Gość SPORTURA 01 #3151 Napisano 9 Lutego 2007 Piękny ten ZENITH ehh :x 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #3152 Napisano 10 Lutego 2007 No ba, poluję na oryginał z lat 60 w dobrym stanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #3153 Napisano 10 Lutego 2007 Grzesiu, ten jest do wzięcia :twisted: Białe złoto, nr. 041/250. A czy komuś podoba ię 'ten pierwszy'? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #3154 Napisano 10 Lutego 2007 A czy komuś podoba ię 'ten pierwszy'?Hmm, chyba mnie Master Calendar to był ostatni konkurent dla Compressor'a, na razie przegrał... :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3155 Napisano 10 Lutego 2007 Obiecałem to wypełniam prośbę. Co prawda nie w temacie, ale zawsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24190 #3156 Napisano 10 Lutego 2007 Nie parzy Cię w rękę ten Tissot? :wink: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3157 Napisano 10 Lutego 2007 A teraz Zenek solo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3158 Napisano 10 Lutego 2007 Nie parzy Cię w rękę ten Tissot? :wink: Prosił kolega klubowy, obiecałem - wypełniłem TISSOT jest na inne okazje i to początek zupełnie innej miłości. Ale do niej muszę dorosnąć, albo...zmienić żonę Ale filipie on też jest piękny i całkiem nieźe się prezentuje. Pozdrawiam Cię, ale dalej jestem troszeczkę obrażony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #3159 Napisano 10 Lutego 2007 Super ten Zenon :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #3160 Napisano 10 Lutego 2007 albo...zmienić żonę Andrzeju, nie życzę, ale jeśli to przeczyta Twoja żona... nie chciałbym być na Twoim miejscu :twisted: edit: Jak Zenek znalazł właściciela, odrazu zaczął się wszystkim podobać... :roll: Master Calendar to był ostatni konkurent dla Compressor'a, na razie przegrał... Wybór trudny, choć też poszedłbym w stronę Compressor'ów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3161 Napisano 10 Lutego 2007 Żeby się wam jeszcze bardziej podobał. Jeszcze jedno zdjęcie. Noszę go już 11 godz. i czuję się tak jakbym go miał całe życie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #3162 Napisano 10 Lutego 2007 Super zegarek SPORTURA. Gratuluje gustu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #3163 Napisano 10 Lutego 2007 edit: Jak Zenek znalazł właściciela, odrazu zaczął się wszystkim podobać...Nie żebyś był złym fotografem, ale zegarek wybitnie mi się nie podobał, a po zdjęciach Andrzeja :roll: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3164 Napisano 10 Lutego 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #3165 Napisano 10 Lutego 2007 Grzesiu, ten jest do wzięcia :twisted:Ten ze zdjęcia to, za przeproszeniem, replika (w poprawnym rozumieniu tego słowa). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #3166 Napisano 10 Lutego 2007 Nie żebyś był złym fotografem, ale zegarek wybitnie mi się nie podobał, a po zdjęciach Andrzeja :roll: 8) Chcesz mi powiedzieć, że zegarek zyskał w Twoich oczach w towarzystwie włosów naręcznych Andrzeja, czy co... ? Ten ze zdjęcia to, za przeproszeniem, replika (w poprawnym rozumieniu tego słowa). :shock: Nie mam odpowiedzi na Twoje argumenty... :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #3167 Napisano 10 Lutego 2007 Pawle specjalnie dla Ciebie z podziękowaniem i pozdrowieniami.To żeby ne było za słodko, bok zegarka mi się nie podoba - za bardzo zabudowana koronka i przyciski jakieś takie... Chcesz mi powiedzieć, że zegarek zyskał w Twoich oczach w towarzystwie włosów naręcznych Andrzeja, czy co... ?Męskie włosy jakoś mnie nie kręcą :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #3168 Napisano 10 Lutego 2007 Męskie włosy jakoś mnie nie kręcą :wink: ... bo już zacząłem się zastanawiać... :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #3169 Napisano 10 Lutego 2007 Ten zegarek i większość Zeno jest dla mnie skreślona ze względu na wskazówkę godzinową... ale na zdjęciu nadgarstkowym wygląda naprawdę ekstra. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3170 Napisano 10 Lutego 2007 Ten zegarek i większość Zeno jest dla mnie skreślona ze względu na wskazówkę godzinową... ale na zdjęciu nadgarstkowym wygląda naprawdę ekstra. Pawle, ale ta wskazówka w towarzysstwie oznaczeń godzinowych czuje się jak wsród swoich. Zmieniając wskazówkę godzinową myślę, że należałoby zmienić i minutową. A tak w całości jedna i druga się uzupełniają i bardzo ale to bardzo do siebie pasują. A pozatym ja nie dowidzę i tylko po tym delikatnym wybrzuszeniu wiem, która to jest godzinowa. Wierz mi w całości wygląda to naprawdę dobrze. Przyciski są też OK. I nie dokuczaj Wiktorowi :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #3171 Napisano 10 Lutego 2007 I nie dokuczaj Wiktorowi :evil: Spoko Andrzej, poradzę sobie 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #3172 Napisano 11 Lutego 2007 A u mnie nuda... cały czas to samo 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 348 #3173 Napisano 11 Lutego 2007 Życzę, aby Cię ta "nuda" trapiła jak najdłużej... :wink: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #3174 Napisano 11 Lutego 2007 taka nuda to przyjemność :shock: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3175 Napisano 11 Lutego 2007 Taka nuda, to nie nuda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach