S-3 244 #84551 Napisano 13 Kwietnia 2015 Swietna fotka, swietny klimat. Dzięki. Tu masz jeszcze dwa z tej serii ale z rolkiem.http://zegarkiclub.pl/forum/topic/104200-klub-mi%C5%82o%C5%9Bnik%C3%B3w-officine-panerai/page-21 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #84552 Napisano 13 Kwietnia 2015 Sam nie wiem co o nim myśleć.... co ten Brajtek taki mały ? myślałem że one są tylko w wersji 42mm, chyba że masz taki ogromny nadgarstek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #84553 Napisano 13 Kwietnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickt 99 #84554 Napisano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) To jest 42mm....tylko tak mi się ułożył, ja mam nadgarstek dosyć szeroki ale płaski i taki trochę kościsty, i właśnie na tej kości mi się ułożył, bo zawsze mi się tak zegarki przekręcają :/ ....znaczy nie zawsze, jakoś na skórze najlepiej się układają (w sensie jakiegoś gada, a nie na mojej )Może zrobię jakieś zdjęcie jak będę miał czym, to będzie widać rozmiar.BTW nadgarstek w obwodzie mam jakieś 17,5-18cm ....aaaa i zegarek noszę bardzo nisko, zaraz przy dłoni....Zobacz poniżej, to Sevenfriday czyli kwadratowy telewizor o rozmiarze 47mm x 47,6mm :/ Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez nickt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1087 #84555 Napisano 13 Kwietnia 2015 Zmiana 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickt 99 #84556 Napisano 13 Kwietnia 2015 Zaskakująco dobrze tej Alpinie na tej pomarańczowej gumie....w życiu bym nie pomyślał o takim połączeniu, jak już to czerwona guma...ale wygląda dobrze.....tej Alpinie we wszystkim dobrze....ja poluję na extreme regulator w tej kopercie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #84557 Napisano 13 Kwietnia 2015 @Nickt - powiem Ci że nawet taki olbrzym jak Sevenfriday znika na tym Twoim 18cm nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickt 99 #84558 Napisano 13 Kwietnia 2015 Kiedyś założyłem taki wątekhttp://www.czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=19976&highlight=nadgarstkoweTam pokazywałem kilka zegarków na moim nadgarstku.....w sumie już mocno nieaktualne....ale wielkość pozostała Musiałbym to swoją drogą uaktualnić... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #84559 Napisano 13 Kwietnia 2015 dwa piękne zegarki i oba na bazarku, to znaczy że niedługo będzie jeden ale z koroną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #84560 Napisano 13 Kwietnia 2015 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sparrow 125 #84561 Napisano 13 Kwietnia 2015 Czekalem na fote tego modelu. Bardzo fajna sztuka. Czy mozna prosic z roznych katow i dekiel? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #84562 Napisano 13 Kwietnia 2015 @Xpovoc marzy mi się protoplasta Twojego Tudora... Póki co takie: 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #84563 Napisano 13 Kwietnia 2015 A ja dzisiaj do korzeni. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gryson 5 #84564 Napisano 13 Kwietnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolor 38 #84565 Napisano 13 Kwietnia 2015 Sam nie wiem co o nim myśleć.... A cóż Ty chcesz od niego? piękny zegarek, co prawda na bransolecie mu dużo lepiej, ale i tak ma wiele plusów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickt 99 #84566 Napisano 13 Kwietnia 2015 Właśnie mi ta guma strasznie nie pasi :/ W limitce niebieskiej którą ma kolega Wraq zrobili nowy pasek pro diver 3 który jest trochę lepszy ale to ciągle guma... Myślę nad paskiem czarnym z żółtym przeszyciem...ale to jeszcze chwilę zajmie nim się zrobi Bransoleta mi się podoba ....ale nie w tej wersji bo jest cała polerowana i błyszczy się mega a i pewnie tak samo rysuje.... Każdy ma jakiegoś bzika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin666 0 #84567 Napisano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) .. Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Marcin666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41843 #84568 Napisano 13 Kwietnia 2015 oTrochę świeci Po wejściu na klatkę schodową:Po krótkim naświetleniu z Monsterem, tylko Monsterek świeci długo a Buran stopniowo coraz słabiej... wskazówki nieco dłużej niż reszta Jeszcze bardziej mi się podoba. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolor 38 #84569 Napisano 13 Kwietnia 2015 Właśnie mi ta guma strasznie nie pasi :/ W limitce niebieskiej którą ma kolega Wraq zrobili nowy pasek pro diver 3 który jest trochę lepszy ale to ciągle guma... Myślę nad paskiem czarnym z żółtym przeszyciem...ale to jeszcze chwilę zajmie nim się zrobi Bransoleta mi się podoba ....ale nie w tej wersji bo jest cała polerowana i błyszczy się mega a i pewnie tak samo rysuje.... Każdy ma jakiegoś bzika Mam tego Breitlinga na bransolecie i z białym ringiem w środku i nie narzekam na bransoletę. W salonie, gdy go oglądałem pod silnym światłem błyszczała się niemiłosiernie, jednak na co dzień nie widać tego, a wygląda z pewnością ciekawiej niż ta z Omegi Seamastera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapsel110 64 #84570 Napisano 13 Kwietnia 2015 od samego rana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 93 #84571 Napisano 13 Kwietnia 2015 Na dziś wystarczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #84572 Napisano 13 Kwietnia 2015 Dzieki koledze ulotny na forum przybedzie pewnie pare alpinek bo zdjecia sa kuszace swoja droga jak wypada ta alpina na tle konkurentow? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1087 #84573 Napisano 13 Kwietnia 2015 Dzieki koledze ulotny na forum przybedzie pewnie pare alpinek bo zdjecia sa kuszace swoja droga jak wypada ta alpina na tle konkurentow? Dzięki, o dziwo jak już pisałem to drugie, udane podejście do tego zegarka, za tą cenę nie miałem nic lepszego, oczywiście nie piszę o cenie rynkowej Koperta ciekawa, ładna kombinacja szczotki i polerki, krótkie uszy, ładnie leży na ręce, dosyć płaska, świetna tarcza, głęboka czerń, super AR, ładne indeksy, fajna ramka jak i same okienko daty, może wskazówki najsłabsze, ale to w sumie drobnostka, polecam 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4115 #84574 Napisano 13 Kwietnia 2015 Dzięki, o dziwo jak już pisałem to drugie, udane podejście do tego zegarka, za tą cenę nie miałem nic lepszego, oczywiście nie piszę o cenie rynkowej Koperta ciekawa, ładna kombinacja szczotki i polerki, krótkie uszy, ładnie leży na ręce, dosyć płaska, świetna tarcza, głęboka czerń, super AR, ładne indeksy, fajna ramka jak i same okienko daty, może wskazówki najsłabsze, ale to w sumie drobnostka, polecam Miałem okazję zobaczyć. Świetny zegar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #84575 Napisano 13 Kwietnia 2015 Dzięki, o dziwo jak już pisałem to drugie, udane podejście do tego zegarka, za tą cenę nie miałem nic lepszego, oczywiście nie piszę o cenie rynkowej Koperta ciekawa, ładna kombinacja szczotki i polerki, krótkie uszy, ładnie leży na ręce, dosyć płaska, świetna tarcza, głęboka czerń, super AR, ładne indeksy, fajna ramka jak i same okienko daty, może wskazówki najsłabsze, ale to w sumie drobnostka, polecam A miałeś kiedyś Sumo? 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach