neixet 11 #3351 Napisano 25 Lutego 2007 DAREK - gdy jakiś czas wyzbywałeś się "rodowych sreber" , trudno mi to było zrozumieć.Dziś widzę to inaczej :shock:Ja zdecydowanie wolalbym tamtego VC 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #3352 Napisano 26 Lutego 2007 Gratuluję Darku nowej maszyny Piękna... 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #3353 Napisano 26 Lutego 2007 Darku, Rafale WIELKIE gratulacje, oba zegarki są piękne 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #3354 Napisano 26 Lutego 2007 to jeszcze nie koniec , na coś te rodowe srebra poszły zresztą czesc jest nadal do kupienia TUTAJ http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....p=142614#142614 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #3355 Napisano 26 Lutego 2007 Po trzech lata noszenia kwarca Timex Ironman przyszedł czas na zmiane. Miał być automatyczny szwajcar ale jednak jako pierwszy jest ten oto piękny Seiko kupiony od naszego kolegi z klubu. Jestem kolejnym włascicielem tego zegareczka, a ciagle wygląda jak nowy. Narazie fotki zapodam z działu Oferuje które mnie przekonały do kupna i juz niedługo wstawie własne:) http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=10177 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3356 Napisano 26 Lutego 2007 Dzisiaj ten: http://img410.imageshack.us/img410/7056/ha...rap1largup0.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3357 Napisano 26 Lutego 2007 Ładny. :!: Nie wiedziałem, że Hamiltony mogą być takie ładne. :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #3358 Napisano 26 Lutego 2007 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1626 #3359 Napisano 26 Lutego 2007 HemiG pudełko ORSA jest nie na temat, rozpakuj je załóż zegarek na rękę pyknij fotkę - a nie podchody uskuteczniasz :? 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #3360 Napisano 26 Lutego 2007 To nie pudełko, to taki brzydki, kanciasty LEDowiec, jak wciśniesz przycisk (ukryty) to na wyświetlaczu napis ORSA zamieni sią w godzinę :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #3361 Napisano 26 Lutego 2007 HemiG pudełko ORSA jest nie na temat, rozpakuj je załóż zegarek na rękę pyknij fotkę - a nie podchody uskuteczniasz :? Bardzo mi przykro drogi jacusiu, za ten offtop i za to, że swym zdjęciem tak mocno uraziłem Twe poczucie estetyki. Nie mniej chciałbym Cię poinformować, że w wątku znajdują się też zdjęcia katalogowe, skany oraz różnorakie okołozegarkowe kompozycje. Myślę, że moje pudełko nie jest tutaj intruzem i jakoś specjalnie nie wyróżnia się na tle tej kolorowej maskarady. Ale to tylko moje zdanie. Poszukiwanie podobnych mi spamerów zalecam zacząć tutaj: http://zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=316&start=0 A poza tym to więcej luzu zalecam :wink: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Julian #3362 Napisano 26 Lutego 2007 Wg mnie takie zgadywanie jest ciekawe, a żadne zdjęcie zegarka lub jego pudełka nie jest offtopem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3363 Napisano 26 Lutego 2007 Ale HemiG pewnie masz swoje racje, ale my też mamy swoje oczekiwania. My oczekujemy od kolegów poszanowania i staramy się również robić to samo. Myślę, że nie ma się o co się spierać. Zrobiłeś fajne wejście, pokaż nam zegarek i będzie OK. Osobiście nie wierzę w to co Grześ napisał. To nie może być zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1626 #3364 Napisano 26 Lutego 2007 HemiG pudełko ORSA jest nie na temat, rozpakuj je załóż zegarek na rękę pyknij fotkę - a nie podchody uskuteczniasz :? Bardzo mi przykro drogi jacusiu, za ten offtop i za to, że swym zdjęciem tak mocno uraziłem Twe poczucie estetyki. Nie mniej chciałbym Cię poinformować, że w wątku znajdują się też zdjęcia katalogowe, skany oraz różnorakie okołozegarkowe kompozycje. Myślę, że moje pudełko nie jest tutaj intruzem i jakoś specjalnie nie wyróżnia się na tle tej kolorowej maskarady. Ale to tylko moje zdanie. Poszukiwanie podobnych mi spamerów zalecam zacząć tutaj: http://zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=316&start=0 A poza tym to więcej luzu zalecam :wink:Drogi HemiG zupełnie źle odebrałeś mojego posta, nie miałem na celu kierowanie jakichkolwiek złosliwości pod Twoim adresem, kontekst był raczej żartobliwy (jak twoja fotka) ja również zalecam więcej luzu 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #3365 Napisano 26 Lutego 2007 fot: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3366 Napisano 26 Lutego 2007 Czesc Temption Ten "Glycine Airman 2000" powyzej to podrobka (przynajmniej na 'fake' mi wyglada). Oryginalny Glycine Airman 2000 (czyli ta konkretnie wczesniejsza wersja ktorej powyzszy 'fake' ma byc odzwierciedleniem) ma oznacczenia na bezel-u wypelnione czarna farba (na Twoich zdjeciach oznaczenia nie sa malowane); 12/24 pomaranczowa wskazowka jest w oryginale dluzsza od wskazowki sekundnika, i to znacznie bo siega konca cyfer ktorymi oznaczone sa godziny (na powyzszym zdjeciu obie wskazowki sa takiej samej dlugosci); napisy na oryginale roznia sie od napisow zawartych na podrobce na powyzszych fotkach -- na oryginale litery sa dluzsze i bardziej starannie wykonane niz na egzemplarzu na powyzszych fotkach. Mam nadzieje ze sie nie pogniewasz za moj 'input' w kwestii Twojego czasomierza na powyzszych fotkach, napisalem to w celach informacyjnych i ku przestrodze dla innych ktorzy z taka podrobka mogliby ewentualnie miec doczynienia. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #3367 Napisano 26 Lutego 2007 11 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3368 Napisano 26 Lutego 2007 E-bay nie jest jedynym miejscem na swiecie gdzie nierzetelni sprzedawcy probuja wcisnac swoim przyszlym ewentualnym ofiarom swoje produkty zaliczajace sie do grupy tzw. 'knock-offs'; najwazniejsze jest aby byc na taka nierzetelnosc przygotowanym, potrafic rozroznic oryginal od podroby i oszukac sie nie dac (co, jak zycie pokazuje, nie wszystkim sie udaje... :wink: ) Pozdrawiam (i... wspolczuje?) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #3369 Napisano 27 Lutego 2007 11 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Stanisław Czerny #3370 Napisano 27 Lutego 2007 zbyt pochopna ocena - podróbkamoże poprostu inna data produkcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #3371 Napisano 27 Lutego 2007 a ja z innej "beczki" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Stanisław Czerny #3372 Napisano 27 Lutego 2007 świetny klasyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #3373 Napisano 27 Lutego 2007 Irku - świetny zegarek i sweterek też niczego sobie Wrzuć jakieś fotki z UG :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prezes777 0 #3374 Napisano 27 Lutego 2007 Gratuluje jest piękny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1269 #3375 Napisano 27 Lutego 2007 U mnie do 18:15 będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach