Gość seth11 #4251 Napisano 3 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4252 Napisano 3 Czerwca 2007 Ładny. Marcinku, ile to to czarne kosztuje. :roll: Edit: Szkoda że nie zamówiłem. Już teraz żałuję :x a co dopiero później :x 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #4253 Napisano 3 Czerwca 2007 Jak zwykle obiecuję sobie że nie będę tutaj zaglądać. I jak zwykle fajne zegarki. I te czarne i te po praniu. Potem chodzę i myślę co bym chciał :roll: A już dawno tak nie cieszyłem się z zegareczka jak ten poniżej. Sternik z paskiem pożyczonym od lotnika ale co mi tam 8) Fajny 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4254 Napisano 3 Czerwca 2007 Piękny taki ...w sam raz dla Ciebie. Oczywiście chodzi o wizerunek, a nie możliwości :roll: Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #4255 Napisano 3 Czerwca 2007 Ładny ten zegarek klubowy, podoba mi się ten z jasną tarczą. Tylko wywaliłbym "Zeno-Watch Basel", a klubowe logo przesunął nieco wyżej. Czy dekiel jest przeszklony :?:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ŻÓŁTODZIUB #4256 Napisano 3 Czerwca 2007 Czy dekiel jest przeszklony :?:. Pozwolę sobie na samowolkę :twisted: - Paweł wybacz - dekiel jest przeszkolony ale mechanizm nie jest zdobiony.pozdroadam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #4257 Napisano 3 Czerwca 2007 To i ja pozwole sobie pochwalic sie swoim urzadzeniem, ktore mimo iz kwarcowe (co jak zauwazylem, budzi wstret w niektorych), nosze z przyjemnoscia. A nad mechanicznym wciaz pracuje 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4258 Napisano 3 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #4259 Napisano 3 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 295 #4260 Napisano 3 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #4261 Napisano 3 Czerwca 2007 :wink: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1742 #4262 Napisano 3 Czerwca 2007 świetne Movado :shock: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #4263 Napisano 3 Czerwca 2007 Mnie też się bardzo podoba, ale najważniejsze jest to, że podoba się pewnej wyjątkowej DAMIE: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4264 Napisano 3 Czerwca 2007 Mnie też się bardzo podoba, ale najważniejsze jest to, że podoba się pewnej wyjątkowej DAMIE: Czy ja dożyję czegoś więcej niż zegarka ofiarowanego Tej "Pani " oby tak się stało :!: ale stary jestem - więc nie jest to nic pewnego :roll: Movado super się prezentuje ale mam nadzieję że następny będzie jakiś diverek :twisted: w końcu to chyba zarażliwe 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 453 #4265 Napisano 4 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 4 #4266 Napisano 4 Czerwca 2007 Poljot amatora i komandir Krzyśka - świetne :shock: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4267 Napisano 4 Czerwca 2007 Dzisiaj poniedzialek, czyli kolej na tego: __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxio 0 #4268 Napisano 4 Czerwca 2007 W sobotę go odebrałem. Benrus po dziadku Zdjęcie zrobione komóreczką, więc przepraszam za jakość. Jak dorwę sie do aparatu to przedstawię więcej ciekawszych (mam nadzieję) zdjęć. 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 4 #4269 Napisano 4 Czerwca 2007 Chrono, ile Ty masz tych zegarków? 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4270 Napisano 4 Czerwca 2007 :twisted: :twisted: :twisted:A ile powinien miec zapalony hobbysta ktorego hobby to kolekcjonowanie czasomierzy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 4 #4271 Napisano 4 Czerwca 2007 Hm, patrząc na realia klubowe to jest przedział szeroki - od 1 zegarka do ponad 600 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4272 Napisano 4 Czerwca 2007 Skoro tak, to sie w tym przedziale mieszcze... __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5108 #4273 Napisano 4 Czerwca 2007 A dzisiaj Orient 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4274 Napisano 5 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 2 #4275 Napisano 6 Czerwca 2007 wspaniały. duży, błyszczący, skomplikowany... słowem tłuściutki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach