Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BRABUS

Gry komputerowe :)

Rekomendowane odpowiedzi

Za najwyższy poziom trudności i zadania z zabiciem Radowida oraz duchem lasu ze Skellige, ale już robię drugie przejście. Muszę to skończyć przed końcem roku, bo później to Shadow of War, a następnie Ni No Kuni 2 i Kingdom Hearts.

Gra w Wiedźmina na niższym niż deathmatch poziomie trudności jak dla mnie mija się z celem. Po co grałeś na niższym? Miałbyś już z głowy pucharki za poziomy trudności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra w Wiedźmina na niższym niż deathmatch poziomie trudności jak dla mnie mija się z celem. Po co grałeś na niższym? Miałbyś już z głowy pucharki za poziomy trudności

Żeby się nie męczyć i ciągle zmieniać poziomu trudności po instalacji nowych poprawek :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Werchinio

gratuluje grajacym w Bloodborne, to jedyna gra, ktora po prostu wyrzucilem do smieci,-) po tym, jak mnie zabili... po raz, nie wiem, piecdziesiaty, w ktorejs z pierwszych lokacji... nie wytrzymalem:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się. Nie tylko w realu trzeba mieć ambicje, ale też w wirtualnej rzeczywistości :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gratuluje grajacym w Bloodborne, to jedyna gra, ktora po prostu wyrzucilem do smieci,-) po tym, jak mnie zabili... po raz, nie wiem, piecdziesiaty, w ktorejs z pierwszych lokacji... nie wytrzymalem:-)

No gra wymaga cierpliwości :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby w której lokacji tak biją? Widać jeszcze tam nie doszedłem Edytowane przez Lestaf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby w której lokacji tak biją? Widać jeszcze tam nie doszedłem

Pewnie chociaż mu o pierwszą lokację z tym wilkołakiem na stosie przed bramą :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie chociaż mu o pierwszą lokację z tym wilkołakiem na stosie przed bramą :P

Na te wilkołaki na moście jest dobry sposób, trzeba schować się przed nimi za drzwiami budynku przy moście i stamtąd je atakować, bo będą stać przed wejściem i nie wejdą do środka. Bestia Kleryka to dopiero wyzwanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie Bloodborne przerósł :P po jakichś 10 godzinach grania i zablokowaniu się na którymś Bossie, po kilkunastu podejściach odpuściłem :P

Obecnie na tapecie jest Horizon Zero Dawn. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Niby oceny w recenzjach bdb, opinie ogólnie też, a jednak mam problem z kończeniem sandboxów. Horizon jednak wciągnął mnie kompletnie, czytam wszystkie notki, słucham każdej audio notatki itd. Bardzo polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie Bloodborne przerósł po jakichś 10 godzinach grania i zablokowaniu się na którymś Bossie, po kilkunastu podejściach odpuściłem

Obecnie na tapecie jest Horizon Zero Dawn...

A pamiętasz co to był za boss? Ja Horizon Zero Dawn ogram dopiero za jakiś czas, muszę odpocząć od sandboxów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś białe coś o ile dobrze pamiętam to taki biały Wilk był, Amelia czy jakoś tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amelia jest bardzo podatna na ogień. W chwili gdy zaczyna się leczyć trzeba rzucić w nią mgłę odrętwienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi w Horizon została ostatnia misja i kilka pobocznych.

A z bossów w BB najbardziej przeklinam Roma. Ostatnie podejście zrobiłem na takiej złości, że nie użyłem ani jednej fiolki i zabiłem każdego pająka. Kos i Ludwig z dodatku też napsuli mi krwi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi w Horizon została ostatnia misja i kilka pobocznych.

A z bossów w BB najbardziej przeklinam Roma. Ostatnie podejście zrobiłem na takiej złości, że nie użyłem ani jednej fiolki i zabiłem każdego pająka. Kos i Ludwig z dodatku też napsuli mi krwi.

Ja właśnie jestem na Romie, może jakieś wskazówki? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie jestem na Romie, może jakieś wskazówki? :)

Ludzie mówią żeby omijać pająki i bić samego Roma. Dla mnie ta strategia okazała się nieskuteczna, bo nie miałem tonitrusa i musiałem po kolei zatrzaskiwać jego gwardię zanim dobrałem mu się do pupy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przygotuję się na niego, podniosę zabarwienie krwi, żeby móc użyć miotacza ognia. Widziałem na YouTube film, jak gość tym palnikiem zjarał prawie całe życie za jednym razem temu bossowi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przygotuję się na niego, podniosę zabarwienie krwi, żeby móc użyć miotacza ognia. Widziałem na YouTube film, jak gość tym palnikiem zjarał prawie całe życie za jednym razem temu bossowi

Spróbuj topora z szorstkim papierem. Zabarwienie krwi przydaje się tylko w kilku broniach i to tych, które są bardziej przydatne w pvp niż singlu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj topora z szorstkim papierem. Zabarwienie krwi przydaje się tylko w kilku broniach i to tych, które są bardziej przydatne w pvp niż singlu.

Chce podciągnąć zabarwienie do 12, żeby móc używać katany i miotacza ognia. Bazowo miałem tylko 7 pkt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chce podciągnąć zabarwienie do 12, żeby móc używać katany i miotacza ognia. Bazowo miałem tylko 7 pkt

Zobacz z czym ta broń się skaluje i w te staty dawaj punkty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz z czym ta broń się skaluje i w te staty dawaj punkty.

Ja jej póki co nawet nosić nie mogę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jej póki co nawet nosić nie mogę

Nosić chyba można ale dmg jest niewielki. Ogólnie to polecam Tonitrusa z runami znalezionymi w lochach. Broń masakryczna. Bawiłem się nią na przemian z toporem i gdybym na początku nie spierniczył postaci to każdy przeciwnik byłby u mnie na kilka strzałów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nosić chyba można ale dmg jest niewielki. Ogólnie to polecam Tonitrusa z runami znalezionymi w lochach. Broń masakryczna. Bawiłem się nią na przemian z toporem i gdybym na początku nie spierniczył postaci to każdy przeciwnik byłby u mnie na kilka strzałów.

W jaki sposób spierniczyłeś postać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jaki sposób spierniczyłeś postać?

Ogólnie starałem się rozkładać punkty równo(zamiast pod konkretną broń) na wszystko i później musiałem nadrabiać siłę runami, bo zadawałem zbyt małe obrażenia :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ładowałem w siłę, wytrzymałość i żywotność, ale teraz żałuję, że kosztem siły zaniedbałem umiejętności, bo moja ulubiona broń czyli Miecz Ludwiga najlepiej skaluje się właśnie z nimi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi