Gość seth11 #3626 Napisano 1 Kwietnia 2007 To nie jest ręka Sportury.Ta ze zdjęcia jest jakaś taka normalna.Andrzej ma zaś owłosione łapsko :wink: Porównajcie jego wcześniejsze zdjęcia :twisted: :twisted: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #3627 Napisano 1 Kwietnia 2007 Andrzej ma zaś owłosione łapsko :wink:dokladnie, pisalem wczesniej tylko nie zaglebialem sie w szczegoly, szczegolnie wlosy na zewnetrznej strony dloni 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość JUSUP #3628 Napisano 1 Kwietnia 2007 może sie wydepilował przed świętami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pompej #3629 Napisano 1 Kwietnia 2007 ja dziś taki: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #3630 Napisano 2 Kwietnia 2007 Pompej calkiem ladny:)Andrzej wiesz co ? Zrob fotke Panka z dzisiejsza gazeta :twisted: jak to na kryminalnych filmach robia z porwanymi to Ty zrob tak z Panerai wtedy Ci uwierzymy i bedziemy zazdroscic... :shock: pozdro 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pompej #3631 Napisano 2 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pompej #3632 Napisano 2 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3633 Napisano 2 Kwietnia 2007 Faktycznie liczba włosów w przyrodzie musi się zgadzać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #3634 Napisano 2 Kwietnia 2007 A ja dzisiaj klasycznie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #3635 Napisano 2 Kwietnia 2007 Tomek piekny ten Worldmaster, klasyka w pelnym tego slowa znaczeniu :wink: pozdrawiam i gratuluje 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #3636 Napisano 2 Kwietnia 2007 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #3637 Napisano 4 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #3638 Napisano 4 Kwietnia 2007 To jednak jeszcze go masz Ładna jest Mriya...A ja dziś w pracy z takim: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #3639 Napisano 4 Kwietnia 2007 A pewnie że mam I ciągle czekam na jakiś hand made pasek od Ciebie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #3640 Napisano 4 Kwietnia 2007 W zimowe wieczory dłubałem te paski z chęcią. Odkąd się zrobiło ciepło i dzień dłuższy, jakoś straciłem wenę. Chyba musisz do późnej jesieni poczekać... A nawet ja sam od pewnego czasu nosze wszystkie zegarki na paskach fabrycznych. Jakoś tak mnie naszło... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #3641 Napisano 4 Kwietnia 2007 Jak (prawie) zawsze - tu w okolicy Wisłoujścia. ... i jak widać dwa dni temu, ale dopiero wróciłem :-) Swietny masz zegarek! Az mi serce mocniej zabilo :cry: :wink: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #3642 Napisano 4 Kwietnia 2007 Temu zegarkowi kiedys darowałem drugie życie. Z kieszonki zrobiłem naręczny. Oryginalna koperta byla w tak fatalnym stanie że nie dało sie z nią nic zrobić, natomiast mechanizm i tarcza były w stanie bardzo dobrym.Dodatkowo dekiel jest szklany:)Taki custom sprzed prawie wieku. 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24300 #3643 Napisano 4 Kwietnia 2007 Trzeba było zostawić w starej kopercie.Koperta Fliegera i tarcza oraz wskazówki kieszonki - to nie przejdzie. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #3644 Napisano 4 Kwietnia 2007 Temu zegarkowi kiedys darowałem drugie życie. Z kieszonki zrobiłem naręczny. Oryginalna koperta byla w tak fatalnym stanie że nie dało sie z nią nic zrobić, natomiast mechanizm i tarcza były w stanie bardzo dobrym.Dodatkowo dekiel jest szklany, i taki był w oryginale:)Taki custom sprzed prawie wieku. 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #3645 Napisano 4 Kwietnia 2007 Trzeba było zostawić w starej kopercie.Koperta Fliegera i tarcza oraz wskazówki kieszonki - to nie przejdzie. Błędy młodości :twisted: 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3646 Napisano 4 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #3647 Napisano 4 Kwietnia 2007 A ja nie podzielam zdania Filipa, uważam, że kompozycja Longinesa jest udana i podoba mi się.Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #3648 Napisano 4 Kwietnia 2007 Felek, co to za piekielna maszyna? 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #3649 Napisano 4 Kwietnia 2007 Na pewno Casio G-shock ... pozdro! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #3650 Napisano 4 Kwietnia 2007 A już na pewno DW-004 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach