Sąsiad 2 #8026 Napisano 15 Stycznia 2013 Ja też się trochę rozczarowałem wersją produkcyjną nowej 6, trochę na własne życzenie bo uwierzyłem w tak niską linię dachu. Co nie znaczy że jest zła, muszę trochę odczekać Stylistyka aut będzie szła w najbliższych latach w ten kierunek, pokazuje to nowa klasa merca CLA. Mi się podoba, taki krótszy CLS no i bardziej osiągalny (cenowo). Ciekawy jestem co pokaże Alfa zamiast wycofanej 159, na razie nie ma chyba konkretów. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal1234 1 #8027 Napisano 15 Stycznia 2013 Czesc Darek , Ty lepiej napisz o wrazeniach z jazdy pojazdem o mocy 1kz ( Kon zywy ) , Mysle ze sprawuje sie wysmienicie w trudnym terenieIrek gdzie to teraz przebywasz w Vancouver czy Lethbridge? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #8028 Napisano 15 Stycznia 2013 Hahahahahahahaha! Wrecz kopia SLS im wyszla, prosze ja Ciebie! Nie wiem co widzicie w podobnego w tych pojazdach poza kolorem no ale niech będzie ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8029 Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #8030 Napisano 15 Stycznia 2013 Irek gdzie to teraz przebywasz w Vancouver czy Lethbridge?Dzisiaj w lethbridge , robie project U of L , latam tam I spowrotem W sopbote bylem w Calgary na obiedzie 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal1234 1 #8031 Napisano 15 Stycznia 2013 Dzisiaj w lethbridge , robie project U of L , latam tam I spowrotem W sopbote bylem w Calgary na obiedzieno widzisz ja tez jadlem obiad w sobote w Calgary 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #8032 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisze pozniej na priv , moze sie jakos spotkamy w calgary 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #8033 Napisano 15 Stycznia 2013 Jezdze mazdami od lat bez zadnych problemow, pfuu co by nie zapeszyc. Do tej pory byly produkowane w Japonii, Darek ten news o Rosji to potwierdzone? Nie to ze zastanawialem sie nad nowa 6, tym bardziej ze w szwajcarii jednak 4x4 sie przydaje bardziej niz gdzie indziej, ale przeniesienie produkcji do Rosji nie obedzie sie bez utraty jakosci i niezawodnosci co uwielbialem w tych autach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8034 Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8035 Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #8036 Napisano 15 Stycznia 2013 Sąsiad,dobry przykład.Właśnie zauważyłem jakiś taki garbaty trend I tak rozwijał się dosyć powoli, kiedy w 2003 Mercedes pokazał swoją wizję CLSa, to był prawdziwy wow i myślałem, że szybciej chwyci (prototyp był identyczny z wersją produkcyjną). Później Jaguar w 2006 z (wtedy) kontrowersyjnym XF (jako fan jaga, kręciłem nosem), pokazał że taki będzie kierunek rozwoju wzornictwa współczesnego sedana i się nie mylił. Apropos "delikatnych" różnic prototypowych. Moje inne nowe rozczarowanie po GT86, Mazdzie6. Miało być mocno charakterystycznie, wyszło Ferrari Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #8037 Napisano 15 Stycznia 2013 JED widziałeś te cięgła do opuszczania siedzeń w bagażniku?Środek też Twoim zdaniem jest lepszy w nowej niż w starej?Dla mnie ciotkę plastikowo.Zwłaszcza kierownica heh ,a co mam , cabrio ? to nie to zdjęcie Liftback. Nie wiem co widzicie w podobnego w tych pojazdach poza kolorem no ale niech będzie ... Ja nic. 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #8038 Napisano 15 Stycznia 2013 Mi akurat się podoba to amerykańskie ferrari 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #8039 Napisano 15 Stycznia 2013 To samo tutaj 1 i 2 fotka tej BM-ki fatalna. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #8040 Napisano 15 Stycznia 2013 To nawet nie jest amerukanskie Porsche 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #8041 Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) BMW znow z przodu...z seria 4. Edytowane 15 Stycznia 2013 przez JED 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #8042 Napisano 15 Stycznia 2013 JED nie kpij hehe 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #8043 Napisano 15 Stycznia 2013 ?? 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #8044 Napisano 15 Stycznia 2013 Bo wiecie, to teraz taka mega-moda - "gleba".A najwieksza tragedia jest, gdy stare auta, tzw. "klasyczne", obniza sie i przechyla kola do srodka - bleee. A co do tych felg w A8...no coz, felgi jak felgi, ale te kolorowe ranty...Faszyn from Raszyn! 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #8045 Napisano 15 Stycznia 2013 Po edycie posta już nic 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8046 Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #8047 Napisano 15 Stycznia 2013 Tak dla porzadku:"Liftback – typ nadwozia samochodu osobowego, zbliżonego konstrukcyjnie do samochodu typu hatchback, różniącego się nieznacznie - bardziej pochyloną szybą i (czasem niewielkim) nawisem nadwozia za tylnym kołem. W obu przypadkach szyba unosi się jako integralny element pokrywy bagażnika. W wielu krajach pojęcie tożsame z hatchback, aczkolwiek mianem hatchback określa się auta klas niższych, często modele miejskie."Chociaz ja znalem teorie, mowiaca, ze nazwa hatchback/liftback zalezy od dlugosci auta. 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8048 Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 260 #8049 Napisano 15 Stycznia 2013 Boogie:ma, nawet bardzo. Niewazne, choc myslalem, ze odpowiesz na pytanie.O wiek juz nie bede pytal, ale napisze: dorosnij.dobrze Tatusiu już nawet zacząłem, nie daje zarobić spa i sam myje karcherem za 5 zeta auto, i nie powoduje to żadnych rysek czy innych problemów, gąbeczki też używam heheheŻle myślałeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8050 Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach