gryson 5 #68276 Napisano 8 Sierpnia 2014 Wczoraj: I dziś: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #68277 Napisano 8 Sierpnia 2014 Fota G bardzo fajna 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gryson 5 #68278 Napisano 8 Sierpnia 2014 Byłaby lepsza, ale już spakowałem graty fotograficzne i leniłem się ich znów wyciągać, więc zrobiłem komórką na koniec pleneru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #68279 Napisano 8 Sierpnia 2014 W nowej 300m zapinka jest wprawdzie lepiej wykonana i bardziej masywna, ale brzeg, a właściwie róg wystaje poza bransoletę i mnie osobiście strasznie kłuł w nadgarstek.Być może przy większym nadgarstku problem by nie występował, ale mój przypadek nie jest odosobniony, bo doszukałem się wtedy wątku na WUSie. PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lpociask 18 #68280 Napisano 8 Sierpnia 2014 U mnie dziś Seiko 0 Seiko SARB017 Alpinist, Seiko SRP307K1 Black Monster, Orient Bambino V3 Grey ER2400KA, Casio G SHOCK G-9000-1V, Pulsar PU7005X1, Seiko SNZG11, Seiko SNZJ07, Apple Watch Sport 42mm Space Grey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #68281 Napisano 8 Sierpnia 2014 gryson, fajny ten Twoj robur 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #68282 Napisano 8 Sierpnia 2014 klasyka nigdy nie wychodzi z modyPozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gryson 5 #68283 Napisano 8 Sierpnia 2014 gryson, fajny ten Twoj robur Się wie, fachura Jeden z moich ulubionych sikorów, choć moja "szanowna" twierdzi, że to najbrzydszy wśród moich zegarków I teraz wszystkie nurki nazywa "roburowatymi" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #68284 Napisano 8 Sierpnia 2014 Zegarki pod woda nosi sie na mankietach ( a tak naprawde manszetach:-) takze data z tej czy z tej to wsio rybaNo nie do konca - chyba nie sadzisz, ze data w nurkach jest potrzebna do codziennego nurkowania??? Ten "twór" zostal bardziej dodany dla niedzielnych nurkowiczow a nie dla profesjonalistow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #68285 Napisano 8 Sierpnia 2014 No nie do konca - chyba nie sadzisz, ze data w nurkach jest potrzebna do codziennego nurkowania??? Ten "twór" zostal bardziej dodany dla niedzielnych nurkowiczow a nie dla profesjonalistow Oczywiście ze jest data potrzebna - trzeba wiedzieć kiedy wyjść z wody 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #68286 Napisano 8 Sierpnia 2014 No nie do konca - chyba nie sadzisz, ze data w nurkach jest potrzebna do codziennego nurkowania??? Ten "twór" zostal bardziej dodany dla niedzielnych nurkowiczow a nie dla profesjonalistow oczywiscie, ze nie sadze;) ale byl zarzut wczesniej ze, data bedzie zakryta przez manszete (mankiet ) wiec lipa taki podwodniak... wiec mowie, ze nie lipa bo zegarek jest u gory na manszecie. A czy potrzebna to zupelnie inna sprawa juz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #68287 Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Oczywiście ze jest data potrzebna - trzeba wiedzieć kiedy wyjść z wody To pewnie dlatego w AP z werkiem 3120 nie mozna nurkowac, bo data sie czesto zacina ps.no i juz brakuje Magica Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez artme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #68288 Napisano 8 Sierpnia 2014 Oczywiście ze jest data potrzebna - trzeba wiedzieć kiedy wyjść z wody Dlatego też mój nurek, w którym oczywiście nigdy nie nurkowałem ma datę.... cobym się odnalazł czasowo po długim kontakcie z wódą . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #68289 Napisano 8 Sierpnia 2014 To pewnie dlatego w AP z werkiem 3120 nie mozna nurkowac, bo data sie czesto zacina ps.no i juz brakuje Magica ty naprawde ciety na niego... po co prowokujesz, wyluzowac trzeba, zlosliwosc to chyba bardzo polska cecha jak widze po latach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #68290 Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Chyba na opak odebrales moja wypowiedz - cenie Magica i szanuje jako czlowieka nawet, jesli w czyms sie z nim nie zgadzam i niestety zaluje, ze podjal taka decyzje, wiec do zlosliwosci mi daleko Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez artme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41643 #68291 Napisano 8 Sierpnia 2014 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #68292 Napisano 8 Sierpnia 2014 oczywiscie, ze nie sadze;) ale byl zarzut wczesniej ze, data bedzie zakryta przez manszete (mankiet ) wiec lipa taki podwodniak... wiec mowie, ze nie lipa bo zegarek jest u gory na manszecie. A czy potrzebna to zupelnie inna sprawa juzTo nie zarzut wobec nurka ale wobec EDC który w większości przypadków wodę widzi w czasie urlopu . I tylko w tym kontekście jest to rozwiązanie niepraktyczne i moim zdaniem szpeci niepotrzebnie ( że o lupce nie wspomnę ; ) bardzo ładny zegar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #68293 Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) W jakości wykonania zdecydowanie w przód (wiem, wiem, widziałem buźkę).Natomiast w stylistyce moim zdaniem to skok do tyłu, stara przynajmniej była oryginalna dzięki falom na tarczy.No i bransoleta w starej była znacznie wygodniejsza. PozdrawiamTomek No tak, ale jednak krzywo osadzone wkładki bezela i przesunięte datowniki i źle nałożone szczotkowania nastały wraz z nową wersją. Moim zdaniem nowa jest ładniejsza i ma więcej w sobie wizualnego luksusu ale dopracowanie to jednak domena starego modelu. Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #68294 Napisano 8 Sierpnia 2014 A o tym to nie słyszałem. Moje obytrzy (dwie stare i jedna nowa) były wykonane bez zarzutu.W starej kwarcowej u znajomego widziałem wskazówką nietrafiającą w indeksy, ale w moich automatach nic do czego można było się przyczepić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84695 #68295 Napisano 8 Sierpnia 2014 Wskoczył na nadgarstek 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #68296 Napisano 8 Sierpnia 2014 Weekend coraz bliżej, a więc na nadgarstek wskakuje "dżi". 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #68297 Napisano 8 Sierpnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #68298 Napisano 8 Sierpnia 2014 Chyba na opak odebrales moja wypowiedz - cenie Magica i szanuje jako czlowieka nawet, jesli w czyms sie z nim nie zgadzam i niestety zaluje, ze podjal taka decyzje, wiec do zlosliwosci mi daleko no to ok, musze uwierzyc Ci na slowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1324 #68299 Napisano 8 Sierpnia 2014 Deczko dociążony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #68300 Napisano 8 Sierpnia 2014 Specjalnie dla Bartka naleśnik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach