TomcioMiki 80970 #9901 Napisano 25 Grudnia 2025 🤩🤩🤩 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80970 #9902 Napisano 26 Grudnia 2025 😁😁😁 Record_2025-12-26-16-02-50.mp4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 2549 #9903 Napisano 26 Grudnia 2025 (edytowane) Seans na długi wieczór Edytowane 26 Grudnia 2025 przez Sławol 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1546 #9904 Napisano 26 Grudnia 2025 A byłem na tym Avatar. Miałem nie iść ale jednak. Cameron ma rozmach co by nie mówić 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80970 #9905 Napisano 26 Grudnia 2025 Oj uśmieliśmy się 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91313 #9906 Napisano 27 Grudnia 2025 22 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Oj uśmieliśmy się 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80970 #9907 Napisano 27 Grudnia 2025 A dzisiaj to 😁😁😁 2 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Nie, nie nie tak, raczej tak 😁 😁 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91313 #9908 Napisano 27 Grudnia 2025 14 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Nie, nie nie tak, raczej tak 😁 😁 😁 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80970 #9909 Napisano 28 Grudnia 2025 Dzisiaj zmarła Brigitte Bardot miała 91 lat 😔😔😔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80970 #9910 Napisano 29 Grudnia 2025 Zacząłem oglądać 🤗🤗🤗 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 75018 #9911 Napisano 29 Grudnia 2025 „Żegnaj, June” - ciepły, kameralny film o rodzinnych relacjach i emocjach - idealny na spokojny, świąteczny czas. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 7255 #9912 Napisano 29 Grudnia 2025 10 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Zacząłem oglądać 🤗🤗🤗 Szok i niedowierzanie. Dziekuję @TomcioMiki bo bladego pojęcia nie miałem, że od tylu lat jest ekranizacja książek, które mi się nieodłącznie kojarzą z kilkoma niesamowitymi wyjazdami wakacyjnymi 🏖️🐚 Nadrobię jak tylko mi się trochę robota przewali. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80970 #9913 Napisano 29 Grudnia 2025 (edytowane) 6 godzin temu, Valygaar napisał(-a): Szok i niedowierzanie. Dziekuję @TomcioMiki bo bladego pojęcia nie miałem, że od tylu lat jest ekranizacja książek, które mi się nieodłącznie kojarzą z kilkoma niesamowitymi wyjazdami wakacyjnymi 🏖️🐚 Nadrobię jak tylko mi się trochę robota przewali. Jestem gdzieś w połowie 1 sezonu, książki nie czytałem, ale serial ogląda mi się dobrze i lubię Brendana Gleesona 🤗🤗🤗 Edytowane 30 Grudnia 2025 przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91313 #9914 Napisano 30 Grudnia 2025 6 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80970 #9915 Napisano 31 Grudnia 2025 Jak by kogoś interesowało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4879 #9916 Napisano 31 Grudnia 2025 Predator - Badlands ( u nas Strefa Zagrożenia ) Właściwie to już plakat sugeruje czego się można spodziewać. Po całkiem niezłym Prey oczekiwałem czegoś w podobnym stylu bo scenarzysta i reżyser są ci sami, może nie na miarę jedynki ale coś w miarę konkretnego, tymczasem dostajemy infantylną chałę z bezsensownym scenariuszem, zerowym napięciem, zerowym klimatem i perspektywą kolejnej części. Brakuje jeszcze tylko rozlicznych pseudośmiesznych gagów albo filmowego ofermy w stylu Jar Jar Binksa. Można oglądać z dziećmi bo ani to straszne ani trudne. Nie polecam, zwłaszcza wielbicielom klasyki z Arnoldem bo będą musieli oglądać upadek franczyzy. Zdecydowanie najgorsza część serii i to uwzględniając wszystkie AVP i podobne. Disney zniszczy wszystko, po Gwiezdnych Wojnach i Obcym czas na Predatora. Ciekawe co kolejne z klasyków - może Terminator? Na tym jeszcze łapy nie położyli. 1 Nikt nic nie czyta, jeśli czyta to nie rozumie, jak rozumie - zapomina. St. Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 2549 #9917 Napisano 31 Grudnia 2025 Jeszcze tego nie widziałem, ale po samym trailerze wiedziałem, że będzie to gorzka piguła. No nic, zobaczymy w swoim czasie i pewnie będę miał takie samo - jeśli nie gorsze - zdanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80970 #9918 Napisano 31 Grudnia 2025 Stare pryki jesteście 😁😁😁 Byłem z moim 14 latkiem i był zachwycony , cały czas się odnosicie do starego, a jak by nigdy nie było wcześniejszych filmów i to byłby pierwszy którego oglądacie 🤔🤔🤔 I nie mielibyście porównania to co 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91313 #9919 Napisano 31 Grudnia 2025 Udanego Stallone'a! 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80970 #9920 Napisano 31 Grudnia 2025 5 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Udanego Stallone'a! 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 2549 #9921 Napisano 31 Grudnia 2025 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80970 #9922 Napisano 31 Grudnia 2025 29 minut temu, Sławol napisał(-a): Jeszcze tego nie widziałem, ale po samym trailerze wiedziałem, że będzie to gorzka piguła. No nic, zobaczymy w swoim czasie i pewnie będę miał takie samo - jeśli nie gorsze - zdanie. Byłem i świetnie się bawiłem, Schwarz dobija do 80 . Masę Easter eggów w nim było i to też jest fajne 😁 😁 😁 Tak jeszcze mi się nasuwa pytanie, ile lat mieliście jak obejrzeliscie pierwszego Predatora w kinie 🤔🤔🤔 I co w tedy można było zobaczyć w TV 🤔🤔🤔 Chodzę z 14 latkiem i widzę co mu się podoba a co nie, widać za starzy jesteście na takie filmy 🤔 🤔 🤔 Może one nie są adresowane do was 🤔🤔🤔 Ja bynajmniej dobrze się bawiłem 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80970 #9923 Napisano 31 Grudnia 2025 Czasy tych Panów mijają 🤗🤗🤗 A Wy jesteście sentymentalni 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4879 #9924 Napisano 31 Grudnia 2025 38 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Byłem i świetnie się bawiłem, Schwarz dobija do 80 . Masę Easter eggów w nim było i to też jest fajne 😁 😁 😁 Tak jeszcze mi się nasuwa pytanie, ile lat mieliście jak obejrzeliscie pierwszego Predatora w kinie 🤔🤔🤔 I co w tedy można było zobaczyć w TV 🤔🤔🤔 Chodzę z 14 latkiem i widzę co mu się podoba a co nie, widać za starzy jesteście na takie filmy 🤔 🤔 🤔 Może one nie są adresowane do was 🤔🤔🤔 Ja bynajmniej dobrze się bawiłem 😁😁😁 Ja musiałem mieć jakieś 15 lat jak widziałem jedynkę, z VHS na wczasach nad morzem. Wrażenie piorunujace. Ale tam naprawdę jest klimat, sceny i dialogi które zapamiętuje się na baardzo długo ( "if it bleeds, we can kill it", Mac rozstrzeliwujący dżunglę z miniguna, Billy szykujący się do walki bez broni i mnóstwo innych ). Tutaj nie było nic, totalnie nic do zapamiętania. Dla mnie porażka, obejrzeć można z sentymentu do serii ale za kasę z biletu lepiej kupić płytę z jedynką, do niej będę jeszcze nie raz wracał a tego gniota raz wystarczy. To prawda że adresat jest inny, Disney ze wszystkiego robi trywialne bajki. Predator to był trzymający za gardło horror sci-fi, na pierwszym Obcym ludzie mdleli i wychodzili z kina, a co dzisiaj? Taki kinowy burger z sieciówki - jesz, nawet smaczne, najeść się idzie ale wrażenia nie robi, emocji nie wzbudza, wspomnień nie tworzy. 1 Nikt nic nie czyta, jeśli czyta to nie rozumie, jak rozumie - zapomina. St. Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 80970 #9925 Napisano 31 Grudnia 2025 5 minut temu, Bugs napisał(-a): Ja musiałem mieć jakieś 15 lat jak widziałem jedynkę, z VHS na wczasach nad morzem. Wrażenie piorunujace. Ale tam naprawdę jest klimat, sceny i dialogi które zapamiętuje się na baardzo długo ( "if it bleeds, we can kill it", Mac rozstrzeliwujący dżunglę z miniguna, Billy szykujący się do walki bez broni i mnóstwo innych ). Tutaj nie było nic, totalnie nic do zapamiętania. Dla mnie porażka, obejrzeć można z sentymentu do serii ale za kasę z biletu lepiej kupić płytę z jedynką, do niej będę jeszcze nie raz wracał a tego gniota raz wystarczy. To prawda że adresat jest inny, Disney ze wszystkiego robi trywialne bajki. Predator to był trzymający za gardło horror sci-fi, na pierwszym Obcym ludzie mdleli i wychodzili z kina, a co dzisiaj? Taki kinowy burger z sieciówki - jesz, nawet smaczne, najeść się idzie ale wrażenia nie robi, emocji nie wzbudza, wspomnień nie tworzy. Zgadzam się z Tobą, ale w tej chwili jest taki zalew tego wszystkiego, i myślę że inny adresat jest, pamiętam jak byłem na pierwszych Gwiezdnych Wojnach, gdzie były w TV tylko 2 programy i czarno biała TV była , to jak wychodziłem z kina to szczękę z ziemi zbierałem i z wypiekami wychodziłem nic nigdy takiego nie widziałem, i tak było z tymi pierwszymi filmami, Godzilla, Szczęki itp... To co pierwsze raczej nigdy się już nie powtórzy 🤔🤔🤔 Chodzę do kina trochę z innym nastawieniem, czasami zdarzy się jakaś perełka. A młody uwielbia ze mną chodzić do kina, zacząłem go zabierać na bajki jak jeszcze chodził do przedszkola , i mi mówi że jego koledzy nie chodzą tak często do kina, to jak ktoś ma być wyrobiny filmowo, kiedyś był z nami jego kolega i padło pytanie czy jakaś przerwa będzie podczas filmu 😂😂😂 no śmiech na sali, a ostatnio też do młodego dzwoni czy by się nie wybrał do kina, ale sobie wymyślił film który był ze 3 miesiące temu. Współczesne kino akcji, rozrywkowe już raczej już nie będzie takie jak kiedyś, są wyjątki, zobaczcie czy wasze pociechy dobrze się bawią na tych filmach i zobaczycie do kogo są adresowane te filmy 🤔 🤔 🤔 Mojego syna zabieram na takie filmy które są odpowiednie do jego wieku, bo wielu nie zrozumie , ale już dużo kuma i potrafi powiedzieć ci mu się podobało a co nie Ale żeby nie było uwielbiam kino 😁😁😁 A 2 w nowym roku idę na to , bilet zamówiony, może młodego wyciągnę 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach