chrono-craze 19 #5051 Napisano 28 Sierpnia 2007 Sadze że wzsystko zależy od perspektywy tudzież położenia, napewno fajne miejsce na wakacje, krótkoterminowy kontrakt :wink: ale raczej zostac na stale z mojego prywatnego punktu widzenia nie warto. Jednakze kazdy z nas ma inna mentalnosc i potrzeby - ja po kilkuletniej pracy w Europie wolę jednak tam wrocic, nie dlatego ze tu gdzie jestem jest zle tylko poniewaz nie zamierzam zmieniac pewnych rzeczy, a na dłuższa mete zebym mógł rozwazyc to miejsce jako fajne czekałaby mnie daleko posunieta adaptacja - z mojego punktu widzenia za daleko. pozdrawiama aby zostac w temacie to na wieczór bedzie ten:) [url...http://img444...Dziekuje za rozsadna (wyjasniajaca i pozbawiona agresywnosci wzgledem USA i wszystkiego co amerykanskie -- plucie an Ameryke wydaje sie byc obecnie w modzie...) odpowiedz.BTW, czy pisalem juz ze powyzsze Seiko jest niesamowicie cool? __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #5052 Napisano 28 Sierpnia 2007 Nie ma za co - nie mam w zwyczaju łatwo osadzac, a wspomniana moda rzezcywiscie istnieje, i czesto wynika z braku wiedzy, aby byc do konca szczerym czesciej spotykam sie z mocno zakorzeniona odwrotna opinią - kraju mlekiem i miodem płynacego, gdzie zyje sie łatwo i przyjemnie, :wink: zasadniczo nie staram sie zaszczepic komukolwiek swojego punktu widzenia - zgodze sie ze zyje sie łatwo, ale w moim osobistym przypadku i podkreslam wyłacznie osobistym minusy przysłonily mi plusy , nie lubie jednak przegiec w zadna ze stron wiec staram sie zwalczac opinie o raju na ziemi - miejsce do pracy ok, ale zasuwac trzeba jak wszedzie, ludzie jak wszedzie dobrzy, zli a w wiekszosci szarzy:), mentalnosc inna nie wiem czy lepsza czy gorsza, poza tym ja jestem na południu a to dosc specyficzny region.... :wink: w kazdym razie pozdrawiam cie chrono serdecznie, i mam nadzieję że nie draznie cie cynicznymi wstawkami ta temat us-poprostu czasem w gorszy dzien poprawia mi to humor:) i pozwala zachowac dystans nie tylko do tego miejsca ale i do siebie, w kazdym razie poprawie sie... dzieki za pochwałe dla seiko -lubie go ale zastanawiam sie nad rozstaniem :cry: - jednakze jedynie w sytuacji nabycia nowej zabawki do codziennego noszenia. 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #5053 Napisano 28 Sierpnia 2007 tessio nareszcie na bransolecie :wink: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floorek 0 #5054 Napisano 28 Sierpnia 2007 OT:/Pozdrowienia dla Rafala z USA od Rafala z USA Masz racje, aczkolwiek to tez zalezy od stanu. Mimo wszystko jest wiele rzeczy za i przeciwko mieszkania tutaj. Mi sie tu bardzo podoba i przez najblizsze kilka/kilkanascie lat nie zamierzam wracac do Polski. EOT:/ Ja to mam na reku: 0 Rafal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #5055 Napisano 28 Sierpnia 2007 OT:/Pozdrowienia dla Rafala z USA od Rafala z USA Masz racje' date=' aczkolwiek to tez zalezy od stanu. Mimo wszystko jest wiele rzeczy za i przeciwko mieszkania tutaj. Mi sie tu bardzo podoba i przez najblizsze kilka/kilkanascie lat nie zamierzam wracac do Polski. quote'] Dziękuje i również pozdrawiam, Bardzo fajne seiko:), cóz Boston bardzo fajne miasto-jedyna wada ktora przychodzi mi do głowy to fakt ze wysokie koszty życia :wink: Birmingham i Alabama to jak zapewne wiesz temat do zartow, ale cóz mnie sie tez wiele rzeczy tutaj podoba ale max jeszcze z 5 lat. Goraco pozdrawiam i zapraszam do ALABAMY na piwko albo polska wodeczke. 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #5056 Napisano 28 Sierpnia 2007 No, no, pojawiło się wiele wspaniałych zegareczków, ale Omega od kolegi stork'a...ach brak słów :shock: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #5057 Napisano 28 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #5058 Napisano 28 Sierpnia 2007 piękny :shock: tak prosty ze az piekny:), ja choruje na okrągłego:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #5059 Napisano 28 Sierpnia 2007 piękny :shock: tak prosty ze az piekny:), ja choruje na okrągłego:) okraglego tez mialem- niestety wydawal mi sie za malutki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #5060 Napisano 28 Sierpnia 2007 Ja cały czas mysle o Orionie, terra tez mi sie podoba ale gamma :wink: - nawet namierzyłem - nie wykluczam jezeli uda mi sie zbic z cena :wink: , póki co jeszcze raz gratuluje, strasznie mi sie podoba ten design 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iqsebcio 0 #5061 Napisano 29 Sierpnia 2007 Reklamówkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #5062 Napisano 29 Sierpnia 2007 Вставай, Страна огромная 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg_lobinski 31 #5063 Napisano 29 Sierpnia 2007 czesc!nr 11/33 :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #5064 Napisano 29 Sierpnia 2007 ...Birmingham i Alabama to jak zapewne wiesz temat do zartow, ale cóz mnie sie tez wiele rzeczy tutaj podoba ale max jeszcze z 5 lat. Goraco pozdrawiam i zapraszam do ALABAMY na piwko albo polska wodeczke.Faktycznie, poludnie Stanow to inny swiat. Mieszkalem tam ('wieeeeki' temu) przez pewien czas (OKC, Norman, OK i Corpus Christi, TX) i przenioslem sie do Nowej Anglii. Chociaz przyznac trzeba ze 'South' tez ma swoj urok i zycie tam rowniez ma swoje dobre strony. __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #5065 Napisano 29 Sierpnia 2007 Вставай, Страна огромная Radek cупep час 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stanwok 0 #5066 Napisano 29 Sierpnia 2007 A to moja sportura gunmetal...Bezduszny zegar ale i tak mi sie podoba:D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5067 Napisano 29 Sierpnia 2007 A ja dzis taki: Niby kwarc, ale jaki fajny!!! Kupiłem go za kilka dych, dla dzieciaka. Ale tak mi sie spodobał, że będę prowadził (chyba trudne) negocjacje w celu przejęcia go. Full stal, WR 200m. Niby nie za wielki, bo średnica 40mm, ale to pancerny, cięzki zegar i bardzo ładnie wykonany. Już ich nie robia niestety. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BLAST 0 #5068 Napisano 29 Sierpnia 2007 Samurai na moim chudym nadgarstku Noszę go prawie cały czas. Do paska jeszcze nie dojrzałem 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #5069 Napisano 29 Sierpnia 2007 Dziś taki (od wczoraj ): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #5070 Napisano 29 Sierpnia 2007 awangarda wiecznie żywa :mrgreen: 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5071 Napisano 29 Sierpnia 2007 awangarda to teraz to: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #5072 Napisano 29 Sierpnia 2007 awangarda to teraz to: mnie to się z awangardą nie kojarzy tylko z PRL-em :wink: 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5073 Napisano 29 Sierpnia 2007 mnie to się z awangardą nie kojarzy tylko z PRL-em ciekawe masz skojarzenia,ale quizu na temat Prl byś raczej nie wygrał :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #5074 Napisano 29 Sierpnia 2007 ale quizu na temat Prl byś raczej nie wygrał :twisted: pewnie nie, w zamian wygrałem kilka fajnych płyt CD w konkursach internetowych dotyczących wykonawców rzeczonych nagród i to mnie bardzo ucieszyło 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #5075 Napisano 30 Sierpnia 2007 Moj najnowszy nabytek, dopiero co przyszla paczka, z kilkoma zegarkami w srodku . Najpiekniejszy jednak jest ten: Od razu powedrowal na nadgarstek i pozostanie tam pewnie dluzszy czas... 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach