Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Pogadajmy o samochodach :-)

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Bugs napisał(-a):

No nie, ryzyko małej - w liczbach bezwględnych - straty możesz być gotów podjąć bo Cię nie zaboli ale dużej już nie, ten sam procent ale już nie ta sama kwota. Do tego nie trzeba ideologii.

Dokładnie, jak spadnie drożdżówka i się umorusa w błocie to nikt płakać nie będzie. Ale jak cennym zegarkiem zaiwani się w futrynę trwale uszkadzając kopertę - to już inaczej boli. 

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Bugs napisał(-a):

No nie, ryzyko małej - w liczbach bezwględnych - straty możesz być gotów podjąć bo Cię nie zaboli ale dużej już nie, ten sam procent ale już nie ta sama kwota. Do tego nie trzeba ideologii.

Dokładnie tak, ten sam procent od 200pln i 200k pln w liczbach bezwzględnych boli zupełnie inaczej

1 godzinę temu, Autor1984 napisał(-a):

Dokładnie, jak spadnie drożdżówka i się umorusa w błocie to nikt płakać nie będzie. Ale jak cennym zegarkiem zaiwani się w futrynę trwale uszkadzając kopertę - to już inaczej boli. 

A jak kupisz ją u Gesslerki za 100pln? 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Olo_H napisał(-a):

Dokładnie tak, ten sam procent od 200pln i 200k pln w liczbach bezwzględnych boli zupełnie inaczej

A jak kupisz ją u Gesslerki za 100pln? 😉

Będę ostrożny. Najwyżej się odmucha ;) 

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie się pierwszy raz w życiu trafiła krzywa fabrycznie opona 🙄 i cały syf związany z reklamacją jednej, założonej sztuki 🤦🏻‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Valygaar napisał(-a):

A mnie się pierwszy raz w życiu trafiła krzywa fabrycznie opona 🙄 i cały syf związany z reklamacją jednej, założonej sztuki 🤦🏻‍♂️

Michelin Pilot Alpin 5 czy Linglong Grip Master Winter? Zresztą nieważne - to jedynie 25%.

Mariusz wybacz - musiałem :)  

Edytowane przez Autor1984

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Valygaar napisał(-a):

Nokian Snowproof 2

Od kiedy Nokian uciekł z Rosji, a otworzył m.in. fabrykę w Rumunii to ja odniosłem osobiste wrażenie, że się trochę popsuło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe. Wcześniej miałem okazję jeździć na ich zimówkach i zawsze były to bardzo godziwe gumy 🤷‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Valygaar napisał(-a):

Możliwe. Wcześniej miałem okazję jeździć na ich zimówkach i zawsze były to bardzo godziwe gumy 🤷‍♂️

Ja tak samo - latami używałem w różnych pojazdach. Aż w końcu mi przeszło. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odszedlem od Nokian. Nowe opony byly od poczatku felerne. Strach bylo jezdzic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi