rip 863 #1751 Napisano 30 Listopada 2006 Podoba wam sie Allard J2X? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość jakitaki #1752 Napisano 30 Listopada 2006 Piękny "pokrak" jakby Bugatti.Nie znam równie stylowego pojazdu.Chociaż ten poniżej... A mówiąc poważnie,najpiękniejsze są rękodzieła np: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chief_eng 6 #1753 Napisano 30 Listopada 2006 Ja jednak wolę youngtimery O, choćby takie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulus 0 #1754 Napisano 30 Listopada 2006 witam ciekawy wątek ja na poruszam się oplami. służbowa corsa w dieslu. a od święta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chief_eng 6 #1755 Napisano 30 Listopada 2006 Bardzo ładna Manta. Widać, że zadbana i wypieszczona. Jednak niesłusznie za naszą zachodnią granicą Manciarze są obiektem żartów Podobno najkrótszy z nich brzmi: "Stoi Manta pod uniwersytetem..." 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulus 0 #1756 Napisano 30 Listopada 2006 to fakt to chyba najkrótszy i dodam jeszcze że były nazywane porsche dla murarzy :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1757 Napisano 30 Listopada 2006 manta świetna! jaki silniczek? a szóstka wraca w wątku co jakiś czas jak bumerang I słusznie, bo śliczna jest. 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulus 0 #1758 Napisano 30 Listopada 2006 podkręcony 2.0 na wtrysku z wałeczkiem 296 stopnijakieś 130 konido spokojnej jazdy wystarczy, napewno nie trzeba się ślimaczyćmimo że autko ma 25 lat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1759 Napisano 30 Listopada 2006 Nooo jak na Mantę to rakieta Niech służy maszyna! 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #1760 Napisano 30 Listopada 2006 Podoba wam sie Allard J2X? Bardzo! I te szprychowe kola ... maja w sobie to cos :shock: derhund czy to fabryczny lakier? jesli tak to niezle sie autko trzyma Troche zapomniana marka - De Tomaso model Mangusta Ginetta G: Bugatti Type 35 - niech mi ktos powie, ze veyron jest lepszy :wink: Kougar Roadster: Alfa Romeo Tipo: Mustang 8) Syrenka czyli Porsche 356 no i na koniec zagadka Co to za marka? :arrow: pozdrawiam, lalus PS Mam nadzieje, ze nie zanudzam :oops: 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #1761 Napisano 30 Listopada 2006 Aston Martin Lagonda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #1762 Napisano 1 Grudnia 2006 Masz racje lewandek Myslalem, ze bedzie troche zgadywania, a jednak na forum jest duzo milosnikow samochodow 8) pozdrawiam, lalus 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1763 Napisano 1 Grudnia 2006 Najmniej astonowaty z Astonów. Chyba największa pomyłka pod względem wykonania u Astona :twisted: Chociaż osiągi nawet dzisiaj robią wrażenie. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #1764 Napisano 1 Grudnia 2006 Trudno o tym dyskutowac, ze dzisiejszej perspektywy. W latach 70 bylo na swiecie troche rownie ekstrawaganckich aut. Wtedy projektanci mieli pomysly, inzynierowie glowy na karkach, a firmami rzadzili menadzerowie z jajami, a nie ksiegowi jak dzis. * Dlatego jestesmy w stanie rozpoznac Lagonde w ciagu sekundy, a o Astrze II, III i IX, Renault Megane, itd. nie bedziemy pamietac zbyt dlugo... * Niestety w wielu przypadkach konczylo sie to tragicznie dla firm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulus 0 #1765 Napisano 1 Grudnia 2006 niestety lakier jest położony nowy samochód był w stanie agonii i kosztowało mnie prawie 3 lata aby wyglądał tak jak dziś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1766 Napisano 1 Grudnia 2006 To Twój :shock: Pogratulować tylko :!: wygląda świetnie 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #1767 Napisano 1 Grudnia 2006 To Twój :shock: Pogratulować tylko :!: neuro, chyba ranne wstawanie nie słuzy :wink: edit: a moze to ja cos jednak nie domagam? bo juz sam nie wiem ale dla równowagi - zdjęcie od mojego kumpla z wydzialu:galant o ile pamietam 2.5 v6 - lub okolice, nie zanotowalem dokladnie.gsx-R 600 jest do jazdy na codzien a aprilka na tor. na zdjęciu brakuje jeszcze hondy fireblade 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1768 Napisano 1 Grudnia 2006 zdecydowanie nie służy :? :x :wink: dzięki za naprostowanie 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1769 Napisano 1 Grudnia 2006 lalus, jesli De Tomaso to Pantera Przykry widok :? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1770 Napisano 1 Grudnia 2006 Jesli Pantera, to może Panther 6 http://www.panther-car-club.de/cars/six/bilder_six.htm 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1771 Napisano 1 Grudnia 2006 Jeżeli Pantera to może: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1772 Napisano 1 Grudnia 2006 Jeżeli Pantera to może: A mając takową nie potrzebujesz poduszek powietrznych, ABS, EBD, WWW, ITD, stref kontrolowanego zgniotu, miesca do zaparkowania, no może jedynie klimatyzacja by się przydała 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1773 Napisano 1 Grudnia 2006 Mało tego - nie potrzebujesz asfaltu !!! czyli na nasze warunki w sam raz 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #1774 Napisano 1 Grudnia 2006 lalus, jesli De Tomaso to Pantera no i Guara :wink: Piekne autka.Szkoda tylko, ze De Tomaso utrzymuje wysokie ceny na rynku wtornym :cry: 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #1775 Napisano 9 Grudnia 2006 no to po pewnych poszukiwaniach... obok Toyoty Avensis 2.0 D-4D, stanęła Mazda 323f BG 1.6...rocznik 1992, - czyli juz na wtrysku... :wink: przyda sie samochodzik na krótsze trasy i podjazdy po miejscu... na dalszych trasach... Ave Avensis jak zgram zdjątka z cyfrówki to wrzuce :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach