Gość mik #2301 Napisano 18 Listopada 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #2302 Napisano 18 Listopada 2006 Jeszcze raz dzieki! widzę, że 'choroba' ma się coraz lepiejNo ba to bilet w jedna strone teraz moze byc tylko gorzej Mik Marina jak zwykle świetna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2303 Napisano 19 Listopada 2006 Kochanie ma mokro 8) 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2304 Napisano 19 Listopada 2006 Bidulka i do tego wszystkiego jeszcze pomarańczowy pas dostała :wink: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2305 Napisano 19 Listopada 2006 A ja tam myślę, że to ten "pozytywny" :wink: rodzaj żeńskiej wilgoci. Drogi STARUSZKU wiedziałem, że nie obędzie się bez stosownego komentarza odnoście barw, kontrastów i pasków. Nawet napisałem stosowny komentarz pod zdjęciem, ale ostatecznie go nie zamieściłem. . Postaram się coś zmajstrować w temacie i zrobię to tylko dla Ciebie.. Pozdrawiam 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2306 Napisano 19 Listopada 2006 Klima fotki jest świetny co do wilgoci to również ją ubóstwiam podobnie jak Orsa - co do pasa - niestety moje skojarzenia sięgają aż do Mandaryny może dlatego niezbyt przypadł mi do gustu - delikatnie mówiąc :wink: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2307 Napisano 22 Listopada 2006 Klima fotki jest świetny co do wilgoci to również ją ubóstwiam podobnie jak Orsa - co do pasa - niestety moje skojarzenia sięgają aż do Mandaryny może dlatego niezbyt przypadł mi do gustu - delikatnie mówiąc :wink: Delikatnie mówiąc. Klimat super tylko brakuje piły spalinowej. Takiej pomarańczowej. I możemy rżnąć, nawet do pasa :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2308 Napisano 22 Listopada 2006 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #2309 Napisano 23 Listopada 2006 No prosze ludzie zastanawiają się czy GoW wyjdzie na PC a tu już wersja na zegarki się pokazała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olddev 0 #2310 Napisano 23 Listopada 2006 Fajny ten paneraj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2311 Napisano 23 Listopada 2006 No prosze ludzie zastanawiają się czy GoW wyjdzie na PC a tu już wersja na zegarki się pokazała No ba! Musze przeciez cos na wykładach robic :twisted: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olddev 0 #2312 Napisano 24 Listopada 2006 To ja też się pochwalęco mam dzisiaj na ręku:szkoda tylko ze aparat taki słaby no i ta trawka wydawała mi sie duzo bardziej ciekawa niż obrazki z firmy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2313 Napisano 24 Listopada 2006 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #2314 Napisano 24 Listopada 2006 No prosze ludzie zastanawiają się czy GoW wyjdzie na PC a tu już wersja na zegarki się pokazała No ba! Musze przeciez cos na wykładach robic :twisted: Zaraz zaraz, a na jakim sprzęcie w to tniesz? Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #2315 Napisano 24 Listopada 2006 No prosze ludzie zastanawiają się czy GoW wyjdzie na PC a tu już wersja na zegarki się pokazała No ba! Musze przeciez cos na wykładach robic :twisted: Zaraz zaraz, a na jakim sprzęcie w to tniesz? Tornan, na Sinnie U1. Procek zaprogramowany na 28800 półwachnięć na godzinę, rezerwa zasilania ok. 40 h, świetna widoczność w nocy i niesprzyjających warunkach, oraz małe prawdopodobieństwo wpadki na gorącym uczynku :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #2316 Napisano 24 Listopada 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #2317 Napisano 24 Listopada 2006 A u mnie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2318 Napisano 24 Listopada 2006 Zaraz zaraz, a na jakim sprzęcie w to tniesz? Pozdrawiam. Xbox 360 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #2319 Napisano 24 Listopada 2006 Tomi_Leg, ładny kawał stali :wink: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2320 Napisano 24 Listopada 2006 Jak SEIKO to tylko SPORTURA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #2321 Napisano 24 Listopada 2006 Jak SEIKO to tylko SPORTURA gosc ma porzadnego mechanika, a Ty mu jakiegos byle kwarca zachwalasz :wink: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2322 Napisano 24 Listopada 2006 Jak SEIKO to tylko SPORTURA gosc ma porzadnego mechanika, a Ty mu jakiegos byle kwarca zachwalasz :wink: :twisted: To co może porównamy tego mechanika z jakims kwarcem kolego :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #2323 Napisano 25 Listopada 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #2324 Napisano 25 Listopada 2006 o! i sweterek się znalazł ;p 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #2325 Napisano 25 Listopada 2006 Niestety bluza ale sweterkowata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach