Smycel 4770 #86876 Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) dubel Edytowane 16 Maja 2015 przez Smycel 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41746 #86877 Napisano 16 Maja 2015 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #86878 Napisano 16 Maja 2015 Ostatnio wiało nudą, ale ten weekend przyniósł wiele ciekawych rodzynków... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #86879 Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) Ostatnio wiało nudą, ale ten weekend przyniósł wiele ciekawych rodzynków...jak wieje nuda.. to moze sam kiedys cos wkleisz ... bo jak narazie, to chyba tylko kometujesz Edytowane 16 Maja 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #86880 Napisano 16 Maja 2015 wkleja wkleja słabo obserwujesz..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #86881 Napisano 16 Maja 2015 mozliwe slaby obserwator zemnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41746 #86882 Napisano 16 Maja 2015 jak wieje nuda.. to moze sam kiedys cos wkleisz ... bo jak narazie, to chyba tylko kometujesz Wkleja. Ma kilka bardzo fajnych Seiko. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #86883 Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) Panowie!wiem,wiem...chcialem Go zmotywowac, by wkleil cos fajnego Edytowane 16 Maja 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #86884 Napisano 16 Maja 2015 Strasznie mi sie podoba to logo agencji,wyglada to profesjonalnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #86885 Napisano 16 Maja 2015 Strasznie mi sie podoba to logo agencji,wyglada to profesjonalnie No ten model jest poświęcony chyba tej agencji dlatego w nazwie ma "NUMA Blue" Doxa ma sporo limitek związanych z divingiemSą to z krwi i kości divy i ma to odbicie jeszcze w historii Pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimson79 152 #86886 Napisano 16 Maja 2015 Było słoneczko był i Casio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #86887 Napisano 16 Maja 2015 u mnie pochmurno za oknem...i ,,achojrouhr,, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whitetwite 1 #86888 Napisano 16 Maja 2015 Wysłane z mojego iPhone przez TapatalkŚwietny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #86889 Napisano 16 Maja 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #86890 Napisano 16 Maja 2015 Panowie!wiem,wiem...chcialem Go zmotywowac, by wkleil cos fajnego ja też Cię zmotywuję, ten avatar nie pasuje do twojej osoby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #86891 Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) niemartw sie o moj avatar pasuje i to bardzo pokaz te seiko... bo wszyscy chwala tego japona Edytowane 16 Maja 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #86892 Napisano 16 Maja 2015 masz, na przekór Wszystkim... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #86893 Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) ladny orient.. musze przyznac slabo sie znam na orientach, ale to chyba jeden z najwyzszych modeli tej marki? Edytowane 16 Maja 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #86894 Napisano 16 Maja 2015 NIE, jest jeszcze jedna półka -> Orient Royal, czyli potwierdzony większy procent ręcznej roboty i regulacji oraz rozszerzona gwarancja z darmowym przeglądem w JP. Specjalizowany pod tamten rynek, małe rozmiary i większości mechanizmy spotykanie już w Orient Star.Czyli cos dla smakoszy a dla nas w wolnym tłumaczeniu słabszy stosunek ceny do skoku jakości ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #86895 Napisano 16 Maja 2015 dzieki za odpowiedz.niewiedzialem, ze orient ma az 3 polki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzalonyJackPirat 53 #86896 Napisano 16 Maja 2015 jak wieje nuda.. to moze sam kiedys cos wkleisz ... bo jak narazie, to chyba tylko kometujesz Burns ma chyba najlepsza kolekcje japoncow szacun, ze docenia kunszt zegarmistrzostwa nie patrzac na napis 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #86897 Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) Zapewniam was, że są LEPSI, zarówno starsi i jak i młodsi stażem. Z czasem jest jednak tak; że człowiek dojrzewa, kolekcja staje się usystematyzowana, człowiek chce więcej lub mniej, czasem jest tak, że człowiek ma wylane na zegarki i na to forum, przestaje się chcieć, sam nie wie czego chce, kończą się pieniądze a jeszcze lepiej, że mogłoby skończyć się zamiłowanie ... itd Najgorsze w tej chorobie jednak jest to, że te wszystkie zaburzenia przeplatają się i choroba może stać się nieuleczalna, Ja aktualnie jadę na wstecznym, ale sam nie wiem ile jeszcze wytrzymam ... - chore A na pokazywanie zegarków w tym temacie mam wylane, ponieważ te zegarki mają i cieszą mnie.Pewnie więcej jest w dziale JP. Jeżeli już coś mnie napadnie to nie z chwalipięctwa, a ew pokazanie drogi co warto kupić ... (chociaż widać, że na niektóre modele brak chętnych i niektóre zegarki można w PL liczyć w 1 góra 2 sztukach). Ciekawe jest jednak to, że Polacy podróżują i czasem trafiają się ni z gruchy, ni z pietruchy zegarki, o których człowiek nie zdążył jeszcze dobrze pomyśleć ... Edytowane 16 Maja 2015 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #86898 Napisano 16 Maja 2015 Widzę, że służy... I mysle ze bedzie sluzyl jeszcze dlugo dlugo:) ŚwietnyDzieki! Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzalonyJackPirat 53 #86899 Napisano 16 Maja 2015 Najwazniejsze, ze doceniasz kunszt, a nie znaczek na tarczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #86900 Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) Najwazniejsze, ze doceniasz kunszt, a nie znaczek na tarczy Mysle, ze jak ktos tu juz zagosci i zostanie na ,,moment", to przestaje zwracac uwage na znaczki @Burns, tez mam czasami tak, ze bym to wszystko rzucil... Ale pozniej tak siedze, wlaczam komputer, ogladam jakies filmy itd. Ale po chwili i tak wracam do zegarkow...To juz jest NASZ swiat i musimy sie z tym pogodzic ja sobie obiecalem, ze niebede kupowal juz zegarkow... Kiedy niemoge tego przezwyciezyc... Chocbym kupil najtanszego kasztana, to i tak sprawia mi to wielka radosc.Ostatnio kupilem citizena za 8 euro.Dzisiaj przyszedl do mnie znajomy...,, Pochwalilem,, mu się ze mam nowy zegarek.Poprosil bym mu pokazal co kupilem... Przynioslem tego starego citizena z lat 70' a on popatrzyl na mnie blagalnym wzrokiem... Bo cieszylem sie jak dzieciak gdy usłyszal ile zaplacilem,to juz wogole Edytowane 16 Maja 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach