krislet74 356 #976 Napisano 23 Sierpnia 2016 Tak, oryginalna 0 Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom1303 7 #977 Napisano 24 Sierpnia 2016 Unitra bardzo fajna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brat Pit 199 #978 Napisano 25 Sierpnia 2016 Mój pierwszy w tym dziale, bardzo mnie cieszy Wymacane na szybie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krislet74 356 #979 Napisano 25 Sierpnia 2016 Bardzo fajny Atlasik, pierwszy i na pewno nie ostatni 0 Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brat Pit 199 #980 Napisano 25 Sierpnia 2016 Dzięki, mam nadzieję że coś się jeszcze trafi Wymacane na szybie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krislet74 356 #981 Napisano 3 Września 2016 Ostatni nabytek 0 Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike S 247 #982 Napisano 3 Września 2016 Gratulacje, kolejny piękny zegarek . Wspaniały stan . 0 https://www.instagram.com/mike_sun85/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #983 Napisano 3 Września 2016 Rzeczywiście bardzo fajny stan i to nie tylko tarcza, koperta też przyzwoita. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krislet74 356 #984 Napisano 3 Września 2016 Dzięki chłopaki cieszy niezmiernie 0 Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirx65 42 #985 Napisano 3 Września 2016 Jeszcze niedawno tu wisiał . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5788 #986 Napisano 3 Września 2016 Ołtarz normalnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
somerto 207 #987 Napisano 3 Września 2016 krislet74 - bardzo ładny stan , gratulejszyn z nowego nabytku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krislet74 356 #988 Napisano 3 Września 2016 somerto, dzięki pirx, to jeszcze tyle masz? 0 Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
somerto 207 #989 Napisano 6 Września 2016 (edytowane) Od jakiegoś już czasu coraz bardziej miłym okiem czytam dział ''polskie nabytki'' i prezentowane tu wasze piękne polskie zegarki. Mój nabytek kupiony jakiś czas temu na forum .Dostał nowe szkiełko tylko czy(nie za wysokie) " staruszek Dukat"? będzie zadowolony.Na dobrym chodzie,po ''smarowaniu'' u zegarmistrza. Moje dwa pytania do kolegów.- czy takie szkiełko jest odpowiednie- jaki pasek byłby dobry(jaki polecacie) do w/w zegarka Edytowane 6 Września 2016 przez somerto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7285 #990 Napisano 6 Września 2016 Moim zdaniem ciut za wysokie... Wiem, że to dodatkowe koszty, ale czy nie lepiej postarać się o oryginalne?Może to tylko szczegół, może nie widać... ale ja bym wolał mieć w oryginale. A pasek?Wedle uznania. Mnie pasuje taki: 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
somerto 207 #991 Napisano 6 Września 2016 Też mi trochę ta wysokość nie pasuje (zegarmistrz nie miał innego) .Oryginalne to raczej cięzko będzie,popytam jeszcze - ktoś z kolegów ma na zbyciu odpowiednie szkiełko plexi do w/w Dukata? Moim zdaniem ciut za wysokie... Wiem, że to dodatkowe koszty, ale czy nie lepiej postarać się o oryginalne?Może to tylko szczegół, może nie widać... ale ja bym wolał mieć w oryginale. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krislet74 356 #992 Napisano 6 Września 2016 somerto, super ten dukacik, a pasek, ja ma takiego na czerwonym NATO 0 Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
somerto 207 #993 Napisano 6 Września 2016 somerto, super ten dukacik, a pasek, ja ma takiego na czerwonym NATO dzieki za miłe słowa-czekam na kolejne twoje nowe nabytki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krislet74 356 #994 Napisano 8 Września 2016 Tak się prezentuje na czerwieni 0 Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirx65 42 #995 Napisano 8 Września 2016 Ołtarz normalnieAle już nie ma do czego się modlic . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5788 #996 Napisano 8 Września 2016 Przykry widok - puchy i ten złom na dole ale znam życie i priorytety - jak uzbiera się wszystko to po jakimś czasie wieje nudą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #997 Napisano 9 Września 2016 @krislet74 piękne połączenie, czasami jak człowiek czegoś nie zobaczy to nie jest w stanie ocenić. @pirx65 no nie wiem czy nie ma, jak dla mnie to i tak bardzo ładna kolekcja Polaków (jak dobrze zrozumiałem wpisy w tym wątku). PozdrawiamMarcin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #998 Napisano 9 Września 2016 Ale już nie ma do czego się modlic . Co się stało? Zmiana profilu kolekcji, zamierzona? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buran69 46 #999 Napisano 21 Września 2016 taki dzisiaj wpadł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
somerto 207 #1000 Napisano 21 Września 2016 taki dzisiaj wpadłgratki, fajny stan :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach