Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość

POJEDYNEK ? - CZEMU NIE !

Rekomendowane odpowiedzi

Warto też mieć na uwadze propozycję MasterFana: Breguet vs. GP: tu także może być małe "trzęsienie ziemi" :wink:

To był mój pomysł :twisted:.

Aaaa, to przepraszam: moje gapiostwo :oops: :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Nic nie szkodzi. Od jutra zaczynamy starcie. W jednym narożniku Breguet, w drugim GP :twisted: :twisted: :twisted:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze kolejny powinien być jakiś niemiecki pojedynek - Nomos vs Stowa ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Hmm :roll:, skoro już mamy schodzić w niższe przedziały cenowe, to może Tissot vs. Doxa :?:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślę że pojedynek z udziałem niemieckiej marki to jest coś. uważam jednak że ciekawiej zestawiać je z jakimiś szwajcarskimi

np.

stowa - Mido?

nomos - B&M

sinn - bell&ross (no nie zawsze szwajcarskimi)

piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Audemars Piguet vs. A.Lange&Sohne :idea:

BTW, przymierzam się do zakupu zegarka A.Lange&Sohne tylko cena mnie trochę dobija :cry:. Mam nadzieję, że uda mi się wynegocjować istotny dla ostatecznej decyzji upust cenowy :roll:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
przymierzam się do zakupu zegarka A.Lange&Sohne

WOW ! już samych zamiarów Ci gratuluję !!! jaki model to będzie ?

(no i trzymam kciuki za negociacje - to byłby pierwszy lange w klubie , (i napewno jeden z nielicznych w polsce))

piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
WOW ! już samych zamiarów Ci gratuluję !!! jaki model to będzie ?

Dzięki. Jestem dość mocno zdeterminowany tak więc jeżeli nie uda mi się kupić tego zegarka w tym roku, to na pewno zakupu dokonam w przyszłym. Natomiast jeżeli chodzi o model, będzie to "1815" prawdopodobnie w białym złocie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jestem dość mocno zdeterminowany tak więc jeżeli nie uda mi się kupić tego zegarka w tym roku, to na pewno zakupu dokonam w przyszłym. Natomiast jeżeli chodzi o model, będzie to "1815" prawdopodobnie w białym złocie.

Powodzenia. To bardzo ładna sztuka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz, trzymam kciuki za powodzenie Twojej przyszłej transakcji :!: :D

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Mariusz, trzymam kciuki za powodzenie Twojej przyszłej transakcji :!: :D

Marcin

Dzięki :D. Ja również trzymam kciuki za Twój nowy zakup. Zdecydowałeś już Marcin jaki zegarek wybierzesz :?:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, niby zdecydowałem, ale przeszła mi przez głowę myśl, że gdybym tak troszkę jeszcze poczekał, to może kupiłbym tego wymarzonego Marine'a, albo może nawet Malte Grande Classic lub Patrimony :roll:

Nie wiem, muszę to przemyśleć, na razie wciąż serce bije do GP i wcale nie jest powiedziane, że w przyszłości bić nie będzie nadal, tylko do innego modelu :shock: :D

Pozdrawiam

Marcin

ps. Mario wystawiaj ten pojedynek, bo chciałbym spełnić swój obywatelski obowiązek :!: :twisted:

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Mario wystawiaj tej pojedynek, bo chciałbym spełnić swój obywatelski obowiązek :!: :twisted:

A proszę bardzo :D, pojedynek wystawiony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dziękuję, już skorzystałem :wink: :D

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten pojedynek mnie rozwinie zegarkowo, gdyz zanim zagłosuję będę musiał poczytać i pooglądać. Więc (nie zaczynamy zdania od więc) nasza zabawa ma walor edukacyjny i powinismy wystąpić o jakieś dofinansowanie z ministerstwa edukacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę, w pojedynku GP vs. Breguet byłem optymistą, choć jednak umiarkowanym, a tutaj jak na razie wyraźna przewaga GP -czyżby mój marketing zadziałał :?: :wink: :twisted:

Mimo wszystko muszę poczekać z radością, bo jak to mawia mój dziadek: nie chwal dnia przed wschodem słońca, a baby za życia... :oops: :D

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
No proszę, w pojedynku GP vs. Breguet byłem optymistą, choć jednak umiarkowanym, a tutaj jak na razie wyraźna przewaga GP -czyżby mój marketing zadziałał :?: :wink: :twisted:

Marcin,

GP to obiektywnie znakomita marka. Naprawdę, wystarczy porównać aktualną ofertę Bregueta i Girard-Perregaux, aby dojść do wniosku, że jednak więcej plusów jest po stronie GP. Breguet to wspaniała historia, ale obecnie wymaga się od marki czegoś więcej niż tylko nakreślenia projektu i zlecenia wykonania mechanizmu firmie zewnętrznej.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widzisz tu jakąś różnicę :?: :wink: :D

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.