Gość amator3nr #2401 Napisano 30 Listopada 2006 Super Rakieta - no i jest sweterek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEAMASTER 0 #2402 Napisano 30 Listopada 2006 A ja mam to... 0 FREUDE AM FAHREN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEAMASTER 0 #2403 Napisano 30 Listopada 2006 No i nie umiem wklejać fotek :oops:Gdyby ktoś pomógł mi w tej dla mnie trudnej sztuce, byłbym zobowiązany. Proszę o prywatną wiadomość. Dzieki z góry! Pozdrawiam. 0 FREUDE AM FAHREN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #2404 Napisano 30 Listopada 2006 łomatko! Było milion razy PM poszła. pzdr, Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DeeMeSZ #2405 Napisano 30 Listopada 2006 peacemaker - DOBRY czlowieku :twisted: PS: jak tam orange Rhino? Ja go pokochałem calym sercem na J.Bondzie :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #2406 Napisano 30 Listopada 2006 a tak... 8) ostatnio do białej bluzy całkiem mi przypadł do gustu. ale ale... miałem chrapkę na taki jeden zegareczek, a tu lipa panie, lipa... nie ma tarczy w jedynym słusznym kolorze. tzn. jest, ale nie ma :? pozdrawiam, Peacemaker. p.s.bo rozmiar ma znaczenie i chcę czegoś większego hehehe 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DeeMeSZ #2407 Napisano 1 Grudnia 2006 ciekawe jakiego watcha masz na myśli...Moze IWC Portuguese? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Najładniejszy zegarek na świecie!!! (przynajmniej tak mi się wydaje na tę chwilę) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #2408 Napisano 1 Grudnia 2006 och :oops: nie nie, nie ta liga.... taki zwykły... Z 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guerero 0 #2409 Napisano 1 Grudnia 2006 a ja mam DA36!!i jestem zachwycony!! pozdrawiam 0 pozdrawiam!guerero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #2410 Napisano 1 Grudnia 2006 no jest świetny, ale jedynie 40mm zdaje się. Ja nie mogę zejść poniżej 42mm, a tak naprawdę to myślę, że odnajdę się gdzieś przy 47mm. :oops: 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2411 Napisano 1 Grudnia 2006 Z tymi średnicami kopert zegarków to jakieś szaleństwo. Już nawet 40 mm Wam nie wystarcza :?:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2412 Napisano 1 Grudnia 2006 Z tymi średnicami kopert zegarków to jakieś szaleństwo. dokładnie. zresztą sam temu szaleństwu uległem i też do niedawna myślałem że "poniżej 42 mm nie zejdę". Ale minęło. Teraz noszę 36 mm, przedwczoraj było 34 mm, a Slava 37 mmm wydaje się wręcz duża Zresztą, na odbiór wielkości zegarka ma wpływ wiele elementów - długość koperty, jej grubość, kształt i wielkość uszu, design, wielkość tarczy, nawet rodzaj paska / bransolety .... sama średnica jeszcze nic nie mówi. 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #2413 Napisano 1 Grudnia 2006 Zresztą, na odbiór wielkości zegarka ma wpływ wiele elementów - długość koperty, jej grubość, kształt i wielkość uszu, design, wielkość tarczy, nawet rodzaj paska / bransolety .... sama średnica jeszcze nic nie mówi. dobrze mowi, dac mu wodki a szalenstwo zaczyna sie dopiero powyzej 47mm :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEAMASTER 0 #2414 Napisano 1 Grudnia 2006 0 FREUDE AM FAHREN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2415 Napisano 1 Grudnia 2006 Jaki zegarek masz dziś na ręku? U mnie niezmiennie VC... dzisiaj w sweterku 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Stan #2416 Napisano 1 Grudnia 2006 U mnie niezmiennie VC... dzisiaj w sweterku 8) Jako stary Klubowicz (choć ostatnio pod nowym nickiem) stwierdzam, że nie pamiętam tak- brutalnego- bezczelnego- skandalicznego- sadystycznego- oburzającego- wstrząsającego- itd. itp.przypadku okrucieństwa psychicznego, jak ten pożałowania godny wyskok Mariusza! Proletariusze wszystkich Klubów łączcie się!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2417 Napisano 1 Grudnia 2006 Stan,rozumiem, sweter do zegarka nie pasuje :?: :roll:. Poprawię się następnym razem i założę dres z trzema gustownymi paskami :twisted: :twisted: :twisted: :wink:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #2418 Napisano 1 Grudnia 2006 chyba mu chodzilo o to ze zegarek ladny ? swoja droga rzeczywiscie niezly chociaz dla mnie troche za prosty, ale i tak fjanie by bylo taki miec, gratulacje Krell 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2419 Napisano 1 Grudnia 2006 następnym razem i założę dres z trzema gustownymi paskami To ciekawe, zrób to! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2420 Napisano 2 Grudnia 2006 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #2421 Napisano 2 Grudnia 2006 Jak w mundurze 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość superboy1 #2422 Napisano 2 Grudnia 2006 U mnie dzisiaj Certina Ds Action, jutro chyba założę Atlantica. Wybór mam ułatwiony bo nie mam innych zagarków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #2423 Napisano 2 Grudnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #2424 Napisano 2 Grudnia 2006 Ładny Jaeger. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2425 Napisano 2 Grudnia 2006 Eee tam, ladne koronki 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach