Gość tessio #2101 Napisano 17 Października 2006 Jakiś smok się kiedyś pod nim zalogował :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2102 Napisano 17 Października 2006 To cóż to za gród?Strzelaj dalej, jak skończysz to my zaczniemy Tessio poszukaj po drugiej stronie lustra 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2103 Napisano 17 Października 2006 No co Wy?Grodu Kraka nie poznajecie? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2104 Napisano 17 Października 2006 No co Wy?Grodu Kraka nie poznajecie? My poznajemy, on nie 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24825 #2105 Napisano 17 Października 2006 Dziś taki : 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #2106 Napisano 17 Października 2006 Ooo, widzę, że trofeum już dotarło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2107 Napisano 17 Października 2006 No piękny :shock: :wink: wielkie gratulacje :!: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24825 #2108 Napisano 17 Października 2006 Dzięki 8) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1282 #2109 Napisano 17 Października 2006 Piękny zegarek. Jeszcze raz gratuluje wygranej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #2110 Napisano 17 Października 2006 fajna nawet ta Doxa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 352 #2111 Napisano 17 Października 2006 Zasłużona 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2112 Napisano 18 Października 2006 Gratulacje, na ręce wygląda 100 razy lepiej niż na tym podkładzie staruszkowym 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #2113 Napisano 18 Października 2006 Dzisiaj taki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2114 Napisano 18 Października 2006 Pasek do tego "Paneraia" :wink: byłby jak znalazł :idea: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2115 Napisano 18 Października 2006 Tessio, a Ty masz w ogóle w czym chodzić, znaczy zegarek masz jakiś? 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2116 Napisano 18 Października 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dziewic #2117 Napisano 18 Października 2006 U mnie też Pontos, tylko Chronographe Pozdrawiam -Marcin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianperek 1 #2118 Napisano 18 Października 2006 Obiekt z 1994 roku ETA 2842 na 23 kamieniachObecnie poddawany regulacji - zachowal sie szczatkowy regulator. Muszę się przyznać do czegoś wstydliwego ... podoba mi się Zdjęcie wykonałem łapiąc być może ostatnie promienie Słońca w tym roku :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2119 Napisano 18 Października 2006 Adrian pikny Swatch ja mam trzy sztuki ale niestety w plastiku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 387 #2120 Napisano 19 Października 2006 a taki sobie Wostoczek pasujacy akurat dzisiaj do spodni :wink: ps. prawie ze nowka :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24825 #2121 Napisano 19 Października 2006 O! Mam identycznego do oddania 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 387 #2122 Napisano 19 Października 2006 O! Mam identycznego do oddania i chcesz sie go pozbyc? :shock: jak Wostoczek do mnie dotarl, to przygladajac sie tarczy i ogolnemu stanowi zegareczka zostalem przylapany przez zone. ale miala ze mnie ubaw, jak to pozniej opisala, podobno wygladalem jak dzieciak ktory dostal nowa zabawke :oops: ale cos w tym jest. ponownie stwierdzilem, iz nie ma znaczenia wartosc nowego zakupu, a to jak go odbieramy, jak bardzo sie nam podoba, jak bardzo chcialo sie cos takiego miec (ot taki socjologiczny mini-monolog :wink: ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #2123 Napisano 19 Października 2006 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #2124 Napisano 19 Października 2006 coraz bardziej mi sie ten Sinn zaczyna podobac :shock: :shock: :shock: super zegarek... i super fotka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość koba #2125 Napisano 19 Października 2006 Uznałem że i ja się pochwalę. Najnowszy nabytek i oczywiście na ręku.Swoje "autorskie" zdjęcia musze poprawić bo nie są wystarczająco ostre ale jak zrobię w wystarczająco dobrej jakośći to zostaną zamieszczone.Pozdrawiam Jarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach