Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość dryblus

No to teraz pogadamy o telefonach

Rekomendowane odpowiedzi

Na 13 urządzeń od nich jakie mam lub miałem żadnego nie kupiłem w sklepie Apple. Kwestia ceny. Kilka stów na laptopie drogą nie chodzi.

Dlatego warto patrzeć w danej chwili gdzie lepsza cena. Czasami są promocje i obniżki u autoryzowanych sprzedawców np. MM robi czesto takie akcje i można coś kupić w super cenie. Teraz pewnie niedługo zrobią akcję pod koniec wakacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedzi. Będę się jeszcze chwilę rozglądał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się ktoś czy ta aukcja z pikselem 2xl jest prawilna? https://allegro.pl/google-pixel-2-xl-128gb-nowy-najtaniej-i7420691172.html

Od jakiegoś czasu jestem zdania, że jeśli wybierać telefon na 3 lata to tylko ajfon albo piksel. Nie ma co bawić się w półśrodki. To tak jak na roksie- za 100zł cudów nie oczekuj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Użytkownik jest na allegro od 3 miesięcy. Dziękuję, dobranoc.

Google Pixel 2 | Tapatalk Pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użytkownik jest na allegro od 3 miesięcy. Dziękuję, dobranoc.

No właśnie, trochę niepokojące. Niby odbiór osobisty można dogadać w Poznaniu i opcja za pobraniem też jest, zapytam.

Co do samego gogole to powinni pójść w ślady apple i stworzyć własny system tylko dla swojego pixela i jego laptopowy rozbudowany odpowiednik dla pixelbook'a.

Android wymknął się z pod kontroli i ciężko to jest ogarnąć globalnie. Autorski system dałby powiew świeżości. Pinądz gogle ma ogromny, zbudowanie pozycji rynkowej, własnego sklepu z aplikacjami to kwestia pewnie 2-3 lat.

Byłaby alternatywa dla ekosystemu apple a jedynie co od nich na razie czerpią to tylko najgorsze zagrania- brak mini jacka i badziewny notch w pixelu xl 3 a w pixkselbuku już mini jack... występuje tak samo jak w macbookach :huh: Porażka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

No ale Android to system Googla. Może to nie ich dziecko jak iOS dla Apple tylko bardziej adoptowane ale prawnie jest już ich. A sam system....ponoć jego dni już policzone na maks 3 lata i ma go zastąpić Fuchsia OS.

A sam android z Pixelem to właśnie to co iOS z iPhone a może nawet i lepiej, ale to w zależności kto co lubi.

Co do samego zakupu, nie bralbym sprzętu który nie ma oficjalnego kanału dystrybucji w PL od firmy z tak krótkim stażem. Zapłacisz mniej ale za chwilę okaże się że trzeba skorzystać z gwarancji a firmy nie ma i zostajesz na lodzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero zjarzylem, ze mam u siebie oprocz plaucha, odblokowanie facjatą :) O dziwo bardzo dobrze to dziala ale nie o tym. Czy ktos wie, gdzie w Oreo wylacze taki temat, ze jak gram w gierke, to mi wyskakuje na elran tresc wiadomosci z msg albo łocapa ? Zaslania mi ekran i mnie zabijaja

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero zjarzylem, ze mam u siebie oprocz plaucha, odblokowanie facjatą :) O dziwo bardzo dobrze to dziala ale nie o tym. Czy ktos wie, gdzie w Oreo wylacze taki temat, ze jak gram w gierke, to mi wyskakuje na elran tresc wiadomosci z msg albo łocapa ? Zaslania mi ekran i mnie zabijaja

Facjate chyba z aktualizacja do Oreo dostales, bo G6 nie mialo od razu.  ;)

Powinno byc ustawieniach powiadomien chyba

Edytowane przez Szymon.

Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpuszczam tego pixela 2 xl.

Ma ktoś z forumowiczów lg v30? Też ciekawy model, tym bardziej, że za około 2000pln już do wyrwania a za niedługo gdy wypuszczą V40 pewnie zleci do 500zł. Podobno nawet knf zastanawia się czy nie wpisać lg na swoją czarną liste...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Taka sytuacja 822ddea1dc2daaf1d517ea62633a0d19.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1139,6 MB :o

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Przecie praktycznie każdy nowy system tyle waży, bez względu czy to Android czy iOS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale zbliżają się do Win10, tego na komputery oczywiście (ok. 4,5 GB o ile pamiętam). Android 6 nie miał nawet 500 MB.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpuszczam tego pixela 2 xl.

Ma ktoś z forumowiczów lg v30? Też ciekawy model, tym bardziej, że za około 2000pln już do wyrwania a za niedługo gdy wypuszczą V40 pewnie zleci do 500zł. Podobno nawet knf zastanawia się czy nie wpisać lg na swoją czarną liste...

Ja mam V30 i złego słowa nie mogę powiedzieć. 

Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

No tak, ale zbliżają się do Win10, tego na komputery oczywiście (ok. 4,5 GB o ile pamiętam). Android 6 nie miał nawet 500 MB.

Skoro ilością RAMu już przebili stacjonarne pecety to czas na wielkość systemu ;)

A tak na poważnie, funkcji i opcji przybywa więc i pojemność rośnie.

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedzialem nawet, ze jest cos po Oreo juz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

W programie beta już od dawna, dla Pixeli i Essential Phone oficjalnie od dziś. Reszta pewnie za sto lat ;)

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Poza MKBHD i jednym gościem z innego kanału (nie pamiętam nazwy) chyba nikomu. Czytam na bieżąco na G+ i FB i ludzie robią oczy jak to oglądają i czytają.

A z autopsji. Mój Pixel 2 ma 9 miesięcy i śmiga jak po wyjęciu z pudełka. Zero różnicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

:D

My wife just dropped her Google pixel 2 in the bottom of Grand Lake Colorado. I continue to track it for 24 hours, before it stopped working. What an amazing phone!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze wyladowal na 15 cm glebokosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W mobilevikings można podpiąć kartę i ustawić automatyczne doładowanie co miesiąc. To prepaid i nie wiążesz się umową. Za 25 zeta jest no limit rozmów i smsów i chyba 15 GB netu

Czy mają tam Vowifi i VoLte?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

"Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Gdyby ktoś chciał Pixela 2 w dobrej cenie to zapraszam na PW :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi