HemiG 1 #4226 Napisano 31 Maja 2007 Pewna DAMA od dzisiaj taki: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4227 Napisano 31 Maja 2007 Pewna DAMA od dzisiaj taki: A ten taki to jaki :?: :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4228 Napisano 31 Maja 2007 po prostu dał swojej pani :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #4229 Napisano 31 Maja 2007 Certina prezentuje się świetnie A dziekowac dziekowac W prawdzie pasek planowalem do innego ale chyba jak zwykle okazal sie lepszy do jeszcze innego , zycie bez wyobrazni jest ciezkie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grant #4230 Napisano 31 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #4231 Napisano 1 Czerwca 2007 Dawid gratuluję :shock: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #4232 Napisano 1 Czerwca 2007 Ten zegarek na żywca prezentuje się doskonale. Świetna maszyna ! 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #4233 Napisano 1 Czerwca 2007 Dawid, aleś zaszalał, gratulacje, świetny zegarek 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #4234 Napisano 1 Czerwca 2007 Certina z paskiem - wyjątkowa harmonia. Tak trzymać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #4235 Napisano 1 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4236 Napisano 1 Czerwca 2007 Fixxxer, a męskich nie było?? :roll: :twisted: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #4237 Napisano 1 Czerwca 2007 Fixxxer, a męskich nie było?? :roll: :twisted: he he, nie gnęb chłopaka, nie każdy lubi nosić cegłówkę na pasu od spodni ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4238 Napisano 1 Czerwca 2007 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4239 Napisano 1 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4240 Napisano 1 Czerwca 2007 Chyba już go gdzieś widziałem, ale musze przyznac, że piekny zegarek i równie piekny pasek. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4241 Napisano 1 Czerwca 2007 Dzieki, Korba. Te Twoje powyzsze definitywnie tez sa nie ostatnie, szczegolnie ten Zenek z Unitasem (jeden z moich ulubionych werkow); i tu mam pytanie: czy jak go nakrecisz do oporu i jak na wyciagnietej koronce probujesz cofac wskazowki do tylu to sekundnik sie zatrzymuje i zaczyna sie cofac? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24825 #4242 Napisano 1 Czerwca 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4243 Napisano 1 Czerwca 2007 Dzieki, Korba. Te Twoje powyzsze definitywnie tez sa nie ostatnie, szczegolnie ten Zenek z Unitasem (jeden z moich ulubionych werkow); i tu mam pytanie: czy jak go nakrecisz do oporu i jak na wyciagnietej koronce probujesz cofac wskazowki do tylu to sekundnik sie zatrzymuje i zaczyna sie cofac?Wybacz, że dzis Ci nie odpowiem, a to z powodu, że jestem w stanie wskazującym na spożycie, i nie zamierzam testować czasomierza, ale w poniedziałek sprawdzę tą kwestię i dam wyczerpującą odpowiedź. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #4244 Napisano 2 Czerwca 2007 Fixxxer, a męskich nie było?? :roll: :twisted: :twisted: I tak udało mi się go na chwile "wyrwać" dziewczynie, bo strasznie jej się spodobał :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #4245 Napisano 2 Czerwca 2007 Z czarnym paskiem nie bylo mu by lepiej ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #4246 Napisano 2 Czerwca 2007 Z czarnym paskiem nie bylo mu by lepiej ?Próbuję różnych konfiguracji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4247 Napisano 2 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #4248 Napisano 2 Czerwca 2007 No jak nowy. Luksus. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #4249 Napisano 2 Czerwca 2007 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Art256 #4250 Napisano 2 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach