Pawel2499 147 #85726 Napisano 30 Kwietnia 2015 Mateusz, dekiel robi robotę, jest na co popatrzeć ! wczorajsze słonko bo dziś pochmurno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84772 #85727 Napisano 30 Kwietnia 2015 W pracy. I po pracy. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1072 #85728 Napisano 30 Kwietnia 2015 Podoba mi się Mi też 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1072 #85729 Napisano 30 Kwietnia 2015 Kurcze, przyjemna. Chodzić za mną zaczyna Za mną też chodziła, gorzej że nie tylko ona 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #85730 Napisano 30 Kwietnia 2015 W majówkę w kosmos nie latam Prawie robi wielką różnicę.Jednak lepiej dokupić 3573 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #85731 Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Ten dekiel mi się bardziej podoba od oryginalnego, a i możliwość powrotu do stali jest dobra bo kto wie kiedy w kosmos trzeba będzie lecieć Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Mateusz Dąbrowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 694 #85732 Napisano 30 Kwietnia 2015 W mym moonwatchu mam tył z org deklem przeszklonym i według mnie napisy robią robotę na tym deklu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #85733 Napisano 30 Kwietnia 2015 W mym moonwatchu mam tył z org deklem przeszklonym i według mnie napisy robią robotę na tym dekluTeż tak uważam, ale to kwestia gustu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 694 #85734 Napisano 30 Kwietnia 2015 Dokładnie juz nie poruszając wątków bo bądź boże nie jestem żadnym pajacem Jeden kupi rolka za 20 koła drugi seiko za ta kwotę. Amen 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stalowy 645 #85735 Napisano 30 Kwietnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #85736 Napisano 30 Kwietnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #85737 Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Dokładnie juz nie poruszając wątków bo bądź boże nie jestem żadnym pajacemJeden kupi rolka za 20 koła drugi seiko za ta kwotę. AmenNie bardzo rozumiem miejsce rolko-seikowej opozycji tutaj Co do napisów - napisy mam najlepsze na stalówce, zaś na 3573.50 do tego są napisy niezgodne z prawdą, co jest dla mnie już całkowitym wieśniactwem (ze strony Omegi).Ponadto dekielek Preika leży naprawdę świetnie, nie wiem nawet czy nie wygodniej jak oryginalny (do oceny po dłuższym noszeniu). Wygląd od boku ciekawszy, bo okrągły dekiel ładnie współgra z bezelem tworząc ciekawą linię koperty. Last but not least bardziej podoba mi się wykończenie 1861 niż 1863 w tym konkretnym zegarku - zadbana szlifem surowość jedynki bardziej pasuje klimatem do Speediego Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Mateusz Dąbrowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1072 #85738 Napisano 30 Kwietnia 2015 Ciągle 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #85739 Napisano 30 Kwietnia 2015 Ciągle Ładny zegar z niej zrobiłeś A u mnie troszkę ostatnio zaniedbany kfarcyk 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4083 #85740 Napisano 30 Kwietnia 2015 Sarbik na rekinie, sam pasek miękko układa się na nadgarstku, ale nie wiem czy to nie wygląda zbyt masywnie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KonradR 34 #85741 Napisano 30 Kwietnia 2015 Na powitanie majówki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #85742 Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Na powitanie majówki Twoja wersja PO (jeśli to jest 42 mm), guma z PO Ulotnego i byłby mój ideał.. BB może czuć się zagrożony.. Oo łaskawco No ba choć w rzeczywistości wygląda to trochę inaczej Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez zeRo_Six 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #85743 Napisano 30 Kwietnia 2015 Od czasu kiedy ogród zaczął rozkwitać, zegarki będą miały kwiatowe tło, a na koniec powstanie galeria kwiatowo zegarkowa. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #85744 Napisano 30 Kwietnia 2015 Dokładnie juz nie poruszając wątków bo bądź boże nie jestem żadnym pajacemJeden kupi rolka za 20 koła drugi seiko za ta kwotę. Amen A trzeci jedno i drugie Co do napisów - napisy mam najlepsze na stalówce, zaś na 3573.50 do tego są napisy niezgodne z prawdą, co jest dla mnie już całkowitym wieśniactwem (ze strony Omegi).Ponadto dekielek Preika leży naprawdę świetnie, nie wiem nawet czy nie wygodniej jak oryginalny (do oceny po dłuższym noszeniu). Wygląd od boku ciekawszy, bo okrągły dekiel ładnie współgra z bezelem tworząc ciekawą linię koperty. Last but not least bardziej podoba mi się wykończenie 1861 niż 1863 w tym konkretnym zegarku - zadbana szlifem surowość jedynki bardziej pasuje klimatem do Speediego Ale do 3570 chyba nie pasuje oryginalny, przeszklony dekielek? Mi wykończenie 1861 za bardzo kojarzy się z Poljotami, wolę jednak to z 1863...A dodatkowo nie wyobrażam sobie noszenia na co dzień wersji z hesalitem, więc wybór jest prosty.Napisy na dekielku też mi nie przeszkadzają, z dwojga złego wolę je tu, niż na tarczy. PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #85745 Napisano 30 Kwietnia 2015 Wreszcie fajny zegarek w temacie- czyli można 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #85746 Napisano 30 Kwietnia 2015 Ale do 3570 chyba nie pasuje oryginalny, przeszklony dekielek?(...)Napisy na dekielku też mi nie przeszkadzają, z dwojga złego wolę je tu, niż na tarczy. Potrzebny jest dystans (spacer) aby zniwelować różnicę wynikającą z braku osłonki magnetycznej - w przypadku oryginalnej jej instalacja jest skomplikowana (wymaga wyjęcia mechanizmu), w przypadku Preika wystarczy dołożyć część bez ruszania werku. Napisy na deklu też mi nie przeszkadzają i też wolę je tam niż na tarczy - o ile są zgodne z prawdą. Tekst "The first and only watch worn on the moon" znajdujący się na oryginalnych przeszklonych dekielkach to fałsz, bowiem poza Speedmasterami na powierzchni księżyca były co najmniej dwa inne zegarki. A zatem co prawda first, ale zdecydowanie nie only. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #85747 Napisano 30 Kwietnia 2015 Burzliwa dyskusja, jak zwykle zdania podzielone. Jak dla mnie do zaakceptowania, ale jako drugi. Zawsze można wrócić do oryginału. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22302 #85748 Napisano 30 Kwietnia 2015 Sarbik na rekinie, sam pasek miękko układa się na nadgarstku, ale nie wiem czy to nie wygląda zbyt masywnie... Moim zdaniem wygląda bardzo dobrze, chociaż rzeczywiście nie jest szczególnie delikatny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4083 #85749 Napisano 30 Kwietnia 2015 Moim zdaniem wygląda bardzo dobrze, chociaż rzeczywiście nie jest szczególnie delikatny.Dzięki za opinię. Mam go na ręku na tym pasku od około godziny i muszę stwierdzić, że jeżeli chodzi o ułożenie na nadgarstku, to jest genialny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argok 0 #85750 Napisano 30 Kwietnia 2015 To i ja dzisiaj seiko dorzucę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach