Gość eleventh #3901 Napisano 1 Maja 2007 Zmodyfikuję trochę temat i napiszę/pokażę jaki zegarek mam w tym tygodniu na ręku :wink: A ja dzisiaj taki :roll: Jutro taki A pojutrze to chyba taki 8) W piątek najlepsza szwajcarska marka :wink: A w sobotę to pewnie taki No a na niedzielę to już taki A w poniedziałek z pewnością cdn... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #3902 Napisano 1 Maja 2007 Jajacek wkońcu zobaczyłem DS-3 Twoją , że o Hamiltonie nie wspomnę Eleventh - świetny B&M a możesz pokazać dekiel :?: Breitling też niczego sobie 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #3903 Napisano 1 Maja 2007 Jajacek wkońcu zobaczyłem DS-3 Twoją , że o Hamiltonie nie wspomnę Eleventh - świetny B&M a możesz pokazać dekiel :?: Breitling też niczego sobie Ten dekiel to nic specjalnego :? choć zegarek w całości prezentuje się świetnie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #3904 Napisano 1 Maja 2007 Chodzi właśnie o te ząbki rolexowate - niewielu odkręci taki dekiel :!: ale ogólnie jest świetny - a dlaczego nic specjalnego - bo prosty wobec tego co rzekliby miłośnicy jednowskazówkowców - wielkie gratulacje - robi dobre wrażenie . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #3905 Napisano 1 Maja 2007 Elewenth świetne zegareczki a Breitling - fiu fiu 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3906 Napisano 1 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helion 1 #3907 Napisano 2 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #3908 Napisano 2 Maja 2007 Grzegorz :shock: :shock: :shock: Przeogromne gratki za tak wspaniałą kolekcje zwłaszcza Omegi coś pieknego:) normalnie az sie na sercu lepiej robi jak widze takie zegarki... pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość BLF #3909 Napisano 3 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #3910 Napisano 3 Maja 2007 Eleventh, a jednak Omegi ponad wszystkie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #3911 Napisano 3 Maja 2007 BLF - jest świetny, takiej wersji Światowca jeszcze nie widziałem :shock: 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość BLF #3912 Napisano 3 Maja 2007 BLF - jest świetny, takiej wersji Światowca jeszcze nie widziałem :shock:Postaram się zrobić kilka lepszych zdjęć i umieścić w Galerii to moglibyśmy tam wymienić kilka uwag o tym modelu. Ten zegarek jest z połowy lat pięćdziesiątych ubiegłego wieku, a z tego co słyszałem to Atlantic zaczął swój "złoty okres" w Polsce w latach sześćdziesiątych, czyli kilka lat później. Jednak raz czy dwa widziałem na Allegro bardzo podobny model z angielskim napisem Worldmaster, więc wnioskuję, że był on też sprzedawany w Polsce (bo o ile się nie mylę to modele na rynek niemiecki miały napis po niemiecku, na szwedzki po szwedzku, a na polski po angielsku). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #3913 Napisano 3 Maja 2007 jedenasty, super kolekcja !!! 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #3914 Napisano 3 Maja 2007 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #3915 Napisano 3 Maja 2007 A ja dzisiaj przeprosiłem się z Zenkiem - choć może powinienem założyć Błonie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ati #3916 Napisano 3 Maja 2007 Gibber, bardzo ładne zdjęcie. Filmowe takie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #3917 Napisano 3 Maja 2007 Chyba już gdzieś wklejałem,ale po zdjęciu Gibbera tak mi się skojarzyło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #3918 Napisano 3 Maja 2007 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #3919 Napisano 3 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ati #3920 Napisano 3 Maja 2007 Twoja nowa Glycine prezentuje się znakomicie Jeszcze raz gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 353 #3921 Napisano 3 Maja 2007 Słaba jakość zdjęć nie pozwala na umieszczenie ich w galerii, ale jak tylko kupię jakąś cyfrówkę, wrzucę fotki :wink: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #3922 Napisano 4 Maja 2007 Ati, dzieki, ratowac jakos trzeba ten kiepski kadr. mrov@, twoje zdjecie oczywiscie widzialem, bylo inspiracja dla mojego. Nie da sie zaprzeczyc, ze SKX007 i gory to bardzo swietna kombinacja. 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #3923 Napisano 4 Maja 2007 Twoja nowa Glycine prezentuje się znakomicie Jeszcze raz gratuluje Dzięki Potrzebuję tylko do niej nowego paska, bo ten oryginalny jest tragiczny a ten co jest założony teraz jest jeszcze gorszy :? A dziś taki kwarcowy klasyk: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3924 Napisano 4 Maja 2007 dzis czyszczony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #3925 Napisano 4 Maja 2007 efekt znakomity 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach