Ci sie podoba...Mi raczej podobaja sie niemieckie auta...Po francuzach mam niemile wspomienia z komputerem Do Tej pory mam velsatisa i stoi na parkingu i gnije !! Edytowane 2 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #10430 Napisano 2 Października 2014 Powiem szczerze jeżeli chodzi o mnie Ferrari od dłuższego czasu mnie nie rusza,przy Lambo to bieda..Ferrari nie mialem okazji jezdzic...A Lamborghini ostatnio mialem okazje Mega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10431 Napisano 2 Października 2014 Do C5 III generacji nie da się wsiąść ani wysiąść bo jakiś kretyn wymyślił krawędź dachu nad drzwiami na wysokości oczu kierowcy. Ale podążające za kierownicą i ukształtowaniem terenu reflektory są fajne.Nie przesadzajNie przesadzaj, przepraszam, ale czy jeździłeś tym autem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10432 Napisano 2 Października 2014 Ale jesli Ci sie podoba... Podobać bardzo się podoba, ale za chwilę w mojej stajni stanie Touareg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #10433 Napisano 2 Października 2014 Nie jeździłem C5 III, ale jeśli zawieszenie pneumatyczne ma choć trochę genów z C5 I to dziękuję bardzo.No chyba, że ktoś kojarzy komfort z bujaniem się jak statek podczas sztormu... Przejedź się jakimś niemieckim współczesnym wozem z pneumatycznym zawieszeniem to zobaczysz co oznacza połączenie komfortu z dobrymi właściwościami jezdnymi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 456 #10434 Napisano 2 Października 2014 Mam touarega na pneumacie i powiem szczerze fajny wynalazek,zresztą autko też b.lubię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10435 Napisano 2 Października 2014 Nie jeździłem C5 III, aleinnego zawieszenie pneumatyczne ma choć trochę genów z C5 I to dziękuję bardzo.No chyba, że ktoś kojarzy komfort z bujaniem się jak statek podczas sztormu... Przejedź się jakhydro nemieckim współczesnym wozem z pneumatycznym zawieszeniem to zobaczysz co oznacza połączenie komfortu z dobrymi właściwościami jezdnymi. Zgadzam się z Tobą, natomiast trzecia generacja hydro, to zupełnie co innego, uwierz mi. Co do pneumatyki a hydro, to jest podstawowa różnica w budowie. Jeżeli chodzi o komfort, to stawiam je równi z tym z Bmw 7. Tam jest pneumatyka, połączona z hydro. No ale różnica w cenie obu aut jest chyba wyraźna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #10436 Napisano 2 Października 2014 Bardzo mi sie podoba opcja w tuaregu z wizualizacja ( kamerki)...Podczas parkowania...@akism czy To sie przydaje w zyciu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10437 Napisano 2 Października 2014 Bardzo mi sie podoba opcja w tuaregu z wizualizacja ( kamerki)...Podczas parkowania...@akism czy To sie przydaje w zyciu?Podłączam się pod pytanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #10438 Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Nie przesadzaj, przepraszam, ale czy jeździłeś tym autem?Oczywiście, że jeździłem, inaczej bym nie pisał. Dieslem w kombi, czarnym z manualną skrzynią biegów i beżowym skórzanym wnętrzem. Jeszcze? Edytowane 2 Października 2014 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10439 Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Oczywiście, że jeździłem, inaczej bym nie pisał. Dieslem w kombi, czaexclusiualną skrzynią biegów i beżowym skórzanym wnętrzem.To było pytanie retoryczne, tak trochę z przekory zadane A Tak serio, nie mów, że nie było komfortowo. Wymieniona orzez Ciebie wersja bardzo fajne zestawienie. Czy był to exclusive? Edytowane 2 Października 2014 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #10440 Napisano 2 Października 2014 Tak, "exclusive", ja nie twierdzę, że nie było komfortowo, ale jako osobnik o wzroście 194cm, naprawdę miałem problem z wysiadaniem. Chciałem go kupić, ale mi przeszło gdy strzyknęło coś w moim kręgosłupie przy wysiadaniu. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10441 Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Tak, "exclusive",:-) ru ja nie twierdzę, że nie było komfortowo, ale jako osobnik o wzroście 194cm, naprawdę miałem problem z wysiadaniem. Chciałem go kupić, ale mi przeszło gdy strzyknęło coś w moim kręgosrabyie przy wysiadaniu. Trzeba było tak od razu . Z drugiej strony w teście autocentum Zachar był zadowolony i chwalił. Test dwumetrowca przeszedł bez problemu, ale wiadomo odczucia są względne, tak więc rozumiem podejście. O kręgosłupie coś wiem i w takiej sytuacji również bym już krzywo patrzył na auto. Edytowane 2 Października 2014 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #10442 Napisano 2 Października 2014 Komfortowy łamacz kręgosłupów Przy tym wzroście to Van lub SUV... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10443 Napisano 2 Października 2014 Komfortowy łamacz kręgosłupów Przy tym wzroście to Van lub SUV...Wujek mojego kumpla swojego czasu śmigał maluchem przy 194 cm. Śmialiśmy sie, że powinien siedzieć na tylnej kanapie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #10444 Napisano 2 Października 2014 Akademia Policyjna... Pamiętacie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #10445 Napisano 2 Października 2014 (edytowane) W Malcu w latach 80-tych XX wieku... miałem sklepaną taką blaszkę ograniczającą przesuw fotela i oparcie znajdowało się przy tylnej, nazwijmy to umownie, kanapie, było OK Edytowane 2 Października 2014 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10446 Napisano 2 Października 2014 W Malcu w latach 80-tych XX wieku... miałem sklepaną taką blaszkę ograniczającą przesuw fotela i oparcie było przy tylnej, nazwijmy to umownie, kanapie, było OK Taki sam patent miał ów wspomniany wujek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 456 #10447 Napisano 2 Października 2014 Wracając do Touarega to idealne auto dla wysokich..Kamerka jest o tyle przydatna ,że poza odlagłością od przeszkody pomaga w równoległym parkowaniu.Powiem szczerze działa nawet po ciemku .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #10448 Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Tak gadacie o tych maluchach i mi się skojarzyło . Dobre dobre Nawet Gortat ma wygodnie. Chociaż patrząc na to zdjęcie nie mogę oprzeć sie wrażeniu, że pedałuje na Flinstona Edytowane 2 Października 2014 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lotek 25 #10449 Napisano 2 Października 2014 Panowie a co polecilibyscie do kwoty 17 000. Glowne kryteria to kombiak i diesel. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #10450 Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Moze BMW e46 320d Po lifcie z dobrym wyposazeniem Edytowane 2 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach