oprzemyslaw 4945 #85726 Napisano 30 Kwietnia 2015 Sarbik na rekinie, sam pasek miękko układa się na nadgarstku, ale nie wiem czy to nie wygląda zbyt masywnie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KonradR 34 #85727 Napisano 30 Kwietnia 2015 Na powitanie majówki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #85728 Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Na powitanie majówki Twoja wersja PO (jeśli to jest 42 mm), guma z PO Ulotnego i byłby mój ideał.. BB może czuć się zagrożony.. Oo łaskawco No ba choć w rzeczywistości wygląda to trochę inaczej Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez zeRo_Six 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #85729 Napisano 30 Kwietnia 2015 Od czasu kiedy ogród zaczął rozkwitać, zegarki będą miały kwiatowe tło, a na koniec powstanie galeria kwiatowo zegarkowa. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #85730 Napisano 30 Kwietnia 2015 Dokładnie juz nie poruszając wątków bo bądź boże nie jestem żadnym pajacemJeden kupi rolka za 20 koła drugi seiko za ta kwotę. Amen A trzeci jedno i drugie Co do napisów - napisy mam najlepsze na stalówce, zaś na 3573.50 do tego są napisy niezgodne z prawdą, co jest dla mnie już całkowitym wieśniactwem (ze strony Omegi).Ponadto dekielek Preika leży naprawdę świetnie, nie wiem nawet czy nie wygodniej jak oryginalny (do oceny po dłuższym noszeniu). Wygląd od boku ciekawszy, bo okrągły dekiel ładnie współgra z bezelem tworząc ciekawą linię koperty. Last but not least bardziej podoba mi się wykończenie 1861 niż 1863 w tym konkretnym zegarku - zadbana szlifem surowość jedynki bardziej pasuje klimatem do Speediego Ale do 3570 chyba nie pasuje oryginalny, przeszklony dekielek? Mi wykończenie 1861 za bardzo kojarzy się z Poljotami, wolę jednak to z 1863...A dodatkowo nie wyobrażam sobie noszenia na co dzień wersji z hesalitem, więc wybór jest prosty.Napisy na dekielku też mi nie przeszkadzają, z dwojga złego wolę je tu, niż na tarczy. PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #85731 Napisano 30 Kwietnia 2015 Wreszcie fajny zegarek w temacie- czyli można 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #85732 Napisano 30 Kwietnia 2015 Ale do 3570 chyba nie pasuje oryginalny, przeszklony dekielek?(...)Napisy na dekielku też mi nie przeszkadzają, z dwojga złego wolę je tu, niż na tarczy. Potrzebny jest dystans (spacer) aby zniwelować różnicę wynikającą z braku osłonki magnetycznej - w przypadku oryginalnej jej instalacja jest skomplikowana (wymaga wyjęcia mechanizmu), w przypadku Preika wystarczy dołożyć część bez ruszania werku. Napisy na deklu też mi nie przeszkadzają i też wolę je tam niż na tarczy - o ile są zgodne z prawdą. Tekst "The first and only watch worn on the moon" znajdujący się na oryginalnych przeszklonych dekielkach to fałsz, bowiem poza Speedmasterami na powierzchni księżyca były co najmniej dwa inne zegarki. A zatem co prawda first, ale zdecydowanie nie only. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #85733 Napisano 30 Kwietnia 2015 Burzliwa dyskusja, jak zwykle zdania podzielone. Jak dla mnie do zaakceptowania, ale jako drugi. Zawsze można wrócić do oryginału. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 28265 #85734 Napisano 30 Kwietnia 2015 Sarbik na rekinie, sam pasek miękko układa się na nadgarstku, ale nie wiem czy to nie wygląda zbyt masywnie... Moim zdaniem wygląda bardzo dobrze, chociaż rzeczywiście nie jest szczególnie delikatny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4945 #85735 Napisano 30 Kwietnia 2015 Moim zdaniem wygląda bardzo dobrze, chociaż rzeczywiście nie jest szczególnie delikatny.Dzięki za opinię. Mam go na ręku na tym pasku od około godziny i muszę stwierdzić, że jeżeli chodzi o ułożenie na nadgarstku, to jest genialny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argok 0 #85736 Napisano 30 Kwietnia 2015 To i ja dzisiaj seiko dorzucę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #85737 Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Potrzebny jest dystans (spacer) aby zniwelować różnicę wynikającą z braku osłonki magnetycznej - w przypadku oryginalnej jej instalacja jest skomplikowana (wymaga wyjęcia mechanizmu), w przypadku Preika wystarczy dołożyć część bez ruszania werku.Napisy na deklu też mi nie przeszkadzają i też wolę je tam niż na tarczy - o ile są zgodne z prawdą. Tekst "The first and only watch worn on the moon" znajdujący się na oryginalnych przeszklonych dekielkach to fałsz, bowiem poza Speedmasterami na powierzchni księżyca były co najmniej dwa inne zegarki. A zatem co prawda first, ale zdecydowanie nie only.Lubię pełne dekle za ich surowość ale szkiełka mają wartość dodaną dla nieotwierających lub posiadających zegarki na gwarancji...ten Twój po zmianie wygląda jak kapsuła statku kosmicznego ( czyli nadal w temacie ) - mam nadzieję ,że dasz przymierzyć - porównam jak zmienia się dopasowanie do nadgarstkaA ja dziś budżetowo.... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4945 #85738 Napisano 30 Kwietnia 2015 To i ja dzisiaj seiko dorzucę Cały czas żałuję, że się swojego pozbyłem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #85739 Napisano 30 Kwietnia 2015 Sent from my Z30 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4945 #85740 Napisano 1 Maja 2015 Buran na nowym nato 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1136 #85741 Napisano 1 Maja 2015 bry! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 181 #85742 Napisano 1 Maja 2015 Garniturowo ImageUploadedByTapatalk1429793888.624739.jpgmJest klimat 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mordaf 28 #85743 Napisano 1 Maja 2015 Świątecznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 28265 #85744 Napisano 1 Maja 2015 Buran na nowym natoTen zestaw jest rewelacyjny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart146 7 #85745 Napisano 1 Maja 2015 Dziś tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fraktale 2020 #85746 Napisano 1 Maja 2015 0 <script src="//widget.time.is/t.js"></script> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1401 #85747 Napisano 1 Maja 2015 Ładny zegar z niej zrobiłeś A u mnie troszkę ostatnio zaniedbany kfarcyk Dzięki, kfarcyk też ładny Moim zdaniem wygląda bardzo dobrze, chociaż rzeczywiście nie jest szczególnie delikatny. Nie podoba mi się 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4945 #85748 Napisano 1 Maja 2015 Ten zestaw jest rewelacyjny.Dzięki. Skórzane nato musi się najpierw ułożyć na poduszce, ale czuję, że jak ponoszę trochę, to będzie bardzo wygodny. I ta skóra ma fajny zapach świeżości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4945 #85749 Napisano 1 Maja 2015 Dzięki, kfarcyk też ładny Nie podoba mi się Kurcze, jak się nie podoba, to nie wiem czy nie powinienem go sprzedać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1401 #85750 Napisano 1 Maja 2015 Kurcze, jak się nie podoba, to nie wiem czy nie powinienem go sprzedać To Ci pomogę, wezmę go żebyś nie musiał męczyć się ze sprzedażą 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach