Gość jarozlaw #1951 Napisano 17 Stycznia 2018 Od ponad pięciu lat używam czytnika, właściwie 90% książek, które czytam, to ebookiCiekawe ile z tych książek kupiłeś, hehe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 11987 #1952 Napisano 17 Stycznia 2018 Wszystkie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 786 #1953 Napisano 17 Stycznia 2018 Zacząłem Sześć Światów Hain. Zakończyłem Świat Rocannona. Powieść bardzo szybka, akcja leci na łeb na szyję.Pierwsza powieść mistrzyni.Wciąga. Zobaczymy co będzie dalej w Sześciu światach.... Zapowiada się znakomicie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość jarozlaw #1954 Napisano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Wszystkie. , dobrze. Edytowane 18 Stycznia 2018 przez jarozlaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikt.Ciekawy 3 #1955 Napisano 18 Stycznia 2018 Ja właśnie wczoraj skończyłem czytać 3 tom Pana Lodowego Ogrodu Grzędowicza, a aktualnie czytam Sztukę Podstępu największego hackera na świecie Kevina Mitnicka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 786 #1956 Napisano 18 Stycznia 2018 To bierz się za czwartą cześć Pana Lodowego Ogrodu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikt.Ciekawy 3 #1957 Napisano 18 Stycznia 2018 To bierz się za czwartą cześć Pana Lodowego Ogrodu Muszę teraz poczytać trochę naukowej literatury, ale oczywiście za jakiś czas chwycę 4 część 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #1958 Napisano 19 Stycznia 2018 Ja właśnie wczoraj skończyłem czytać 3 tom Pana Lodowego Ogrodu Grzędowicza, a aktualnie czytam Sztukę Podstępu największego hackera na świecie Kevina Mitnicka.Przeczytaj "Gwiazdy, moje przeznaczenie" znajdziesz kilka inspiracji Grzędowicza :-) Klik Klak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 7215 #1959 Napisano 19 Stycznia 2018 "Gwiazdy, moje przeznaczenie" - czy to nie było o Guliverze Foyle'u ? Jak już piszemy o takich "starociach", to polecam zbiorek "Zabawa w strzelanego" Andrzeja Drzewińskiego, a w nim zwłaszcza opowiadanie "Epidemia". 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikt.Ciekawy 3 #1960 Napisano 19 Stycznia 2018 Przeczytaj "Gwiazdy, moje przeznaczenie" znajdziesz kilka inspiracji Grzędowicza :-) Klik KlakDodaję tę pozycję do kolejki, dzięki Bardzo podobna? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ficek 0 #1961 Napisano 19 Stycznia 2018 Orhan Pamuk - Nazywam się czerwień, Książka jest tak ciężka, że po jej skończeniu wezmę się za jakąś lekką biografię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikt.Ciekawy 3 #1962 Napisano 19 Stycznia 2018 Orhan Pamuk - Nazywam się czerwień, Książka jest tak ciężka, że po jej skończeniu wezmę się za jakąś lekką biografię. Polecam Mike Tysona i Jobsa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spy 46 #1963 Napisano 19 Stycznia 2018 Zacząłem Terry Crowdy, The Enemy Within: A History of Espionage. Wstęp do genialnej Jak oszukiwano Hitlera (wydana w PL), którą czyta się jak najlepszą powieść sensacyjną. Polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paralotniarz 289 #1964 Napisano 19 Stycznia 2018 JP DELANEY , Lokatorka. Thriller, dosyć przyjemna lektura. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #1965 Napisano 19 Stycznia 2018 W. Cejrowski: "Gringo wśród dzikich plemion" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #1966 Napisano 19 Stycznia 2018 Dodaję tę pozycję do kolejki, dzięki Bardzo podobna? Nie bardzo. Wg mnie klasyka space opery równie ponadczasowa jak Duna. Klik Klak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikt.Ciekawy 3 #1967 Napisano 20 Stycznia 2018 Prędko się za nią nie wezmę, ale jak już do niej dotrę, to postaram Cię dać info, co ja o tym myślę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek2701 49 #1968 Napisano 20 Stycznia 2018 Michał Olszeski #UPAŁ, Książka rewelacyjnie napisana, poruszająca problem uzależnienia od internetu, informacji, Wielu z nas zna to poczucie że coś ważnego nas omija kiedy nie zglądamy choć na chwilę na strony z wiadomościami, forami czy też do mediów społecznościowych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #1969 Napisano 4 Lutego 2018 Bozidar Jezernik, "Kawa" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4773 #1970 Napisano 4 Lutego 2018 Maria Lidia Kossakowska, "Zakon Krańca Świata", był Tom 1, teraz jest Tom 2 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 786 #1971 Napisano 4 Lutego 2018 Zakończyłem " Planeta wygnania "Czas na " Miasto złudzeń " 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1972 Napisano 4 Lutego 2018 Skończyłem właśnie "Tekst" Dmitrij Głuchowski - rewelacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4066 #1973 Napisano 4 Lutego 2018 Skończyłem właśnie "Tekst" Dmitrij Głuchowski - rewelacja Właśnie się za niego zabieram, ciekaw jestem w którą stronę pójdzie, bo metro (całkiem całkiem) znacznie odbiega od futu.re (moim zdaniem genialna), a czas zmierzchu jakoś mi nie szedł - totalnie inna niż wsyztskie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 786 #1974 Napisano 4 Lutego 2018 Korci ta książka... Swoją drogą, że na półce czeka jeszcze 7 innych.. Do Głuchowskiego zraziłem się metrem właśnie... Jak pierwsza część jeszcze spoko, tak później robi się z tego chłam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makiavel88 32 #1975 Napisano 4 Lutego 2018 Jak ktoś lubi fantasy to polecam P.Brett sage rozpoczętą "Malowanym człowiekiem". Obecnie czytam "Pustynną Włócznie" i jest naprawdę niezła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach