eye_lip 24319 #3951 Napisano 8 Maja 2007 Szczerze mówiąc po odmuchaniu nie było śladu ani pod bezelem, ani w meshu Gorzej z telefonem, po robieniu zdjęć w piasku odsuwana klapka się zapiaszczyła i chrzęści. W zeszłym roku nad morzem podobnie traktowany Seiko Atlas wypłukiwał bezela przez 2 tygodnie. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #3952 Napisano 8 Maja 2007 dziś na ręku miałem taki od kilku dni mówię sobie, że jutro już założę inny...jakoś nie wychodzi :| 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #3953 Napisano 9 Maja 2007 Szczerze mówiąc po odmuchaniu nie było śladu ani pod bezelem, ani w meshu Gorzej z telefonem, po robieniu zdjęć w piasku odsuwana klapka się zapiaszczyła i chrzęści. W zeszłym roku nad morzem podobnie traktowany Seiko Atlas wypłukiwał bezela przez 2 tygodnie.To sa zdjęcia z telefonu :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24319 #3954 Napisano 9 Maja 2007 Szczerze mówiąc po odmuchaniu nie było śladu ani pod bezelem, ani w meshu Gorzej z telefonem, po robieniu zdjęć w piasku odsuwana klapka się zapiaszczyła i chrzęści. W zeszłym roku nad morzem podobnie traktowany Seiko Atlas wypłukiwał bezela przez 2 tygodnie.To sa zdjęcia z telefonu :shock:W takim razie specjalnie dla Ciebie zrobiłem:P : 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #3955 Napisano 9 Maja 2007 Chyba sobie kupię takiego Eryka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3956 Napisano 9 Maja 2007 Dziś Zeno po nowemu. Trochę na początku wk...ło mnie przejście z zegarka na bransoletę, ale już się przyzwyczaiłem i jest całkiem nieźle. Ogromny ciężar na ręku, wielka pustka w kieszeni.Co Wy myślicie. :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #3957 Napisano 9 Maja 2007 Myślę, że to bransoleta od innego modelu i najzwyczajniej nie pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3958 Napisano 9 Maja 2007 wygląda tak sobie a na pewno nie pasuje do zegarka :wink:poszukaj prostej końcówki a nie wygiętej do okrągłych kopert skutki noszenia: podarta koszula,marynarka czy co tam jeszcze nosisz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #3959 Napisano 9 Maja 2007 Nie wiem czy mi się wydaje, czy to bransoleta nie do tego zegarka?Czy nie odstaje przy kopercie, między uszami?Chyba że to tylko takie zdjęcie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3960 Napisano 9 Maja 2007 Myślę, że to bransoleta od innego modelu i najzwyczajniej nie pasuje. Myślę, żę Stanisław wiedział co mi zamawia. Przecież zegarek też od niego. Wysłałem już pm do Niego. Feleksc a gdzie to można kupić. :?: Tę przejściówkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3961 Napisano 9 Maja 2007 dopasować i dobrać z innej(nie wiem czy sprzedają same)czy jak bys wygiął bardziej w doł :?: zobacz czy nie ma luzu i może się spasuje ,tylko uważaj zeby koperty nie porysować najlepiej zobacz/dopasuj na zdjętej bransolecie () 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3962 Napisano 9 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #3963 Napisano 9 Maja 2007 AndrzejTo nie jest bransoleta do tego zegarka i to rzuca się w oczy!!!Zwróc ją i zamów właściwą - to moja rada, jeśli mogę sobie na taką pozwolić... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #3964 Napisano 9 Maja 2007 Andrzej, ta bransoleta ewidentnie nie jest do tego zegarka :!: Po pierwsze typ maskownicy (część przejściowa z bransolety w kopertę) jest niewłaściwy, po drugie koperta zegarka jest polerowana w całości, a bransoleta satynowana. Zgłoś się do Staniego niech Ci ją wymieni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3965 Napisano 9 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #3966 Napisano 9 Maja 2007 Ile tam masz mm między uszami? Myślę, że do tego zegarka pasowałby dobry, gruby mesz z uniwersalną końcówką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #3967 Napisano 9 Maja 2007 A tak powinna wyglądać bransoleta do Twojego modelu (oczywiście polerowana, jeśli takowa jest). Zwróć uwagę na maskownicę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3968 Napisano 9 Maja 2007 Wiktorze teraz widzę. Myślę że satynowana nie byłaby żadnym błędem. Pewnie polerowana byłaby lepsza. Ale tek jest naprawdę nieźle. Problem stanowi to między uszami. Poczekamy na reakcję Staniego. Byłbym wdzięczny za pomoc w załatwieniu. problemu. Grzesiu 22, ale ja z natury nie wybiegam poza oryginały. Mam taką durną naturę. :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #3969 Napisano 9 Maja 2007 Na takiej-śliczności. Chociaż droga jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3970 Napisano 9 Maja 2007 Grzesiu, a czy Ty wiesz jak była droga ta moja. :?: Nawet sobie nie wyobrazasz :x 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3971 Napisano 9 Maja 2007 SPORTURA nie ma uniwersalnych... ja dzis kwarcowego robota: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #3972 Napisano 9 Maja 2007 Byłbym wdzięczny za pomoc w załatwieniu. problemu. Nr. ref. tej bransolki, którą Ci pokazałem, to 44M3 (satynowana). Porozmawiaj ze Stanim, może ma obszerniejsze materiały nt. Zenka, może znajdzie i polerowaną. BTW, myślę, że na meshu nie wyglądałby źle :idea: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3973 Napisano 9 Maja 2007 Dziękuję wszystkim za pomoc. Bransoleta zostaje odesłana do Stanisława. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #3974 Napisano 9 Maja 2007 A zegarka Ci nie porysowała? Straszny "gniot" z tej bransolety był. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3975 Napisano 9 Maja 2007 A zegarka Ci nie porysowała? Straszny "gniot" z tej bransolety był. Mam nadzieję, że nie ale nie jestem tego pewien. A co do samej bransoletry (z wyjątkiem maskownicy) to jest rewelacja.Oczywiście nie mam na myśli tego że nie była polerowana.Ciężka, gruba doskonale zrobiona bransoleta z super zapięciem.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach