Gość tessio #1876 Napisano 15 Września 2006 Gratulacje ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1877 Napisano 15 Września 2006 Nie gratulować tyle tylko pkazywać co tam na rękach dzisiaj macie :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1878 Napisano 15 Września 2006 Ja Omege 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1879 Napisano 15 Września 2006 Dzisiaj Stowa, dwa ruski w naprawie notorycznej :evil: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1880 Napisano 15 Września 2006 dwa ruski w naprawie notorycznej to dlatego że faworyzujesz Stowe :wink: u mnie staruszkowata amfibija(tarcza popękana stylowo)ale czas trzyma 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roberto 52 #1881 Napisano 15 Września 2006 zegarek wciąz ten sam ..może pasek troszkę inny .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1882 Napisano 15 Września 2006 paseczek super U mnie też dzień jak codzień 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1883 Napisano 15 Września 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1884 Napisano 15 Września 2006 za ładna na toola Jak tam bransoleta w końcu? Dało się zrobić? 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #1885 Napisano 15 Września 2006 Wow, tessio ustawił datę! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1886 Napisano 15 Września 2006 Powiedzieli u Strojnego, żeby zostawić jak jest, bo jak zaczną to wyginać to może pęknąć i padnę na 350 zl za zapięcie... Mabok, nie noszę żadnego innego zegarka, więc wszystko hula jak trza :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1887 Napisano 15 Września 2006 Felek, wcale nie faworyzuję Stowy. Najcześciej noszony zegarek to była Amfibia na zmianę ze starym Worldmasterem Tylko problem w tym, że u zegarmistrza Mriya leży drugi raz (pierwsza naprawa dotyczyła kompletnego zastoju, po odebraniu zaczęła chodzić okresowo, tak pół godziny po każdym jej ruszeniu i przestał działań wskaźnik 24-godzinny). Amfibia zaś czeka na kolejną wizytę (pierwszy raz - regulacja chodu, po regulacji coś zaczął wahnik łomotać, po drugiej naprawie chodziła do momentu ustawiania przeze mnie wskazówek - jak stanął - tak stoi do tej pory i nie chce ruszyć) :evil: Tak trudno naprawić ruskie zegarki? :roll: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #1888 Napisano 15 Września 2006 Felek, wcale nie faworyzuję Stowy. no :!: :!: wszystkim faworyzującym Stowę mówię stanowczo NIE :wink: podpisaneten, który faworyzuje Orisa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #1889 Napisano 15 Września 2006 citizen teraz poluje na doxa antimagnetique lub delbane albo roamera;) 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #1890 Napisano 15 Września 2006 Tessio no nareszcie na bransolecie! Piekna! A co nie tak z bransoleta? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1891 Napisano 15 Września 2006 A co nie tak z bransoleta? Rip, na jakim forum Ty żyjesz :?: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1892 Napisano 15 Września 2006 A co nie tak z bransoleta? Zapięcie się nie dopina do końca ale trzyma i zegarmistrz powiedział, żeby nie ruszać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #1893 Napisano 15 Września 2006 A co nie tak z bransoleta? Rip, na jakim forum Ty żyjesz :?: A to nie jest forum doradztwa rolniczego? :roll: DAMN! :? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1894 Napisano 15 Września 2006 Tak trudno naprawić ruskie zegarki? _________________ aaa bo Wy(towarzysze :wink: )nosicie jakies wynalazki a takie coś sobie kupić za grosze:nawet datownika nie ma i nie ma co się psuć ps.nie mam nic do Stowy(wręcz przeciwnie-pikne zegareczki) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1895 Napisano 15 Września 2006 Amfibia to żaden wynalazek Może Mriya już większy. Ale zegarmistrz, który oddaje zegar po naprawie, a ten zdycha to chyba coś nie tak :roll: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1896 Napisano 15 Września 2006 o to za Mriya? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1897 Napisano 15 Września 2006 Chyba podziękuję panu pomimo gwarancji nie będę czekał aż mi schrzani zegarki do reszty, może oddam w inne miejsce, albo komuś w klubie do naprawy? Bo szkoda ich, a tu co naprawa to nowa komplikacja :evil: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1898 Napisano 16 Września 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #1899 Napisano 16 Września 2006 piękny - i co było z tą awarią ? - tak jak podejrzewałeś czy coś poważniejszego. piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1900 Napisano 16 Września 2006 Lużny ćwiertnik chyba (choć szczerze mówiąc nie pytałem ) i rąbniety datownik. Do tego dostał nową wskazówkę sekundnika i wypolerowano lekko kopertę (no i oczywiście regulacja dokladności). Na wszystko rok gwarancji wiec mogę spac spokojnie Nastepny w kolejce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach