Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kotylozaur

Właśnie obejrzałem film...

Rekomendowane odpowiedzi

Szyc, Różczka, czy Małaszyński to jest aktorskie dno.

Weź tylko pod uwagę, że Oficera zrobili, zanim się zeszmacili. (Małaszyński jest w nim genialny) i na "Oficerze" wypłynęli

"Glina" to majstersztyk jedyny w swoim rodzaju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie, powiedzcie czy na Paradoks warto stracic chwile czasu? Mieszkam za granica i nie mam dostepu do krajowej TV na biezaco, wiec jest ok jako serial?

Ps: Na niekorzysc "Oficerow 2" zawazyla dla mnie tez obecnosc wysolarizowanego C. Pazury w tym serialu - facet w tamtym czasie gral we wszystkim, bywal na kazdym kanale TV w kazdym mozliwym programie, ba nawet probowal robic kabaret :unsure:. Dzisiaj to chyba tylko Szyc z Karolakiem probuja mu dorownac..

Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weź tylko pod uwagę, że Oficera zrobili, zanim się zeszmacili. (Małaszyński jest w nim genialny) i na "Oficerze" wypłynęli

"Glina" to majstersztyk jedyny w swoim rodzaju

Poza "zeszmaceniem",reszta wypowiedzi ok,zgadzam sie ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW Ktoś ogląda jeszcze seriale czy filmy w TV?

Zapewne nie....choć powtórki nieraz -tak :D ,pewnie poza KMZiZ nikt książek nie czyta a Ty o seriale i filmy pytasz :D ,wszyscy w "necie"siedzą-o zgrozo ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W TV czy na TV? bo jesli chodzi o "na" to ja tylko tak oglądam :P A jezeli chodzi o W - to czesto cos nagrywam, a potem ogladam wtedy kiedy ja chcę a nie nakazuje mi TV. ;) Dzieki TV na rządanie mozna juz większosc rzeczy ogladnac na TV..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza "zeszmaceniem",reszta wypowiedzi ok,zgadzam sie ;)

glina mój ulubiony serial,mam nadzieję że powstanie 3 seria :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba tylko jako prequel w co wątpie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu jako prequel? Nie wiadomo czy Tosiek go zabił na tym moście? Owszem dostał kilka kullek ale czy to śrmiertelne rany? Ja się nie nastawiam na 3 serię.

A widział ktoś film - Bogowie ulicy - z Gyllenhalem? - POLECAM!!!! Dobre kino!!!

Cook jak serial? :) Ale się usrałem co :)

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zaliczyłem ostatnio "Parkera" z Stathamem. Bardzo poprawne kino akcji. Mogę polecić. Nick Nolte w formie.

W filmie gra również Chilkis i przy tej okazji przypomniał mi się serial "The Shield". Serial ten zrobił na mnie gigantyczne wrażenie.

Nie jest tak kozacki jak "The Wire". Nie przedstawia też skorumpowanych policjantów z wielkim rozmachem czyli mafia,

miliardy dolarów. Pokazuje powolną degradację genialnego detektywa i to jak łatwo niepostrzeżenie można stracić kontrolę nad własnym życiem.

Ostatnie odcinki, ostatniego sezonu dalej siedzą mi w głowie. Ja łykłem wszystkie sezony na raz, chyba w tydzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bogowie ulicy - również polecam :)

Wczoraj natomiast zobaczyłem film z Adrienem Brodym - Detachment - bardzo fajny film, dramat wg mnie do oglądania w samotności - ewentualnie z drugą połówką :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu jako prequel? Nie wiadomo czy Tosiek go zabił na tym moście? Owszem dostał kilka kullek ale czy to śrmiertelne rany? Ja się nie nastawiam na 3 serię.

A widział ktoś film - Bogowie ulicy - z Gyllenhalem? - POLECAM!!!! Dobre kino!!!

Nie.... :D ,właśnie sie zastanawiam co napisać-bo serial jest bardzo ok,kilka scen "odziera" ze złudzeń...

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gorąco polecam serial "Vikings".

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A

NO ja mysle ze zanim go znalezli to by sie wykrwawil tak czy tak. Mozna by zrobic z samym Szturem , ale to juz nie bedzie to samo, stad pomysl o prequelu... Ale tez uwazam ze nie ma co liczyc na sezon 3, po glinie bylo kilka kryminałów juz ktore mialy miec kontynuacje a się rowniez nie doczekały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeprowadzili ankietę czy widzowie chcieli by kontynuację,99% chciało dalszych odcinków,więc napisali scenariusz próbny już jest,szukają sponsorów. Nie wiem co z tego wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zaliczyłem ostatnio "Parkera" z Stathamem. Bardzo poprawne kino akcji. Mogę polecić. Nick Nolte w formie.

Też mi się podobał, spodziewałem się kolejnego filmu "kopanego & uciekanego", jak to z Jasonem bywa. Spotkało mnie jednak miłe zaskoczenie, bo w tej produkcji zdecydowanie ambitniejsza fabuła, niż to ma miejsce w innych produkcjach udziałem Statham'a. POLECAM

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AdamB

Ja polecam serial Synowie Anarchi. Niestety na 6 sezon trzeba czekac do wrzesnia/pazdziernika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o seriale gangsterskie to nie można ominąć Rodziny Soprano-polecam jeśli ktoś nie oglądał bo jest zaje....sty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj byłem na Wielkim Gatsby - jak dla mnie, fana filmów Baza - film zarąbisty!!!! Polecam - Leo w formie !!!

Edytowane przez Solve

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o seriale gangsterskie to nie można ominąć Rodziny Soprano-polecam jeśli ktoś nie oglądał bo jest zaje....sty :D

Wiadomo, klasa. Tylko odpały Tonego czasem są przerażające. Lubię scenę, kiedy wręcza Patka (nie pisze dokładnie komu itd, aby nie robić spojlerów). Ogólnie w RS przewija się sporo ciekawych zegarków. Chociażby Rolex DD Tonego, czy Rolex Carmeli :).

Edytowane przez Patom

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Stand Up Guys" - przyjemny film, ale Pacino i Walken to już naprawdę dziadki :P

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bałkańskie kino gangsterskie. Film wart przypomnienia.

"Rane" (1998)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiszę Ci "połówke" ;) -widziałem cała serie.

Świetny film,Frank,Stamper,Zoe,Peter,......jak tak wygląda polityka to ...chroń mnie Boże przed nią :D

Przypomniał mi sie , wywiad z pewnym panem zasiadającym kilkadziesiat lat w Izbie Lordów,na pytanie dziennikarza-"co sadzi pan o polityce?",odpowiedział tak-Nie mówcie mojej matce ze jestem pollitykiem,ona myśli ze gram na pianinie w burdelu...... :D

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przdwczoraj miałem dość ciężki dzień, więc wczoraj poszedłem się "odmóżdżyć" do kina na "Szybcy i wściekli 6" i nie zawiodłem się. Drogie samochody, zegarki, czołgi, samoloty, helikoptery ;) . Drogi rozp...ol.

Wszystko tak jak być powinno, ale polecam tylko w kinie, bo jak się zapłaciło to pasuje wysiedzieć do końca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiszę Ci "połówke" ;) -widziałem cała serie.

Świetny film,Frank,Stamper,Zoe,Peter,......jak tak wygląda polityka to ...chroń mnie Boże przed nią :D

Przypomniał mi sie , wywiad z pewnym panem zasiadającym kilkadziesiat lat w Izbie Lordów,na pytanie dziennikarza-"co sadzi pan o polityce?",odpowiedział tak-Nie mówcie mojej matce ze jestem pollitykiem,ona myśli ze gram na pianinie w burdelu...... :D

AAAA wiedziałem. Cook zdradz mi swoje imię i bądź mi druhem w dziale filmowym i nie tylko. Tak coś czułem, że Ci się spodoba serial. Jak pisałem wyżej sam działam w polityce ale takiej szuwarowo - bagienniej - czyli miejskiej, powiatowej a to co tam się dzieje, to jak oni to pokazują to po prostu szczena mi opadła!!!! A wg mnie najlepsze momenty to jak Kevin mówi do widza, robi miny - przyznam się że czasami nie kumałem tych mechanizmów, tych intryg. Czekam na drugi sezon. A "połóweczkę" chętnie przyjmę :):) Pozdrawiam Krystian

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marek,miło mi :) ,i pozdrawiam Cie z Lublina.

Frank jest niezły...niema co....a i zona niczego sobie kawał hm,wiadomo ;) [pamietasz ja jako Jenny,dziewczyne Foresta ?]scena w której odwiedza w szpitalu byłego ochroniarza i co robi ,na zimno,z premedytacja,bez uczuc,zimna wyrachowana....etc ;)

Mnie najbardziej przypadł do gustu Stamper,fachowiec w kazdym calu,zawsze opanowany,poinformowany,perfekcjonista[niezle zagrał policjanta w "Oszukana"]

No i tez czekam z niecierpliwoscia na druga serie.....

P.S.TV Polsat emituje jeden z najbardziej zakłamanych filmów amerykanskich"Enigma"-zmieniam kanał bo szlag mnie trafi ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi