Nagib 2 #3176 Napisano 11 Lutego 2007 Witam - dziś założyłem złotego MARVINA z lat 30-tych XX wieku - średnica z koronką 40/41mm.Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #3177 Napisano 11 Lutego 2007 :shock: Oszalałem :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3178 Napisano 11 Lutego 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3179 Napisano 11 Lutego 2007 feleksc, o,... o w mordę jeża zatkało mnie :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #3180 Napisano 11 Lutego 2007 MARVIN :shock: :shock: Genialny!!! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3181 Napisano 11 Lutego 2007 Nagib, do niego też dokładasz działkę :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #3182 Napisano 11 Lutego 2007 Ha! no ba! kolumbijską za 300 pesos 8) Master - dla Ciebie ubiorę go 18 lutego na zegarkowe Walentynki hehe :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #3183 Napisano 11 Lutego 2007 dziś sentymentalnie ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #3184 Napisano 11 Lutego 2007 Mik, fajny ten Longines 8) 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #3185 Napisano 11 Lutego 2007 Master - dla Ciebie ubiorę go 18 lutego na zegarkowe Walentynki hehe :oops:Nagib, trzymam Cię za słowo :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #3186 Napisano 12 Lutego 2007 Może nie dziś, ale jeszcze w sobotę Kliknij aby powiększyć. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #3187 Napisano 12 Lutego 2007 Witam - dziś BULOVA - utrzymana w sweterkowym klimacie:) pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #3188 Napisano 12 Lutego 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24828 #3189 Napisano 12 Lutego 2007 Michał, ładne zdjęcie to i gratuluję! Jak wrażenia?? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3190 Napisano 12 Lutego 2007 kurcze Bulova świetna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3191 Napisano 12 Lutego 2007 http://img122.imageshack.us/img122/6221/zodiac6largeve9.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #3192 Napisano 12 Lutego 2007 Ja zalozylem dzisiaj ten:http://img122.imageshack.us/img122/6013/zodiac3largegl9.jpghttp://img122.imageshack.us/img122/6221/zodiac6largeve9.jpg Dla mnie bomba - sam mu się przyglądałem. Jak wrażenia, jakość, "noszenie" takie tam Gdzieś widziałem filmik (youtube?) - sekundnik dziwnie chodził. Czy to był film z uszkodzonym egzemplarzem, czy one tak mają, że sekundnik nie płynie tylko skacze? P.S. Jesteś z okolic Katowic? Bo jeśli tak, może byśmy się spotkali na "przymiarkę"? 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24828 #3193 Napisano 12 Lutego 2007 Wydaje mi się, że chrono-craze jest raczej z okolic Ameryki Północnej 8) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #3194 Napisano 12 Lutego 2007 Nagib, mam nadzieję, że jak większość, masz dwie kończyny górne i na drugiej, na nasze zegarkowe walentynki, przyniesiesz właśnie tę Bulovę :!: :twisted: :shock: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #3195 Napisano 12 Lutego 2007 Wydaje mi się, że chrono-craze jest raczej z okolic Ameryki Północnej 8) To raczej daleko..... :roll: 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3196 Napisano 12 Lutego 2007 Dla mnie bomba - sam mu się przyglądałem. Jak wrażenia' date=' jakość, "noszenie" takie tam [/quote']Wrazenia calkiem pozytywne. CJak narazie, czas wskazuje w miare precyzyjnie (ok. 1.5-2 sek. "-" na dobe, po czym ok. 3 sek. "+". Jak dalej, nie wiem, bo poszedl w odstawke i nienakrecany stanal); wrzucilem go na nadgarstek dopiero dzisiaj i, jak narazie, wszystko wskazuje na to ze z czasem bedzie podobnie. Rowniez, czuje sie jego wage na nadgarstku (co mnie osobiscie nie przeszkadza, ale przez kogos innego moze to byc poczytane za minus; jest to raczej masywny czasomierz).Trudno powiedziec co bylo powodem skakania/braku plynnosci sekundnika w tym Zodiac-u na filmie (byc moze zludzenie skakania spowodowane bylo szybkoscia polaczenia z Internetem...? Trudno stwierdzic definitywnie). W moim Zodiac-u sekundnik chodzi plynnie i nie skacze.Niestety, nie jestem z okolic Katowic Sorry. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość danzig74 #3197 Napisano 12 Lutego 2007 Witam - dziś założyłem złotego MARVINA z lat 30-tych XX wieku - średnica z koronką 40/41mm.Pozdrawiam naprawde bomba!!!!!!!!! ja taki chce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #3198 Napisano 12 Lutego 2007 Jeśli chodzi o skaczący sekundnik w ZODIAC'u Tyle by było OT 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3199 Napisano 12 Lutego 2007 Jeśli chodzi o skaczący sekundnik w ZODIAC'u Tyle by było OT Hehe, rzeczywiscie wskazowka porusza sie w tym z YouTube jakos dziwnie, ewidentnie jest to jakis 'lemon.' W moim (jak i w trzech innych ktore w sklepie ogladalem) wskazowka chodzi normalnie (czyli plynnie, bez dziwacznego skakania). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #3200 Napisano 12 Lutego 2007 Nagib, mam nadzieję, że jak większość, masz dwie kończyny górne i na drugiej, na nasze zegarkowe walentynki, przyniesiesz właśnie tę Bulovę :!: :twisted: :shock: Marcin Witaj - niestety BULOVA wędruje do nowego nabywcy - na drugą kończynę obiecuję założyć DOXĘ z 1920 roku - równie wielką jak MARVINA.Obecnie mam tylko 4 męskie i 4 damskie w zbiorze - zaczynam kolekcjonować wg pewnych wyznaczników o których miło będzie podyskutować. Zatem do zobaczenia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach