Mikołaj N 388 #8201 Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) A ja miałem taką Jedyny feler to były fotele, które dłuuugo były w naprawie bo non stop opadały. Psuło się to skokowe regulowanie oparcia. Przez miesiąc miałem zastępczaki od zwykłej bo w salonie nie potrafili sobie z tym poradzić aż w końcu w ramach gwarancji dali nowe ale leciały one aż 3 tygodnie z Anglii bo u nas już był nowy model i o takie części było trudno...Kurcze i co ja piszę - kupiłem ją w 2007 a sprzedałęm w 2009 - 4 lata! Ale ten czas leci..........Właśnie do mnie dotarło że jestem już stary Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8202 Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #8203 Napisano 24 Stycznia 2013 Eeee tam - jak jest młody to mógł poodkładać jeszcze i poczekać Warto. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4020 #8204 Napisano 24 Stycznia 2013 Tez miałem taka jak Mikołaj, w wersji 1,4 . Jak sam jezdzilem to chodził bardzo fajnie, jednak jak wsiadły z 3 osoby to straszna padaka. Było to moje 1 autko wiec zawsze ta Honde bede miło wspominał i polecam wszystkim którzy sie zastanawiaj. Przez 3 lata wymieniałem tylko olej i klocki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8205 Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #8206 Napisano 24 Stycznia 2013 Tez miałem taka jak Mikołaj, w wersji 1,4 . Jak sam jezdzilem to chodził bardzo fajnie, jednak jak wsiadły z 3 osoby to straszna padaka. Było to moje 1 autko wiec zawsze ta Honde bede miło wspominał i polecam wszystkim którzy sie zastanawiaj. Przez 3 lata wymieniałem tylko olej i klocki No 1,4 to tez niezły silnik ale własnie do jazdy w 1 bo wigoru mu nie brakuje i też się kręci do ponad 7 tys.Podobno byli tacy co potrafili w nich zmieniać głowice na vtec i wtedy była moc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ransandzan 0 #8207 Napisano 24 Stycznia 2013 motory tez sie liczą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crank 1 #8208 Napisano 24 Stycznia 2013 ja choruję na 1.6 Sport polift (czyli właśnie taka, o której mówicie, tj. białe zegary, dokładki, lotka). o Toyocie myślę jako alternatywie, zwłaszcza w wersji 5d, bo niestety Civic VII w wersji 5d wygląda nieporadnie i po prostu mi nie pasuje. Gdybym znalazł dobrego polifta sporta 1.6 to brałbym bez zastanowienia. A synowi Darka-Zegarka gratuluję fajnej sztuki - widać, że głaskana, a to się chwali Type-R to czarodziejska opcja, chwalona i polecana, ale jednak budżet nie ten, bo przydałoby się jeszcze jakiś zegar dorzucić do dealu z samochodem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8209 Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #8210 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) ja choruję na 1.6 Sport polift (czyli właśnie taka, o której mówicie, tj. białe zegary, dokładki, lotka). o Toyocie myślę jako alternatywie, zwłaszcza w wersji 5d, bo niestety Civic VII w wersji 5d wygląda nieporadnie i po prostu mi nie pasuje. Gdybym znalazł dobrego polifta sporta 1.6 to brałbym bez zastanowienia. A synowi Darka-Zegarka gratuluję fajnej sztuki - widać, że głaskana, a to się chwali Type-R to czarodziejska opcja, chwalona i polecana, ale jednak budżet nie ten, bo przydałoby się jeszcze jakiś zegar dorzucić do dealu z samochodem A w jakim budżecie musisz się zmieścić? Znam kilka egzemplarzy, których właściciele może by się skusili na sprzedaż... Ładny model w dobrej cenie:http://allegro.pl/ho...2964678900.html Darku, podpowiedz synowi, by dokuił do niej spojlery z pakietu Sport. Z lakierowaniem i montażem powinno się zamknąć w niewielkiej kwocie, a nawet u tych Panów:http://otomoto.pl/honda-civic-type-r-w-calosci-lub-na-czesci-C21704021.htmlDostanie pod kolor oryginały od TypeR za grosze No oczywiście przydały by się jeszcze felgi Ale czego to tatuś nie zrobi dla syna... Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crank 1 #8211 Napisano 25 Stycznia 2013 @Darek - dziękuję bardzo, z chęcią @Mikołaj - widziałem ep2 poliftowe za +/- 20 tysięcy i myślę, że w taką kwotę bym celował ostatecznie. Teraz i tak mam odrobinę zastój, bo pracy szukam, ale jak ją złapię, to mniej więcej tyle myślałem wydać na to auto. Jakiś czas temu przeszedł mi przedlift ep2 za 14k, w dobrym stanie, oglądany. Też był sympatyczny, ale napaliłem się na pakiet sport po '04 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8212 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #8213 Napisano 25 Stycznia 2013 Ja swoją kupowałem za 47 tys... Darku, te spojlery się montuje na taśmę dwustronną i dwie śrubki, na które dziurki już ma Twoje auto Ja bym dołożył, 500zł i autko odmienione 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8214 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #8215 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) w 2007 miała 2 lata niecałe bo była z września a ja kupiłem w lipcu z przebiegiem coś koło 15 tys km Zadzwoń do tych gości z linka:http://otomoto.pl/ho...-C21704021.htmlJa u mnich kiedyś kupiłem felgi na zimowy komplet. Mają na bank jakiś czarny komplet to nie trzeba będzie lakierować. Tylko zdejmiesz naklejki typeR żeby nie robić sobie wstydu na światłach Ogólnie samochód wiele zyska. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8216 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #8217 Napisano 25 Stycznia 2013 A amerykańscy harlejowcy mają takie przysłowie: "lepiej mieć siostrę w burdelu, niż brata na hondzie" 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8218 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #8219 Napisano 25 Stycznia 2013 Ofkors że z nudów - a Ty?BTW marka jest ta sama 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8220 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #8221 Napisano 25 Stycznia 2013 Mikołaj tak sobie wyliczyłem rocznik z Exifu A tych chłopaków z linku znam bardzo dobrze Fajną mają szopę,można coś wybrać Jak Ty tez znasz, to zapytaj kto przyjechał z cyrklem profesjonalnym Powiedzieli ,że na tyle ile handlują częściami to nikt taki z cyrklem do nich nie przyjechał Nie znam ich - poprostu wiem, że mają dużo części i w dobrych cenach. Moje foto może być z 2008r. Szkoda, że mało mam fotek tego auta... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8222 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8223 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #8224 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) No teraz to już zapachniało wiochą Nic w tym zresztą dziwnego, skoro mówimy o hondzie Edytowane 25 Stycznia 2013 przez karczochrulez 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8225 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach