Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość dryblus

No to teraz pogadamy o telefonach

Rekomendowane odpowiedzi

Huawai p9 lite powinien zadowolić malzonke, ładny i wystarczająco wydajny

Edytowane przez grubens

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, właśnie p9 wydaje mi się rozsądnym wyborem. Myślałem też o LG X Mach. Cena trochę wyższa,ale chyba lepszy ekran, co ma duże znaczenie - 90% obłożenia smartfona żony to przeglądanie Internetów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, właśnie p9 wydaje mi się rozsądnym wyborem. Myślałem też o LG X Mach. Cena trochę wyższa,ale chyba lepszy ekran, co ma duże znaczenie - 90% obłożenia smartfona żony to przeglądanie Internetów.

Zamiast smartfona zgodnie z powiedzeniem dla żony najlepsze: "na zimę sandały, na lato dziecko" ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast smartfona zgodnie z powiedzeniem dla żony najlepsze: "na zimę sandały, na lato dziecko" ;-)

Dawniej jeszcze głowę golili, żeby w domu siedziala:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawniej jeszcze głowę golili, żeby w domu siedziala:)

Słyszałem o dwóch innych przypadkach za komuny (to nie jest śmieszne ale takie były czasy):

-milicjant zabrał żonie dowód,

-wojskowy zamykał żonę na klucz gdzie od środka nie mogła otworzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koleżanka chce kupić Xiaomi, jaki model polecicie panowie?

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Koleżanka chce kupić Xiaomi, jaki model polecicie panowie?

W zasadzie każdy. Pytanie do czego i za ile :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do dzwonienia, internetu (przelewy, zdjęcia itp...(1500pln)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, gdzie teraz najkorzystniej kupić iphone 5s 32GB ?

Warunek, nowy z gwarancją   :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Do dzwonienia, internetu (przelewy, zdjęcia itp...(1500pln)

W tej kwocie jak się dobrze rozejrzeć to już można kupić HTC 10 który zje w tej kategorii cenowej każde Xiaomi, a w zasadzie nawet te droższe. Może i Mi6 będzie na papierze lepszy ale to szkło i nadal aparat z półki do 1000zł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, gdzie teraz najkorzystniej kupić iphone 5s 32GB ?

Warunek, nowy z gwarancją :)

W sferisie często jest SE za 1499 zł. Warto w takim układzie szukać 5s?

Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Dzisiaj mija 10 lat od wprowadzenia na rynek pierwszego iPhone'a, który zrewolucjonizował rynek smartphone'ów.

Poniżej na 99.9% wygląd przedstawiający iphone'a 8(lub X lub anniversary edition). Ekran wykorzystujący jedną z technologii oledowych zajmujący większość przedniego panelu, szybkie ładowanie oraz ładowanie indukcyjne, złącze usb-c zamiast lightning,  skaner odcisków palców prawdopodobnie w ekranie lub przycisku power(oby pierwsza opcja), ramka z kutej stali nierdzewnej.

Ekran 5.8'' a urządzenie większe o 5mm od iphone 7, który miał przekątną ekranu 4.7''

Jest na co czekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Stylistycznie szału nie ma. Ja dla mnie za mało Apple w Apple. Czasy fajnych projektów czyli iP4, 4s i czy 5 i 5s w Cupertino już dawno odeszły do lamusa. To wygląda jak wszystko inne na rynku. Jak dla mnie takie amerykańskie Xiaomi. Nie powiem jest ładny z jednym małym ale....tylny aparat. Umiejscowienie,  kształt - dla mnie stylistycznie porażka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sferisie często jest SE za 1499 zł. Warto w takim układzie szukać 5s?

Tego nie wiem bo się kompletnie na tym nie znam  :D

Dostałem zlecenie kupna srajfona dla córki i konkretnie takiego chce  ^_^

No ale skoro tak to będę szukał  :)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kup SE - wygląda tak samo, ma więcej ramu, lepszy procesor, aparat, baterię, lepiej poradzi sobie z aktualizacjami.

A kosztuje 200-300 zł więcej.

Pojawia się w Sferisie za 1499 zł wersja 32gb w różnych kolorach tylko bardzo szybko schodzą

Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stylistycznie szału nie ma. Ja dla mnie za mało Apple w Apple. Czasy fajnych projektów czyli iP4, 4s i czy 5 i 5s w Cupertino już dawno odeszły do lamusa. To wygląda jak wszystko inne na rynku. Jak dla mnie takie amerykańskie Xiaomi. Nie powiem jest ładny z jednym małym ale....tylny aparat. Umiejscowienie, kształt - dla mnie stylistycznie porażka.

Bo niestety konkurencja dogonila Apple a może cześć z nich nawet ich przegonila w pewnych obszarach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko

Niedawno weszło nowe rozporządzenie w sprawie rozmów zagranicznych mówiące że to co masz w abonamencie gratis działa też w obrębie krajów unii - czyli jak mam u nas rozmowy bez limitu to w Niemczech czy Chorwacji też mam bez limitu ? Dotyczy to wszystkich czy tylko tych co teraz podpisują nowe umowy? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego nie wiem bo się kompletnie na tym nie znam :D

Dostałem zlecenie kupna srajfona dla córki i konkretnie takiego chce ^_^

No ale skoro tak to będę szukał :)

Zobacz jeszcze na allegro.

Są firmy które zajmują się tym od lat.

Ja swoje iphony tak kupuję.

Można też na firmę.

Edytowane przez Remy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko

Niedawno weszło nowe rozporządzenie w sprawie rozmów zagranicznych mówiące że to co masz w abonamencie gratis działa też w obrębie krajów unii - czyli jak mam u nas rozmowy bez limitu to w Niemczech czy Chorwacji też mam bez limitu ? Dotyczy to wszystkich czy tylko tych co teraz podpisują nowe umowy? 

Dokładnie. Rozmowy masz bez limitu tak jak w kraju, tylko internet jest inaczej rozliczany tzn. masz go mniej zagranicą. Dotyczy to wszystkich abonentów.

Edytowane przez darekmp3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam post Przedmówcy. Sprawdzone empirycznie. W kwestii pakietu internetowego warto znaleźć odpowiednie info u swojego operatora. Play na przykład umieścił na swojej stronie dokładne informacje co i w jakiej ilości komu przysługuje w zależności od "formuły".

Edytowane przez metius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej kwocie jak się dobrze rozejrzeć to już można kupić HTC 10 który zje w tej kategorii cenowej każde Xiaomi, a w zasadzie nawet te droższe. Może i Mi6 będzie na papierze lepszy ale to szkło i nadal aparat z półki do 1000zł :)

Gdzie najlepiej kupić te telefony?

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za info - w sobotę byłem w Niemczech i sporo było rozmów i tak się zastanawiałem czy przyjdzie dodatkowo bulić.

Dosłownie 3 minuty temu dzwonił kumpel z Grecji przed wyjazdem dzwonił do operatora i dostał info że może dzwonić do bólu tylko Internet spadł mu z 15G do 2.8G tyle może tam wykorzystać.

Fajnie być Europejczykiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Przejście na ciemną stronę mocy :D

2mJtDuR.jpg

Niestety SE przyjechał z fabryczną wadą, ot Apple'owska kłalita

T7e40YR.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi