Tempus Fugit 337 #1 Napisano 3 Kwietnia Uszanowanie koleżankom i kolegom Maj blisko, czy w 2025 roku jest w planie majóweczka w Srebrnej? Pozdrowienia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #2 Napisano 4 Kwietnia Chętnych chyba nie braknie 😃 już się zapisuję 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Orzechowski 3534 #3 Napisano 4 Kwietnia Też jestem za. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4 Napisano 6 Kwietnia (edytowane) 17 maja w Zamberku w Czechach odbędzie się Memorlial Vaclava Zapadlika i wielka impreza w Muzeum Stare Stroje... wybieram się... To jakieś 80 km od Srebrnej Góry... Roman Mechanik zna drogę... Edytowane 6 Kwietnia przez kiniol 1 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5 Napisano 6 Kwietnia Byłoby super - sobota mnie pasuje! 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Orzechowski 3534 #6 Napisano 6 Kwietnia Kurczę - 17 maja jest Aurochronos w Warszawie. Także mi niestety nie pasuje. Szkoda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3476 #7 Napisano 6 Kwietnia Mi nadal żaden nie pasuje, a ściślej nie jest możliwy. Ale trzymam kciuki!!! 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #8 Napisano 23 Kwietnia Nie ma więcej chętnych na Srebrną Górę ? 16-17-18 maj ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #9 Napisano 24 Kwietnia Są. Chętnie przyjadę 😋 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr - kornik 66 #10 Napisano 24 Kwietnia pewnie że są 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #11 Napisano 24 Kwietnia (edytowane) No to już jest parę osób ,robimy to jakoś zorganizowanie , czy rezerwujemy pokoje w Sokółce indywidualnie ,bo już trzeba by było 🙂 Edytowane 24 Kwietnia przez mechanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #12 Napisano 24 Kwietnia Rozmawiałem z właścicielem Sokółki , czekam na ofertę ilości pokoi i proszę Was o deklarację kto jest chętny i ile pokoi potrzebuje. Myślę że plan spotkania jest do opracowania , zawsze było ciekawie i relaksująco🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #13 Napisano 24 Kwietnia Jeden nocleg, jedna osoba bez psa (Fokus zostaje z żoną w domu) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #14 Napisano 25 Kwietnia No ja bym zarezerwował jedną "dwójkę" 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #15 Napisano 25 Kwietnia Dzień dobry Spotkanie rodzinne, które mamy w tym terminie jest mniejsze niż myślałem więc mam dla Was wstępnie zarezerwowane 10 pokoi Proszę o rezerwacje mailowe z dopiskiem Spotkanie Zegarowe W razie pytań proszę o kontakt 607039414. Pozdrawiam. Sokółka Pension & Restaurant www.sokolka-srebrnagora.pl Taką dostałem odpowiedź z Sokółki więc zapraszam do rezerwacji ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #16 Napisano 25 Kwietnia 39 minut temu, mechanik napisał(-a): sokolka Zarezerwowalem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #17 Napisano 25 Kwietnia Ja też,zapraszamy ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tempus Fugit 337 #18 Napisano 25 Kwietnia My też jedziemy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr - kornik 66 #19 Napisano 27 Kwietnia (edytowane) Zarezerwowane , do zobaczenia . Aa czy jakaś kolacyjka wspólna w sobotę może.? Edytowane 27 Kwietnia przez Piotr - kornik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #20 Napisano 27 Kwietnia Wspólna kolacja jest niezbędna i mocno wskazana 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #21 Napisano 27 Kwietnia Koniecznie !! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #22 Napisano 30 Kwietnia Ale al'a carte? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #23 Napisano 30 Kwietnia Jak już będziemy wiedzieli ile nas będzie to możemy poprosić o propozycje kolacji 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 285 #24 Napisano 30 Kwietnia Zaluje, ze nie moge byc z Wami na tym spotkaniu w Srebrnej Gorze, mam nadzieje , ze zamiescicie krotkie sprawozdanie ze zdjeciami. Milego spotkania pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #25 Napisano 1 Maja Żałuje, również mi się pozmieniało i nie dam rady dojechać ...żałuję 😢 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach