Peacemaker 0 #4126 Napisano 24 Maja 2007 a ja dzisiaj ... P. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #4127 Napisano 24 Maja 2007 libero prosze Cie skoncz juz z tymi odzywkami! Przepraszam Dawidzie nie moglem sie powstrzymac , wybacz mi jestem tylko czlowiekiem z wieloma wadami i slabosciami. Zycze Ci milych chwil z nowym nabytkiem i by zapadl gleboko w Twoja pamiec zanim zamienisz go na inny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4128 Napisano 25 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #4129 Napisano 25 Maja 2007 Sikkens "dość" ładny ten Epos, gratuluję, niech się dobrze i długo nosi Chrono, powiedz ile Ty masz Hamiltonów w swojej kolekcji? Co raz to ładniejszego pokazujesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #4130 Napisano 25 Maja 2007 Czolem,a do czego sluza te wskazniki na 6 godzinie w tym Hamiltonie? Pozdrawiam!Michał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #4131 Napisano 25 Maja 2007 Jak płyniesz na jachcie, pokazuje kiedy masz wykonać zwrot chyba 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4132 Napisano 25 Maja 2007 Dokladnie. (A konkretnie, do odliczania czasu podczas robienia tzw. 'osemek.') 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #4133 Napisano 25 Maja 2007 No wlasnie kiedys czytalem o Atlanticu z podobna( przynajmniej podobnie wygladajaca funkcja) i cos o przyplywac/odplywach wyczytalem...Sek w tym, ze praktycznie nie znam zasady dzialaniatej komplikacji....bo tekst byl po niemiecku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #4134 Napisano 25 Maja 2007 na nowym, fenomenalnym pasku kilka fotek więcej w temacie o tym zegarku. pozdrawiam, Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #4135 Napisano 25 Maja 2007 Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #4136 Napisano 25 Maja 2007 Marcin - piękny - szkoda, że bez alarmu 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #4137 Napisano 25 Maja 2007 Z jednej strony na pewno szkoda, z drugiej jednak, ten model spośród Compressor'ów podoba mi się zdecydowanie najbardziej, no...może obok Compressor'a Geo w różowym złocie, ale ten taki jakby 'kapke' droższy :wink: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #4138 Napisano 25 Maja 2007 Marcin piekny on jest! :wink: A my dzisiaj po staremu: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #4139 Napisano 25 Maja 2007 Marcin sliczny ten Twoj Jaeger pamietam go 8) 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #4140 Napisano 25 Maja 2007 Zodiak :?: - fajnyDoxa wiadomo klasyka 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #4141 Napisano 25 Maja 2007 Marcin piekny on jest! :wink: A my dzisiaj po staremu: rip a co to na rączce damy??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #4142 Napisano 25 Maja 2007 rip a co to na rączce damy??? Pozwole sobie : Zodiac Wedlog mnie bardzo ladny zestaw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #4143 Napisano 25 Maja 2007 mi tam się podobają paznokcie pod kolor zegarka P. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #4144 Napisano 25 Maja 2007 Macie racje! Zodiac Seadragon! http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....odiac+seadragon Jest naprawde fajny! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4145 Napisano 26 Maja 2007 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #4146 Napisano 26 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24828 #4147 Napisano 26 Maja 2007 Skądś go znam :roll: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #4148 Napisano 26 Maja 2007 Skądś go znam :roll: Pewnie z allegro Bywał tam często 8) 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #4149 Napisano 26 Maja 2007 Skądś go znam :roll: Pewnie z allegro Bywał tam często 8) Sie nie sprzedał widocznie...Kwarca a do tego "repliki" nikt za tyle nie kupi :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4150 Napisano 26 Maja 2007 Skądś go znam :roll: Ja też :oops: :oops: :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach